piNNNku Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Salutare, am o mare mica problema cu cleo/sampfuncs....orice gta imi pun si orice sampfuncs imi bag si ori ce cleo imi pun nu imi merge, ma conectez pe samp si imi intra normal in joc nu imi apare nimic nu pot sa inteleg ce are, daca ati putea sa imi dati o mana de ajutor v-as fi recunoscator, multumesc. Quote
Talky Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Deci reinstaleaza gta-ul si samp-ul. Instaleaza cleo si dezarhiveaza-l in folderul gta. Apoi instaleaza un sampfuncs care il aveai inainte si esti sigur ca functioneaza, acesta il bagi in folderul gta. Cel mai bine ca sa ai si sampfuncs si cleo, instaleaza un modpack de pe moduri.ro. Ar trebui sa iti mearga. Quote
Helios Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Am pățit și eu asta recent din cauza sampaddon-ului, șterge folderul unde ai gta-ul da un rr la PC după care instalează iar jocul de la 0 in alt folder decât cel de la Rockstar. Găsești link de download bun cu GTA aici: moduri.ro/gta, îți recomand să bagi Cleo 4.3 cu sampfuncs 5.3.3 și vezi rezolva cel mai probabil problema. Quote
Alin7. Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Deoarece ai ultima versiune de samp (R2), care este beta. Am avut si eu aceeasi problema, descarca versiunea R1 de aici si n-o sa mai ai probleme. http://www31.zippyshare.com/v/t6U78KWa/file.html Quote
Recommended Posts