Jump to content

Cerere - AIM - Axwell [Respins]

Recommended Posts

Posted

Nume:Axwell
Varsta:16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana  cu 7 ani de acasa, calm si respectuos. In timpul liber imi place sa stau cu prieteni, sa joc fotbal, sa pescuiesc si multe altele.

Locatia(Oras):Braila

Ce gen de muzica asculti? Rap, Hip-Hop.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Axwell
Nivel :32
Nume folosite anterior: - 
Vechime pe server:3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):

Poza cu invitatie:https://imgur.com/a/OxziL

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Axwell

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):In Mc. , [Re][iV]

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am fost.
Ce alte jocuri mai joci?:Clash Royale, Metin si CS:Go
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu sunt persoane cu care ma inteleg momentan, dar cred ca sunt niste baieti de treaba cu care ma pot intelege si imprietenii.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10

Experienta DM [ ()/10]:9/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Nume skype: Alexandru
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece sunt multumit de activitatea liderului si a membrilor, acestia facand acest clan demn de respect, ca activitate, pe acest server.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea mea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Posted

b25GllF.png, ai facut aplicatia putin pe graba. Descrierea ta nu are cuvintele minime necesare, iar link-ul catre panel este gresit. Mi se pare ca nu prea ai acordat interes aplicatiei, motiv pentru care ti-am dat votul respectiv.

Posted

b25GllF.png, ai facut aplicatia putin pe graba. Descrierea ta nu are cuvintele minime necesare, iar link-ul catre panel este gresit. Mi se pare ca nu prea ai acordat interes aplicatiei, motiv pentru care ti-am dat votul respectiv.

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp