Jump to content

Cerere - AIM - [].gaby.[] [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Gabriel George.
Varsta: Am 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Eu sunt Gabriel și locuiesc în Bucuresti.. Eu sunt o persoană cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasă, respectos, înțelegător, glumeț dar și puțin orgolios... Nu sunt genul acela de persoană care îi place să se laude. Știu să mă port cu membrii unui grup, îmi place să cooperez și să cunosc persoane noi. Respect toate persoanele și incerc să-mi ajut prietenii, iar dacă nu pot măcar un sfat bun să le dau. Sunt gata mereu gata să ajut, indiferent de ce s-ar întâmpla. În timpul liber îmi place să citesc cărți despre lucruri paranormale. Niciodată nu mi-am trădat prietenii, sunt o persoană de încredere și foarte serioasă. Înainte să fac ceva gândesc de două ori și după fac, iar orice lucru fac vreau să fie de calitate. Sunt foarte manierat, și am simțul umorului, dar când vine vorba de seriozitate te poți baza pe mine. Sunt devotat acestui server trup şi suflet .Învăț mereu din greșeli și încerc să nu le mai repet

Locatia(Oras): Bucuresti.

Ce gen de muzica asculti? Ascult rap, hip-hop si freestyle-uri.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : [].gaby.[]
Nivel : 28
Nume folosite anterior: gabiegg
Vechime pe server: Pe blue joc de 5 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/auLtq

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/[].Gaby.[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in mai multe, voi da cate-va exemple. ([Wd], .STH, KGB. , [lV] , Bk. , [bAD] ).

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.
Ce alte jocuri mai joci?: Dota 2, League Of Legends, Metin 2 , Cs 1.6 si Cs Go.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Asy.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10.

Experienta DM [ ()/10]: 9.5/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype : Gabiw0w BuGGed.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi place foarte mult clanul si ma inteleg bine cu membri acestuia.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea si viitorul meu Fh 

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Edited by Gabyw0wOfficial
Posted

6xuxad6.pngconsider ca meriti o sansa, ai aplicatie frumoasa, FH nu este prea ok dar esti baiat de treaba.

Posted

b25GllF.png - fh slabut, orele cam putine, mai ai de muncit la fh si ore+ ca ai dai copy la descriere îți era lene sa te descri.

Posted

b25GllF.png - fh slabut, orele cam putine, mai ai de muncit la fh si ore+ ca ai dai copy la descriere îți era lene sa te descri.

Mai lucreaza la fh

Posted

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp