Jump to content

Recommended Posts

Posted

(!) Daca un membru al clanului este inactiv pe o perioada de 7-14 zile, co-liderii sunt rugati sa nu le mai acorde rank up.

* Am luat aceasta decizie, deoarece nu este corect pentru un membru care este activ si, desi merita rank up, nu are zilele necesare, iar un altul care nu ajuta cu nimic clanul si care, pe deasupra, mai este si inactiv, sa primeasca rank up!

** Daca observ ca respectivul co-lider nu tine cont de acest lucru si ii acorda rank up in ciuda inactivitatii membrului promovat, voi lua masuri!

(!) Co-liderii sunt rugati sa scrie si in topicul 'Sanctiuni' dupa ce penalizeaza un membru, deoarece, atat timp cat acel topic exista, mi se pare normal ca cei care au responsabilitatea sa scrie in el sa isi faca treaba. 

(!) Numai liderul se ocupa de sanctionarea membrilor pe motiv de inactivitate.

* Co-liderii care acorda uninvite celor care au depasit termenul limita de inactivitate fara vreo cerere scrisa (termenul este de 14 zile) vor fi sanctionati de asemenea!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Am vazut ca multi dintre voi aveti propuneri si sugestii pentru clan, asa ca, de acum incolo, le veti putea trece intr-un topic facut special, fara sa existe riscul sa nu le fi vazut. Daca voi considera ca propunerea voastra este benefica pentru clan, voi reveni cu un Quote. La cat mai multe propuneri!

Topicul 'Demisii' este momentan inchis, deoarece nu vad nicio activitate in topicul respectiv.

(!) Il voi redeschide in momentul in care jucatorii care-mi aduc la cunostinta ca vor sa paraseasca clanul vor sa o faca printr-o cerere de demisie. 

O alta decizie radicala pe care am luat-o are de a face cu criteriile de recrutare ale clanului, astfel incat, de acum incolo, co-liderii sunt nevoiti sa nu mai recruteze doar dupa nivelul de intrare in clan (level 15)!

* Jucatorii care vor sa faca parte din acest clan trebuie sa faca o cerere pe forum prin care solicita acest lucru, iar, la raspunsul co-liderului (acesta ii poate accepta/respinge cererea), jucatorul acceptat va trebui sa fie supus unui test cu 10 intrebari din 'Regulamentul clanului'!

** Co-liderii responsabili cu testarea jucatorilor care nu intentioneaza sa recruteze in functie de criteriile amintite mai sus risca sa isi piarda functia!

(!) Daca un jucator plaseaza o aplicatie total aiurea, ce contine injurii/dezinteres la adresa clanului, acesta va fi RESPINS din prima.

*** Topicul in care jucatorii pot aplica in clan este The Punishers - Model aplicatii / Informatii.

(!) Aplicatiile publicate in alte topicuri, in afara de acesta, nu sunt luate in considerare.

(!!) Co-liderii vor putea da un raspuns aplicatiei folosind unul din logurile:

lV41yAB.jpgVyjITfY.jpg

MOHtCgA.jpg

Edited by Yurrie
Posted (edited)

Deoarece am observat ca unii jucatori cu factiune doresc sa faca parte din clan, insa nu respecta nivelul de intrare in clan, am luat decizia ca acestia sa poata aplica in clan, deoarece am increderea ca activitatea lor se va remarca nu numai in factiune, ci si in clan. Asadar, exceptand jucatorii care fac parte dintr-o factiune, restul playerilor au obligatia sa respecte nivelul de intrare in clan (level 15)!

* In continuare, toti jucatorii care doresc sa aplice in clan o pot face prin intermediul topicului Model aplicatii / informatii, respectand modelul ce le este prezentat!

Anuntul de recrutare este urmatorul:

• Clanul cu tag-ul [TP] este in cautare de membri activi, cu bun simt si cu minim level 15 sau cu factiune. Va asteptam!
Edited by Yurrie
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp