Jump to content

Fuziune servere (red+green = white, orange+yellow = black)

Recommended Posts

Posted

Eu am cont pe green deci nu e o problema ca sa-l pot muta pe White cu acelasi nume, dar am cont si pe orange si pe yellow si as dorii sa mi se transfere contul de pe yellow peste contul de orange cu acelasi nickname, oare se va poate?

nu poti, o sa iti pui alt nume

de ce conturile de pe green si yellow nu sunt debanate?

pentru ca nu vrea shad0w, o sa le muti dupa ce expira banul, dar pana expira sigur se va scoate chestia asta cu mutarea conturilor deci rip

Posted

Daca eu am numele Alonso14 pe yellow, level 25 410 ore , rank 3 Hitman si am si pe Orange cont cu acelasi Nickname Alonso14 de level 1 cu o ora jucata, o sa se stearga contul de level 1 de pe orange ?

Posted

Sunt de părere că dacă ai scoate şi orele jucate pentru a aplica într-o facţiune, ar fi un lucru şi mai bun şi ar aduce un nr mai considerabil de playeri.

Posted

#REVOLUTIE
Cei de care s-au transferat au mai multe sanse helper decat cei care au ramas, ei au advantaje, au clear LP, au de toate... Mai au si factiune.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp