CrEaP Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Andrei Mihai.Varsta: 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat cu capul pe umeri care stie ce isi doreste de la viata. Imi place sa ies sa ma distrez si sa muncesc. Sunt un baiat serios, glumet si descurcaret. Imi place sa glumesc in limita bunului simt. Imi plac glumele care isi au rostul la randul lor. Imi place mult sa lucrez in echipa ca sa pot invata sau sa invat lucruri noi. Locatia(Oras): Galati. Ce gen de muzica asculti? House, Rap, Hip-Hop. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick : KdstxNivel : 49Nume folosite anterior: Nu am avut.Vechime pe server: 4 aniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut acum foarte mult timp pentru 3/3 warn. Poza cu invitatie: http://prntscr.com/gmgvux Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/KdstxAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): NeXuS si cam atat. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Momentan nimic.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu cunosc pe nimeni, vreau sa imi fac cativa prieteni daca o sa am ocazia. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: [8/10] Experienta DM [ ()/10]: [6/10] CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Numai folosesc.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan bun cu membrii seriosi si cu multa vechime pe server. Imi doresc sa fac parte dintr-un grup unit, strans si la nevoie ajutator. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta clanul printr-un limbaj ok , comportament bland si cu o experienta din spate. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Edited September 18, 2017 by DonCapon3
MariFrinKu Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Informatii false in aplicatie, respectiv [AIM]AWP. uninvited Kdstx from the clan. [2017-06-10 02:03:59] Respins T/C
Recommended Posts