Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul actual este SHiRO, iar cel anterior este ForWoard.

Vârsta: Am vârsta de 15 ani.

Numele: Mă numesc Vermesan Raul.

Ore jucate: Deţin 195 de ore jucate.

Level: Dețin level 15.

Vechime pe server: Pe acest cont nu deţin multă vechime ( 6 luni ), dar am mai jucat pe alte conturi tot pe acest servet şi am în jur la 2 ani vechime.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/SHiRO

Ce alte jocuri joci?: Nu mă joc alte jocuri, pentru că am calculator slab.

Ai fost banat vreodată?: Nu am fost banat niciodată.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Am avut un warn aiurea, căci unu mi-a făvut reclamație şi a retras-o când adminul mi-a dat warn. Dar mi-a fost şters.

Descrie-te pe scurt: Pot spune că sunt un băiat amabil, sociabil şi de treabă cu toţi cei care merită. Îmi place să practic sport, precum baschet sau biliard. Despre hobby-ul meu, aş putea spune că este sala de forţă. Acolo mereu mă simt într-un ambient puternic, care mă motivează mereu. Detest oamenii lăudăroşi, zgârciţi şi anti-sociabili.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune?:Momentan e prima facțiune, şi deţin 32 de zile. Ce rank, câte zile?: Rank 3, 32 zile.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am avut şansa sa intru.

Cu cine te înțelegi din clan?: Mă înţeleg bine doar cu Triker, Ionutz şi cu Peanut. În rest cu nimenia.

De ce crezi că meriți în clan?: Merit să intru în acest clan deoarece doresc să fac pentru primadată parte într-un clan foarte respectat. De asemenea si eu respect pe cine mă respectă. Şi consider că merit pentru ca toţi ar trebui să avem o şansă!

Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Niciodată.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):KinSlayers
Vârsta:18 ani
Numele:Andrei
Ore jucate:1872
Level:60
Vechime pe server:4 ani.
Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/KinSlayers
Ce alte jocuri joci?:Mai nimic.
Ai fost banat vreodată?:

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu, nu am.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Andrei, am frumoasa varsta de 18 ani, imi place sa joc fotbal, sa ies la un film, si cam atat.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Am stat in Los Santos Police Departament pana la rank 5, iar apoi National Guard r5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:Momentan cu nimeni.
De ce crezi că meriți în clan?:Pentru ca, nu vorbesc vulgar, ma enervez greu, si scriu corect gramatical.
Care este motto-ul clanului?: .St

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul actual este SHiRO, iar cel anterior este ForWoard.

Vârsta: Am vârsta de 15 ani.

Numele: Mă numesc Vermesan Raul.

Ore jucate: Deţin 195 de ore jucate.

Level: Dețin level 15.

Vechime pe server: Pe acest cont nu deţin multă vechime ( 6 luni ), dar am mai jucat pe alte conturi tot pe acest servet şi am în jur la 2 ani vechime.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/SHiRO

Ce alte jocuri joci?: Nu mă joc alte jocuri, pentru că am calculator slab.

Ai fost banat vreodată?: Nu am fost banat niciodată.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Am avut un warn aiurea, căci unu mi-a făcut reclamație şi a retras-o când adminul mi-a dat warn. Dar mi-a fost şters.

Descrie-te pe scurt: Pot spune că sunt un băiat amabil, sociabil şi de treabă cu toţi cei care merită. Îmi place să practic sport, precum baschet sau biliard. Despre hobby-ul meu, aş putea spune că este sala de forţă. Acolo mereu mă simt într-un ambient puternic, care mă motivează mereu. Detest oamenii lăudăroşi, zgârciţi şi anti-sociabili.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune?:Momentan e prima facțiune, şi deţin 32 de zile. Ce rank, câte zile?: Rank 3, 32 zile.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am avut şansa sa intru.

Cu cine te înțelegi din clan?: Mă înţeleg bine doar cu Triker, Ionutz şi cu Peanut. În rest cu nimenia.

De ce crezi că meriți în clan?: Merit să intru în acest clan deoarece doresc să fac pentru primadată parte într-un clan foarte respectat. De asemenea si eu respect pe cine mă respectă. Şi consider că merit pentru ca toţi ar trebui să avem o şansă!

Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Niciodată.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Masson
Vârsta: Am frumoasa varstă de 15 ani.
Numele: Mă numesc Ghinoiu Claudiu.
Ore jucate: 750 de ore.
Level: Detin level 30.
Vechime pe server: 6 luni.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Masson
Ce alte jocuri joci?: Joc SA-MP, Mitos.Is, CSGO, si Black Desert.
Ai fost banat vreodată?: Da, am fost bănat acum putin timp pentru 3/3 warns.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: 3 warns am avut.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Claudiu, am 15 ani si sunt din Valcea. Ma regăsesc printre oamenii normali, sunt un om obisnuit cu diferite calitati si defecte. Pot spune ca sunt un baiat calm, intelegator, istet si cu simtul umorului. Imi place să invăt si să descopăr lucruri noi din care pot invata ceva din ele. Stiu de gluma, limita bunului simt, am cei 7 ani de acasă, stiu sa socializez cu ei si cum sa ma port. Imi place sa realizez imposibilul. Cam atat despre mine.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat cel mai mult in Paramedic, 44 de zile, Rank 4.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost acum ceva timp, am părăsit pe motiv Wipe.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu multi, Kepa, Deni, Wind, SirUnited, Smardoi, Ouxi, ItzAndrei, si cu incă multi altii.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece imi place să fac parte din colective unite, sunt destul de activ, si am un trecut destul de ok in FH, insă cred că oricine merită o sansă.
Care este motto-ul clanului?: Multi văd ceea ce pari, dar putini stiu ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, niciodată.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual : Ronne, Anterioare : Pitt, FreeTime.
Vârsta: 14 ani.
Numele: Gabriel.
Ore jucate: 510.
Level: 27
Vechime pe server: Aproape 1 an.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ronne
Ce alte jocuri joci?: Cs 1.6 , Zula si altele.
Ai fost banat vreodată?: Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: 0/3.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat activ, organizat, respectuos, nervos uneori si nerabdator. Imi place sa cunosc lume si sa-mi fac prieteni noi. 
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Rank 5 Las Venturas Paramedic 50 zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu toti, mai ales cu adminii.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece consider ca sunt potrivit pentru el si pot respecta orice regula.
Care este motto-ul clanului?: 
Multi vad ceea ce pari a fi , dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Niciodata.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Y0nuTz.[], iar nume anterior YoYonuTz92.
Vârsta: Am 16 ani.
Numele: Ma numesc Ionut.
Ore jucate: 832 de ore jucate.
Level: Am level 35.
Vechime pe server: Am o vechime de un an.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Y0nuTz.[]
Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP.
Ai fost banat vreodată?: Nu am fost banat niciodata.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu mai am warn-uri. Dar am avut doar unu singur si acela pe /q la somatii.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut am varsta de 17 ani si sunt din Bistrita. Sunt o fire calma, glumeata si ajut pe cei din jurul meu cu tot ce imi sta in putinta.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos acolo am acumulat 150 de zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost dar nu am aflat de ce am fost dat afara.
Cu cine te înțelegi din clan?: M-am inteles si ma inteleg foarte bine cu toti din clan.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece nu sunt un baiat care sa creeze probleme altora si care stie cum sa se comporte.
Care este motto-ul clanului?: Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu am avut nici un conflict cu vreun membru din clan.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): ReO. , TheEasyNick
Vârsta:17 ani.
Numele:Gheorghe.
Ore jucate:375
Level:27
Vechime pe server:Prima data am intrat pe acest server in ziua cand sa deschis fostul server Green.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/ReO.
Ce alte jocuri joci?:CS:GO
Ai fost banat vreodată?:Da

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Gheorghe. Sunt un tip cu o educatie si un limbaj placut adecvat varstei mele. Sunt foarte sociabil, imi place sa ajut pe cei din jurul meu si sunt dispus sa lucrez oricat am nevoie ca sa imi ating scopurile. Nu judec omul dupa chip si infatisare, il cunosc mai aproape si dupa imi expun parerile. Omul din greseli invata pentru a se perfectiona pe viitor. Imi place sa lucrez in echipa, nu imi place sa ma cert, urasc certurile, imi place sa imi fac prieteni noi pe unde calatoresc si sa las o impresie buna despre mine.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:49zile, rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Da am mai fost si am fost data afara deoarece sa dat Wipe.
Cu cine te înțelegi din clan?: Roger , K3nnTXXL etc.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ si ar fi minunat sa revin alaturi de minunatii membri al acestui clan.

Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Edited by DariusBica
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): BohusOfficial, anterioare nu am avut.
Vârsta: 15 ani.
Numele: Madalin.
Ore jucate: 495.
Level: 24
Vechime pe server: 1 an si cateva luni.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/BohusOfficial
Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive, Gta V, League Of Legends.
Ai fost banat vreodată?: Da, am fost banat 1 zi pentru c-bug.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am nici-un warn.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Madalin, am 15 ani si sunt din Oradea. Sunt o persoana sincera, serioasa si prietenoasa.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat rank 5, 50 days in San Fierro Police Department.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost in acest clan.
Cu cine te înțelegi din clan?: Ma inteleg cu DevilBro, Ouxi, TREND[], AlexEnc.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ si serios.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Dybala[]. (Selgros1337_ anterior).

Vârsta: 15 ani.

Numele: Andrei Matache.

Ore jucate: 415

Level: 25

Vechime pe server: Un an si 4 luni, joc din Mai 2016, desigur, cu pauze multiple.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dybala[].

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, League of Legends, FIFA 17, Need for Speed si multe altele.

Ai fost banat vreodată?: Da, o data, pentru neactualizare programe prefetch. Nu stiam ce inseamna toate acestea atunci cand am fost banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am nici un warn.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, am varsta de 15 ani si sunt elev in clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Traian" din capitala. Ma auto-descriu ca fiind un baiat prietenos, sincer, devotat si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa ascult muzica, sa ma joc pe calculator si sa interactionez cu alte persoane din jurul meu, eu fiind o fire foarte sociabila. Iubesc sporturile in echipa si urasc persoanele ipocrite si neserioase.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am fost in factiunea The Rifa din care am iesit dupa 12 zile, pe motiv ca factiunea nu era organizata iar multi jucau necinstit. Acum fac parte din Taxi Las Venturas in care am acumulat 30 de zile, avand rank 3.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai facut parte din Saints.

Cu cine te înțelegi din clan?: AlexEnc si TREND, cel din urma deoarece mi-a fost lider si am legat oarecum o prietenie.

De ce crezi că meriți în clan?: Fiecare merita o sansa. Eu cred in sansa mea, consider ca am experienta pe acest server si ca ma voi comporta ca atare.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu.

Edited by DybalaP0WER.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): TheDrop. , Widow. , CruelHusk.
Vârsta: Am 14 ani.
Numele: Alex Tulbure.
Ore jucate: 1076.1.
Level: 34.
Vechime pe server:
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/TheDrop.
Ce alte jocuri joci?: Am mai jucat CS:GO.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex Tulbure, am 14 ani si imi place sa ma joc SA-MP cu prietenii si rareori CS:GO. Sunt pasionat de ciclism, fotbal si baschet. Sunt o fire glumeata si prietenoasa. Cam atat despre mine, ramane sa ma descoper singur in urmatorii ani.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: School Instructors SF, rank 2, 18 days.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost in Saints.
Cu cine te înțelegi din clan?: In special cu St.iRoN. Stau cu el pe discord toata ziua, eu un prieten foarte bun.
De ce crezi că meriți în clan?: Nu stiu exact, dar consider ca sunt destul de treaba si prietenos si m-as integra bine in clan.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ce esti.
Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, si nici nu o sa am.

Edited by Sharkken
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): KYNNOW
Vârsta: 
Am varsta de 18 ani.
Numele: Ma numesc ALI
Ore jucate: 1470 de ore jucate. 
Level: 50
Vechime pe server: Aporximativ 2-3 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/KYNNOW
Ce alte jocuri joci?: League of Legends. / Boom Beach / fotbal
Ai fost banat vreodată?: Da.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:1/3 warn 
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Ali ,am 17 ani si sunt din Slatina, Judetul Olt.Sunt un baiat glumet, serios , respectuos. in timp-ul liber imi place sa joc fotbal si sa ies cu prieteni in oras.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Rank 5 FBI 45 zile /acum Ballas rank 4 Zile 42 
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai facut parte din acest clan pana acum.

Cu cine te înțelegi din clan?:Ma inteleg bine cu Flaviu.Trik.GetYouAliv.Triker.Kepa.Miichael.

De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt foarte activ pe server, am un trecut vun pe server.

Care este motto-ul clanului?:Multi văd ceea ce pari, dar putini stiu ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):Allex  Si anterior KeZoN.
Vârsta:17 ani
Numele: Alex 
Ore jucate:1148
Level:35
Vechime pe server: 3 ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Allex
Ce alte jocuri joci?: Fifa 08,Fs 15,Call Off Duty,Cs:Go.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu,nu am.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat inalt, simpatic, de treaba si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa ma joc pe PC si fac sala de 2 ani.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat in LSPD, 55 de zile rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, nu am fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:Cu Jmex, Mr.MaRiJuaNa, EduardEdyS. Vatin. si JUSTINLAW.
De ce crezi că meriți în clan?:
Deoarece sunt un baiat la locul meu care nu vrea sa se certe cu nimeni si deoarece ma simt.
Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Edited by K e Z o N
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Mr.Vadim
Vârsta:Am 14 ani.
Numele:Bejenari Vadim.
Ore jucate:Am +860 ore jucate.
Level:Am level 30 dar mai detin si 310/92 rp.
Vechime pe server:Joc de 1 an.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mr.Vadim
Ce alte jocuri joci?:Joc SA-MP si CS 1.6.
Ai fost banat vreodată?:Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu.
Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu ce-i sapte ani de acasa.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Am stat 11 zile in Taxi LV dupa care am luat wipe.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu,nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:Deocamdata doar cu Valy.
De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece sunt activ si am ore,cat si level.
Care este motto-ul clanului?:Nu am de unde sa stiu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual: .KarMax, anterioare: .AlexinHo,  Lanim0n.
Vârsta: 16 ani.
Numele: Fota Alexandru.
Ore jucate:  486.
Level: 23.
Vechime pe server: 3 ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/.KarMax
Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP, nu am prea mult timp de alte jocuri.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat niciodata.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Da, am un warn pe motivul de "Limbaj vulgar'
Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Alex, am varsta de 16 ani si sunt din Craiova. Eu sunt genul de baiat cu, care poti tine o discutie importanta, sunt intelegator, asculator, respectos, sunt un baiat cu simtul umorului, nu ma supar la glume,  imi place foarte mult sa ajut lumea, deoarece acel bine pe care il faci unei persoane se va intoarce la tine triplu. Imi place sa ascult muzica, defapt ascult peste tot muzica, la PC, in pat, afara, in autobuz, la scoala. Imi place sa respect lumea atata timp cat si ei ma respecta la randul lor.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Departament, timp de 47 de zile, acumuland rank 5 in acel departament.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan.
Cu cine te înțelegi din clan?: Sunt destul de multi, aici o sa enumar cativa: Derrick, Sami2305, Savy, Alias,  Jade si Carmina.
De ce crezi că meriți în clan?: Eu cred ca merit in acest clan deoarece sunt un baiat cu potential ce se poate intelege bine cu alti colegi, pot purta discutii normale, fara certuri, contraziceri sau altele. 
Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut conflicte cu nici un membru deoarece sunt o persoana calma care-i place sa evite certurile.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): ZixBo
Vârsta: 19 ani.
Numele: Adrian
Ore jucate: 1571
Level: 55
Vechime pe server: In jur de 3 ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/ZixBo
Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP .
Ai fost banat vreodată?: Da , asta fiind acum mult timp , deoarece am primit 3/3 warn's.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am.
Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Adrian si sunt un baiat oarecare , simplu , prietenos , cu cei 7 ani de acasa, imi place sa ma distrez , sa fac cat mai multe chestii noi si si sa ma descurc pe cont propriu uneori, sunt un baiat uneori modest cu capul pe umeri si cu bun simt. Alte lucruri le ve-ti afla despre mine pe parcurs daca voi fi acceptat desigur.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:  Cel mai mult pana acum am stat 40 zile , rank 6. Dar in momentul de fata am depasit.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da , acum foarte mult timp, sincer nu mai stiu motviul ca a trecut mult timp.
Cu cine te înțelegi din clan?: Roger, K3nnTXXL, []Iulian. Sami2305, Stefanutu99.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt un baiat la locul meu,care imi vad de treaba mea, nu injur, sunt sociabil si sunt un player activ. un player activ.

Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Pana in momentul de fata nu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): FIorin, FlorinV9, Bulzesti.
Vârsta: Am varsta de 14 ani.
Numele: Ma numesc Stan Florian.

Ore jucate: Detin 2014 ore jucate.
Level: Detin level 63.
Vechime pe server: Joc din ianuarie 2015.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/FIorin
Ce alte jocuri joci?: Mai joc Counter-Strike Global Offensive, Payday 2 si The Walking Dead.
Ai fost banat vreodată?: Da, pentru injurii staff, abuz de functie si c-bug, dar de mult.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat calm, ordonat, serios si imi place sa ma joc SA:MP. In afara scolii imi place sa ma joc acest joc, sa ies in oras cu prietenii sau la fotbal sau sa fac sport. Sunt genul de baiat caruia nu ii place sa intre in conflict cu cineva sau sa se certe, imi place cand toti stiu ce au de facut si liderul coordoneaza bine.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Mi-am sters FH-ul, actual am rank 1 SF Bikers 10 zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai facut parte din acest clan.
Cu cine te înțelegi din clan?: Vatin., []Iulian, Oleg, DemonCrazy, Ouxi, DevilBro, Range@onfire, Roger, Tre3fla.
De ce crezi că meriți în clan?: In primul rand, sunt activ, serios, am comportament ok, cred ca merit o sansa.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce stii.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, ma inteleg cu toti.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): KeyShr3kt
Vârsta: 15 ani
Numele: Ionut Dragomir
Ore jucate: ~290 ore
Level: 21, aproximativ 22
Vechime pe server:  5 luni
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/KeyShr3kt
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, GTA 5, LoL, CS 1.6 doar for fun din an in paste
Ai fost banat vreodată?: Nu am fost niciodata banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am avut niciodata warn.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut. Sunt elev in clasa a 8-a intr-o scoala din Ploiesti si am in gand sa invat si sa ajung la un liceu bun, si de ce nu, la o facultate tot buna. Sunt prietenos, uneori mai timid, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa ma integrez in grupuri noi. Imi place sa-i fac pe cei din jur sa rada prin felul meu de a ma comporta si prin glumele mele, care recunosc, sunt uneori jenante sau de prost gust.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic LV, 44 de zile, ea fiind singura factiune in care am fost. Acum fac parte din LVPD si deja am depasit cele 44 de zile din Paramedic.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost. Am primit uninvite dupa o zi deoarece, cand era fuziunea pe cale sa se faca, urcasem pe masina lui Eugen si am spamat pe chat "Miichael remove" in gluma. Nu credeam ca se va ajunge aici, si de aceea vreau sa imi cer scuze pentru cele facute. Nu am vrut sa-l jignesc pe Miichael, era doar pentru amuzament.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cel mai bine ma cunosc cu Kristian si cu .Flaviu (cu el de pe contul de mafie, acela fiind AdyTwiggy), cu ceilalti nu am avut ocazia de a comunica atat de des, dar sper ca acum as avea-o.
De ce crezi că meriți în clan?: Cred ca merit sa intru in clan prin lipsa sanctiunilor pe care o am si prin faptul ca am iesit dintr-un lucru nevrut de mine.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut cu nimeni si nu cred ca voi avea.

Edited by KeyShr3kt
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): HoLd ( doar Hold am avut )
Vârsta: 16 ani
Numele: Bogdan
Ore jucate: 770
Level: 30
Vechime pe server: 1 an si ceva.
Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/HoLd
Ce alte jocuri joci?: CSGO / CS 1.6 / ETS 
Ai fost banat vreodată?: Da.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: 3 din cauza deconectarii din timpul somatie
Descrie-te pe scurt: 
Sunt un băiat serios, matur, cu capul pe umeri, însă când este de ''caterincă'' nu duc lipsă de simtul umorului 

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: rank 5 - 85 days
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost
Cu cine te înțelegi din clan?: Pai cu toti aproape
De ce crezi că meriți în clan?: Pai sunt activ, serios, si sunt o fire calma
Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): xRoberT7 .
Vârsta: 18 ani.
Numele: Robert .
Ore jucate: 896 .
Level: 45
Vechime pe server: 7 luni 
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/xRoberT7
Ce alte jocuri joci?: Nu joc. 
Ai fost banat vreodată?: Nu, n-am fost.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: N-am .
Descrie-te pe scurt: Salut ! Ma numesc Robert am varsta frumoasa de 18 ani . Sunt un baiat modest si amuzat. Am luat sala cu 25, acum astept traseul .
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat in National Guard, r5 si 69 de zile .
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, n-am mai fost. 
Cu cine te înțelegi din clan?: stefanutu99, danutu99 .
De ce crezi că meriți în clan?: Cred ca merit in acest clan deoarcere sunt un baiat de treaba, de incredere si sunt foarte activ .
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti .

Edited by xRoberT7
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Dam0n. actual/ Mihaiweed,Dam0n
Vârsta:19 ani.
Numele:Ganea Mihaita
Ore jucate:1317
Level:34
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dam0n.
Ce alte jocuri joci?:Euro truck simulator ,Mafia ,Medal of honnor si Sa:mp
Ai fost banat vreodată?: da

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu.
Descrie-te pe scurt: Salut ma numesc Mihai sunt din Craiova ,
 sunt un baiat calm, ordonat, serios si imi place sa ma joc SA:MP, sa ies in oras cu prietenii sau la fotbal sau sa fac sport. Sunt genul de baiat caruia nu ii place sa intre in conflict cu cineva sau sa se certe, imi place cand toti stiu ce au de facut si liderul coordoneaza bine.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: 28 zile ,rank 2
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu , nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?: ZmexX,Derrick,Sami2305,Jade,Shawn,Ionutz
In primul rand, sunt activ, serios, am comportament ok, cred ca merit o sansa.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce stii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): JellyFam, LuciFer2000
Vârsta: 17 ani
Numele: Bechoy
Ore jucate: 506 ore jucate.
Level: 26
Vechime pe server: 2015-09-17 

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/JellyFam#
Ce alte jocuri joci?: CS:GO
Ai fost banat vreodată?: Nu am fost banat niciodata.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: 1/3, motic: disconnect in timpul de somatiilor
Descrie-te pe scurt: 
Ma numesc Bechoy Michael, am 17 ani. In timpul liber îmi place să joc fotbal, sport pe care il si practic din plăcere, să merg la sală sau să ies cu prietenii. Nu-mi place cearta şi nu-mi place să fiu implicat sau s-o provoc, sunt o fire calma, pe langă o fire calmă sunt şi o fire foarte modestă, nu-mi atribui calităţi pe care nu le am, pot să mă laud însă cu una, această calitate ar fii respectul.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: SI.SF, rank 1, 6 zile.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am fost in Saints.
Cu cine te înțelegi din clan?: Roger
Deoarece este o clan foarte bine organizat si respectat pe server.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceaa ca esti. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Krauch, Mike.[] (anterior)
Vârsta: 16 ani.
Numele:Draghescu Mihai.
Ore jucate: 132.
Level: 14.
Vechime pe server: joc de undeva din decembrie 2015.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Krauch
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Euro Truck Simulator.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am.
Descrie-te pe scurt: Baiat inalt, cu note bune la scoala, imi plac foarte mult dulciurile, iubesc SA:MP-ul. Imi place sa imi petrec timpul liber alaturi de colegi sau prieteni jucand fotbal sau baschet.Imi place sa fiu ordonat si sa socializez mult, imi doresc sa cunosc cat mai multe persoane, din jocuri virtuale sau chiar din realitate.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Momentan am 35de zile in SF Paramedic, rank 4. Singura factiune de pe acest cont.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?: Un singur prieten am in clanul Saints, acela este RANGE@ONFIRE.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt un baiat cu mentalitate potrivita membrilor si liderului clanului.
Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea ce pari a fi, dar putin inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut conflicte.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):.Danil. fostul cont.
Vârsta:18 ani.
Numele:Andrei.
Ore jucate:1013
Level:37
Vechime pe server:3 ani.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Allen
Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc nici un altfel de joc.
Ai fost banat vreodată?:Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Andrei am 18 ani,provin dintr-o familie modesta ce m-au invatat ce este respectul. Respecta si vei fi respectat. Urasc conflictele si certurile,incer mereu sa le evit. Vreau doar sa ramanem prieteni,imi place foarte mult si munca in echipa,dar doar atunci cand e nevoie de ea. Imi place sa fac unele lucuri pe cont propriu .Incer s fac acel lucru cat pot eu de bine.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:San Fierro Paramedic departaments cu 40 de zile.  
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu.
Cu cine te înțelegi din clan?:Cu itzandrei. 
De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece stiu cum sa ma comport cu membri nhu jignesc si imi place sa imi fac prieteni noi.
Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea ce pari a fi, far putini inteleg ceea ce esti.

Edited by .Danil.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): SUNSHiNE, anterioare sunt Masson si ClawXD
Vârsta: Am frumoasa varstă de 15 ani.
Numele: Mă numesc Ghinoiu Claudiu.
Ore jucate: 750 de ore.
Level: Detin level 30.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/SUNSHiNE
Ce alte jocuri joci?: Joc SA-MP, Mitos.Is, CSGO, si Black Desert.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am avut nici un warn.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Claudiu, am 15 ani si sunt din Valcea. Ma regăsesc printre oamenii normali, sunt un om obisnuit cu diferite calitati si defecte. Pot spune ca sunt un baiat calm, intelegator, istet si cu simtul umorului. Imi place să invăt si să descopăr lucruri noi din care pot invata ceva din ele. Stiu de gluma, limita bunului simt, am cei 7 ani de acasă, stiu sa socializez cu ei si cum sa ma port. Imi place sa realizez imposibilul. Cam atat despre mine.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat cel mai mult in Paramedic, 44 de zile, Rank 4.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost acum ceva timp, am părăsit pe motiv Wipe.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu multi, Kepa, Deni, Wind, SirUnited, Smardoi, Ouxi, ItzAndrei, si cu incă multi altii.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece imi place să fac parte din colective unite, sunt destul de activ, si am un trecut destul de ok in FH, insă cred că oricine merită o sansă.
Care este motto-ul clanului?: Multi văd ceea ce pari, dar putini stiu ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, niciodată.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp