Alex SB Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Nume:AxwellVarsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana cu 7 ani de acasa, calm si respectuos. In timpul liber imi place sa stau cu prieteni, sa joc fotbal, sa pescuiesc si multe altele. Locatia(Oras):Braila Ce gen de muzica asculti? Rap, Hip-Hop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :AxwellNivel :32Nume folosite anterior: - Vechime pe server:3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Poza cu invitatie:https://imgur.com/a/OxziL Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Axwell Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):In Mc. , [Re], [iV] Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am fost.Ce alte jocuri mai joci?:Clash Royale, Metin si CS:GoCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu sunt persoane cu care ma inteleg momentan, dar cred ca sunt niste baieti de treaba cu care ma pot intelege si imprietenii. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10 Experienta DM [ ()/10]:9/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Nume skype: AlexandruDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece sunt multumit de activitatea liderului si a membrilor, acestia facand acest clan demn de respect, ca activitate, pe acest server. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
Artie 69 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 (edited) contra link de la panel nu e bun Edited September 14, 2017 by AIM Artie
Miki Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 , ai facut aplicatia putin pe graba. Descrierea ta nu are cuvintele minime necesare, iar link-ul catre panel este gresit. Mi se pare ca nu prea ai acordat interes aplicatiei, motiv pentru care ti-am dat votul respectiv.
Razvan[CL] Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 , ai facut aplicatia putin pe graba. Descrierea ta nu are cuvintele minime necesare, iar link-ul catre panel este gresit. Mi se pare ca nu prea ai acordat interes aplicatiei, motiv pentru care ti-am dat votul respectiv.
Ferko Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 , ai facut aplicatia putin pe graba. Descrierea ta nu are cuvintele minime necesare, iar link-ul catre panel este gresit. Mi se pare ca nu prea ai acordat interes aplicatiei, motiv pentru care ti-am dat votul respectiv.
Recommended Posts