TE00 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Sunt jucator de pe Yellow, aveam numele 3AM apoi schimbat in Canny iar acum dupa fuziune m-am dus pe Black sub numele schimbat in _Damian, dar Bullet-ul pe care il aveam nu mi s-a transferat. Cum putem rezolva? Ca eu nu am chef sa muncesc dinnou ca prostu', scuzati-mi expresia, pentru ceva ce mi s-a anulat probabil dintr-un bug.
CyberNeticK Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Sunt jucator de pe Yellow, aveam numele 3AM apoi schimbat in Canny iar acum dupa fuziune m-am dus pe Black sub numele schimbat in _Damian, dar Bullet-ul pe care il aveam nu mi s-a transferat. Cum putem rezolva? Ca eu nu am chef sa muncesc dinnou ca prostu', scuzati-mi expresia, pentru ceva ce mi s-a anulat probabil dintr-un bug. Deschide ticket pe Black si o sa se verifice daca ti-a fost transferata masina sau ce s-a intamplat cu ea.
CheLLo77 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Foarte bine facuta aceasta fuziune, un plus pentru intreaga comunitate.
Lyen.BELEAUA Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Buna alegere acuma pot si eu sa ma joc cu prietenii de pe red pe acelasi server desi eu sunt dp green. Buna alegere acuma pot si eu sa ma joc cu prietenii de pe red pe acelasi server desi eu sunt dp green.
mitro Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 CEA MAI BUNA ALEGERE EVER, #FUZiUNE #BUGGED4LiFE
Recommended Posts