Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Robitza98.

Level: 28

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: Nu.

Ore jucate: Detin 700 de ore jucate, am avut o inactivitate fiindca am fost pleca.

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Robitza98

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/z2D7Z

Cateva realizari pe server: Cand am obtinut Rank 5 National Guard, si prietenia.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Csgo, Fifa, si SAMP jocul meu preferat.

De ce vrei sa intri in clan?: Imi doresc sa fac parte din clanul Royal, pentru ca sunt membri cu un bun simt cu lider deosebit de prietenos un clan foarte unit.

Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Da, KGB, TL. , STH, si cam atat .

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: KGB. Nu l-am parasit m-au dat iei afara, nici acum nu am inteles motivul.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Da, nu sunt.

Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?:  Desigur/

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Walter, RaduMike, MESTER.

Care sunt planurile tale pe viitor?: Sa ma tin de acest server minunat.

Prenume: Ene Robert.

Varsta reala: 18 ani, implinesc 19 ani pe 6 Decembrie.

Nationalitate: Roman

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Robert am frumoasa varsta de 18 ani , sunt din Bucuresti din sectorul 4 . Sunt sportiv de performanta practic Artele Martiale am centura Albastra in curand umreaza Maro sunt un baiat de treaba cu bun simt si cu cei 7 ani de acasa.

Ce gen de muzica asculti?: Tot felu

Ce hobby-uri ai?: Sportul si bucataria.

Edited by Roby.ene
Posted

Imi pare rau, nu cred ca ai vreo sansa in acest clan. Ai destul de multe sanctiuni si ai fost demis din National Guard pe un motiv foarte aiurea.

plInK8w.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp