TheMagicForest Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: David AlexandruVarsta: Am varsta de 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt genul de om caruia ii place sa duca la sfarsit orice lucru inceput, nu abandonez pe parcurs. Sunt capabil sa lucrez in echipa, insa uneori lucrez pe cont propriu. Ma pot considera diferit de cei pe care-i cunosc, deoarece imi iubesc dusmanii. Ei ma fac sa ma ridic in momentele in care sunt la pamant, am o satisfactie totala cand imi umilesc dusmanii si ma ridic peste nivelul lor. Am o gandire logica si analizez fiecare pas pe care urmeaza sa-l fac. Sunt calm in orice situatie, inainte de a lua o decizie importanta gandesc fiecare lucru la rece. Am fost invatat sa respect pe cine merita, iar pe restul sa-i tratez ca atare. Incerc sa imi ajut prieteni si persoanele apropiate cu tot ce este nevoie. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine. Locatia(Oras): Locuiesc in Bucuresti. Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica, in afara de rock, populara si bisericeasca. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : TheMagicForestNivel : 33Nume folosite anterior: David31Vechime pe server: M-am apucat de server in 2016.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut. Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/JaVvU Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/TheMagicForestAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, mai exact in [AXE], [iV] si altele da pe acestea 2 mi le aduc aminte. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am m-ai fost din pacate.Ce alte jocuri mai joci?: In principal ma joc SA-MP, dar ma mai joc si CS.Go, lol si fifa.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu cunosc foarte multi, dar sper ca ne v-om intelege. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 8/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: david.alexandru82De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Eu consider ca este un clan superb, interesant, palpitant si foarte frumoas. Este un clan în care membrii se ajuta, îsi vorbesc exemplar, râd împreuna, fac activitati împreuna si au neîncetat o armonie de invidiat în colectiv. Îmi doresc deoarece îmi place sa ajut, sa-i fac pe toti mândrii de mine, sa respect, sa fiu pe placul tuturor si sa-mi pot duce treaba la bun sfârsit. Sunt foarte insistent si îmi place ca totul sa iasa perfect, sunt capabil sa lucrez în echipa si-mi place sa ma auto-perfectionez oricând. Este un clan respectat si cu o influenta foarte mare pe server, probabil cea mai bine organizata de catre lider, iar membrii ridica clanul la asteptarile tuturor prin faptul ca sunt foarte constiiciosi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce imi sta in putere. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Edited September 15, 2017 by David31
Recommended Posts