Boy. Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 În acest topic veți putea să vă învoiți ședință având un motiv ce ţine de viaţa reală din pricina căruia nu puteţi fi online la timpul activităţii respective. Model de postare: Nickname: Rank-ul detinut: Mă învoiesc de la: Lipsesc deoarece: Alte precizări?: (!) Ședința este în fiecare sâmbătă de la ora 14:00. *Dacă ați întâmpinat vreo problemă și nu puteți face cererea la timp, trimiteți un PM liderului cu motivul. *Învoirile care nu au un motiv bine întemeiat pot fi respinse. *Puteti avea doar două învoiri pe lună. *Învoirile în mod repetat de la ședințe duce la respingerea acestora. Quote
Malone28 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Nickname: Vlad.PoliTai Rank-ul detinut: 1 Mă învoiesc de la: şedinţa din data de 9.9.2017 la ora 14:00 Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oraş şi nu pot intra la şedinţă Alte precizări?: Nu Quote
MihaiNeamu Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) Nickname: .Marius Rank-ul detinut:1 Mă învoiesc de la:Sedinta de pe 9/9/2017 de la ora 14:00 Lipsesc deoarece:Tata are treaba cu mine si nu are cine sa intre pe cont. Alte precizări? :o zi buna! Edited September 9, 2017 by .Marius and DoOoDleZ Quote
Vlad Vlad Vld Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) Nickname:FripS Rank-ul detinut:Rank 1 Mă învoiesc de la:Sedinta de pe 9/9/2017 de la ora 14:00 Lipsesc deoarece:Am cateva probleme cu net-ul si poate imi pica fix cand este sedita.Dar daca rezolv o sa intru la sedinta. Alte precizări?:Bafta! Edited September 9, 2017 by New__ Quote
xXVoltraXx Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Nickname: Voltra Rank-ul detinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de pe 9/9 ora 15:00 Lipsesc deoarece: Plec pe la 14 si nu am timp sa ajung Alte precizări?: Daca ramanea la 14 ajungeam Quote
Boy. Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 Nickname: Vlad.PoliTai Rank-ul detinut: 1 Mă învoiesc de la: şedinţa din data de 9.9.2017 la ora 14:00 Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oraş şi nu pot intra la şedinţă Alte precizări?: Nu Acceptată, succes. Nickname: .Marius Rank-ul detinut:1 Mă învoiesc de la:Sedinta de pe 9/9/2017 de la ora 14:00 Lipsesc deoarece:Tata are treaba cu mine si nu are cine sa intre pe cont. Alte precizări? :o zi buna! Acceptata, succes. Nickname:FripS Rank-ul detinut:Rank 1 Mă învoiesc de la:Sedinta de pe 9/9/2017 de la ora 14:00 Lipsesc deoarece:Am cateva probleme cu net-ul si poate imi pica fix cand este sedita.Dar daca rezolv o sa intru la sedinta. Alte precizări?:Bafta! Accepta, multa bafta. Nickname: Voltra Rank-ul detinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de pe 9/9 ora 15:00 Lipsesc deoarece: Plec pe la 14 si nu am timp sa ajung Alte precizări?: Daca ramanea la 14 ajungeam Succes mane, acceptata. Quote
Recommended Posts