Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Daca exclud redimensionarile care sunt slabute (bine, aici nici stock-ul nu i-a ajutat), aleg v1. De ce ? Font + efecte mai frumoase. :D

Edited by Paranoid
Posted (edited)

Daca exclud redimensionarile care sunt slabute (bine, aici nici stock-ul nu i-a ajutat), aleg v1. De ce ? Font + efecte mai frumoase. :D

Pentru toti care au votat v1 (nu doar asta care i-am dat quote) nu aveti habar de design si mai bine nu votati la battle-uri.

Aleg v2 pentru ca este o lucrare mult mult mai buna in toate privintele. Textul se potriveste mult mai bine, imi place efectul "3d" de pe el.Textul de la v1 e un simplu overused font plus gradient. Blurul este de 10 ori mai frumos la v2. Redimensionarea este buna si la v2 si la v1. La v1 pattern-ul ala e aiurea.

Clar v2

Edited by Skellter
  • Upvote 4
Posted

Pentru toti care au votat v1 (nu doar asta care i-am dat quote) nu aveti habar de design si mai bine nu votati la battle-uri.

Aleg v2 pentru ca este o lucrare mult mult mai buna in toate privintele. Textul se potriveste mult mai bine, imi place efectul "3d" de pe el.Textul de la v1 e un simplu overused font plus gradient. Blurul este de 10 ori mai frumos la v2. Redimensionarea este buna si la v2 si la v1. La v1 pattern-ul ala e aiurea.

Clar v2

Daca ala imi place mie mai mult, care e problema ta ? Am si precizat (mai frumos, nu mai bun), deci nu mai suferi dupa atentie.

• Upvote 1
Posted (edited)

Daca ala imi place mie mai mult, care e problema ta ? Am si precizat (mai frumos, nu mai bun), deci nu mai suferi dupa atentie.

Eu nu sufar dupa atentie. Dar cand voi care nu stiti nimic in domeniu si votati toate ccturile care voi ziceti ca arata "frumos" cand nici nu arata frumos.

Edited by Skellter
Posted

Eu nu sufar dupa atentie. Dar cand voi care nu stiti nimic in domeniu si votati toate ccturile care voi ziceti ca arata "frumos" cand nici nu arata frumos.

Boss, frumosul e relativ, fiecare are gusturile si opinia sa, nu suntem toti la fel. De exemplu daca tie o fata ti se pare frumoasa, poate mie mi se pare urata si invers, intelegi unde bat ? Daca mie avatarul ala mi se pare mai frumos, nu ai cum sa-mi zici tu mie ca celalalt e mai frumos, pentru ca nu ma vei convinge niciodata. E simplu. Votez ce-mi place. O zi buna sa ai. 

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp