Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):TeZoR, nick anterior RaCa.
Vârsta:Am varsta de 17 ani.
Numele:Loghin Dumitru-Gabriel. 
Ore jucate:Am 405 ore jucate.
Level:Detin level 26.
Vechime pe server:Joc pe acest server de 3 ani dar am 2 ani pe acest cont.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/TeZor
Ce alte jocuri joci?:Ma mai joc cs:go, ets 2, lol, dirt 3, fs 15.
Ai fost banat vreodată?:Da am fost banat o singura data pentru /q la tw.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt:
Sunt o fire calma, sunt prietenos de fel, am cei 7 ani de acasa, am simtul umorului si sunt capabil sa fac la randul meu glume de bun gust, imi place sa imi fac prieteni noi, imi plac provocarile noi si in acelasi timp sa ma distrez alaturi de prietenii mei. In afara de asta, ma consider o persoana descurcareata, pot sa inteleg majoritatea lucrurilor fara a fi nevoie sa mi se mai explice a doua oara. In timpul liber imi petrect o marte parte din el pe SAMP, dar si iesind in oras alaturi de prietenii mei sau vizitand anumite rude pe care nu le-am mai vazut de ceva timp. Sunt capabil sa-mi recunosc greselile, nu imi plac minciunile si nici persoanele care mint pentru a-si ascunde anumite fapte pe care le-au savarsit.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cel mai mult am stat 56 de zile in Taxi Los Santos.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Da am mai fost in Saint timp de 14 zile si am primit wipe.
Cu cine te înțelegi din clan?:Sincer ma inteleg cu toti membri clanului.
De ce crezi că meriți în clan?:Cred ca meretit in acest clan deoarece sunt un tip serios cu bunul simt care tine la glume.Eu cred ca am aproape toate calitatiele pentru a intra in acest clan.

Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu am avut si sper sa nu am.

Edited by TeZoR
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): EdisoN. Anterioare: []Andrei. si Misterextreme
Vârsta: Am 17 ani.
Numele: Florea Andrei
Ore jucate: 2256 ore jucate
Level: 50
Vechime pe server: 2 ani+
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/EdisoN
Ce alte jocuri joci?: League of Legends
Ai fost banat vreodată?: Da, am fost banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Da, am 1/3 warns.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Florea Andrei, am 17 ani si sunt din Galati. Sunt o fire sociabila, cu cei 7 ani de acasa, serios si cu capul pe umeri. In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator sa ies pe afara cu prietenii. Sunt un baiat activ, glumet, sociabil si imi place sa lucrez in echipa si sa-mi fac prietnei noi. Sunt mereu in cautare de noi provocari.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: In LSPD, rank 6 cu 89 de zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am parasit clanul pentru ca am avut niste probleme.
Cu cine te înțelegi din clan?: Peanut si Tre3fla.
De ce crezi că meriți în clan?: Am mai fost in acest clan si mi-a placut foarte mult si as dori sa revin..

Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): AndreiOfficial
Vârsta: Am frumoasa varsta de 18 ani.
Numele: Bucur Andrei.
Ore jucate: Detin 1376 ore jucate.
Level: Detin nivel 40.
Vechime pe server: Joc pe server de mai mult de 2 ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/AndreiOfficial
Ce alte jocuri joci?: Joc CS:GO, LOL, CS 1.6, dar mai mult ma atrage SA:MP-ul.
Ai fost banat vreodată?: Da, din pacate.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu detin niciun warn primit.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, locuiesc in orasul Ploiesti si am 18 ani. Sunt un baiat sincer, cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului si un tip foarte responsabil. Atunci cand incep ceva imi place sa-l duc pana la capat. Nu imi plac persoanele false si mincinoase. Sunt un baiat inteligent, care nu da inapoi de la nimic, ma integrez repede intr-un grup, sunt perseverent si nu ma opresc pana nu obtin ceea ce doresc.   

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat 31 de zile, rank 3.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost. Am parasit clanul atunci cand acesta a expirat.
Cu cine te înțelegi din clan?: Ma inteleg bine cu majoritatea din clan, dar in special cu DevilBro, Triker, Range, AlexEnc, GetYouAlive, etc..
De ce crezi că meriți în clan?: Consider ca merit in clan, deoarece nu sunt un tip care sa creeze probleme, ma integrez rapid intr-un grup nou si imi place sa-mi fac prieteni noi, cu care sa poti schimba doua vorbe linistit fara a fi jignit.
Care este motto-ul clanului?: 'Multi vad ceea ce pari a fi, dar putin inteleg ceea ce esti.' 

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu au existat motive de conflict cu membrii clanului.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): .Mihai[]
Vârsta: Am 16 ani.
Numele: Ma numesc Croitoru Andrei Mihai.
Ore jucate: 560
Level: 27
Vechime pe server: Joc din data de 16.12.2016.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Mihai[]
Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP, joc League Of Legends si Counter Strike: Global-Offensive.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am niciun warn.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat intelegator si prietenos, cand incep un lucru il duc pana la capat. Apreciez sinceritatea si nu suport persoanele mincinoase si prefacutii. Imi place sa lucrez in echipa deoarece totul este mai usor si procentajul de reusita este mai mare. Cand mi se cere ajutorul, ajut cat de mult. Sunt o persoana respectuoasa, respect pe oricine cat timp sunt respectat si eu. Sunt o persoana glumeata, imi place sa ma distrez, sa glumesc, in limita bunului simt, dar cand situatia necesita responsabilitate si seriozitate, ma tratez ca atare.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in Taxi San Fierro, acumuland 144 de zile si rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost in acest clan. L-am parasit deoarece urma sa am o perioada de inactivitate.
Cu cine te înțelegi din clan?: Ma inteleg cu .Flaviu, .Razvann, .KePa.
De ce crezi că meriți în clan?: Consider ca merit sa ma alatur acestui clan deoarece sunt foarte activ, am un comportament decent pe server si nu am sanctiuni.
Care este motto-ul clanului?: "Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti".

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):AndreiQuit.
Vârsta:Am 12 ani,
Numele:Ma numesc Andrei.
Ore jucate:Am 227 ore jucate.
Level:Am level 17 .
Vechime pe server:De aproximativ un an.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/AndreiQuit
Ce alte jocuri joci?:Doar Samp.
Ai fost banat vreodată?:Da am fost.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu, nu am.
Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu capul pe umeri, imi place sa ma ies pe afara cu prietenii dar si sa ma joc Samp.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Am avut rank 3 si 23 zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:Nu am o persoana cu care ma inteleg foarte bine.
De ce crezi că meriți în clan?:Deaorece cred ca am sanse.
Care este motto-ul clanului?:
 Multi vad cea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu, nu am.

Posted (edited)

Cei acceptați sunt următorii:

JustPingu

HiTsKy

Vossen.
.Ashu
 ustuz0r
 De(L)i
 HeDhili
 Prince.
.Alexandru
SuJion
Ronne
Y0nuTz.[]
Reo.
 BohusOfficial
 Allex
.KarMax
 ZixBo
xRoberT7
 Krauch
 Tezor
 Edison
 .Mihai[]
 MOHAMED@ONFIRE
 Kront
 Mave.
 Dybala[].

Bun venit în clanul Saints!

Cei care nu au fost acceptați nu au avut o aplicație bună/au făcut-o de mai multe ori sau aveau prea multe sancțiuni etc.

Cei acceptați contactați un co-lider în joc pentru a primii [/cinvite].

Edited by St.K3nnTXXL
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): iAMALEX si Al3kz.LiONGOD.
Vârsta: Am frumoasa varsta de 16 ani.
Numele: Alexandru.
Ore jucate: 71.01 ore jucate.
Level: Am level 15.
Vechime pe server: Am cateva luni pe acest server, am mai avut si un alt cont care am jucat mai mult pe el.
Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/iAMALEX
Ce alte jocuri joci?: Nu ma mai joc altfel de jocuri.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat. 

Ai warn-uri?Dacă da câte?:  Da, am 1.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alexandru si am varsta de 16 ani. Sunt un baiat intelegator si prietenos. Ma itroduc foarte rapid printre persoanele ne cunoscute. Sunt in clasa a 10-a si ma descurc bine. In timpul liber eu ma joc SA-MP. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa si politicos. Acesta sunt eu.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: In S.I. SF, 20 days, rank 2 aproape 3, dar pe contul HWAWWY.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost in acest clan.
Cu cine te înțelegi din clan?: Ma inteleg cu StefaaN deocamdata, dar eu ma imprietenesc rapid cu persoanele.
De ce crezi că meriți în clan?: Nu stiu daca chiar as merita, dar ma inteleg cu unii membrii si as dori sa ma imprietenesc cu multii altii din acest clan.
Care este motto-ul clanului?:  Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce iesti.

Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): RazvanN.[]
Vârsta: 17 ani.
Numele: Razvan
Ore jucate: 1467 ore
Level: 40
Vechime pe server: In jur de 2 ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/RazvanN.[]
Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP .
Ai fost banat vreodată?: Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am.
Descrie-te pe scurt: 
Sunt un baiat de 17 ani foarte indraznet, cu cei 7 ani de acasa, glumet, cu o atitudine multipla. Imi respect prietenii, colegii, superiorii si alte persoane. De asemenea nu fac glume proaste, ironizari pana cand nu cunosc bine persoana respectiva si pana nu stiu sigur ca suntem prieteni foarte apropiati. Si desigur tot in gluma fac asta, cu acordul respectivului. Sunt foarte ambitios si punctual, imi place sa-mi fac treaba bine si repede, fara lipsuri sau greseli. Sunt de gasca, ma inteleg bine cu toti, ma integrez usor si las o amintire placuta in urma mea. Sunt sociabil, cooperant, intuitiv, optimist si imi place sa ajut.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:  Cel mai mult pana acum am stat  91 zile , rank 5. 
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da , acum foarte mult timp, sincer nu mai stiu motviul.
Cu cine te înțelegi din clan?: K3nnTXXL,  Stefann, Dragos, Savy, etc.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt un baiat la locul meu,care imi vad de treaba mea, nu injur, sunt sociabil si sunt un player activ. un player activ.

Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Pana in momentul de fata nu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Nova.[] + .NoVa.

Vârsta:Am varsta de 17 ani.
Numele:Paul.
Ore jucate:130.
Level:10.
Vechime pe server:2015-11--01.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Nova.[]
Ce alte jocuri joci?:Doar SA:MP ma joc.
Ai fost banat vreodată?:Nu, nu am fost.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu, nu am niciunul.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Paul consider ca sunt o persoana sociabila, amuzanta si am cei 7 ani de acasa.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Am stat cel mai mult 305 zile rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Da, am mai fost deoarece am plecat pentru clanul [A].
Cu cine te înțelegi din clan?:Cu MrHead$hot.
De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece sunt foarte activ si plus ca am mai fost in clanul Saints si cunosc toti membrii.
Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea ce par ar fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu, din cate stiu eu.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Naked[], nu am nick-uri anterioare.
Vârsta:17 ani.
Numele:Marius.
Ore jucate:1375.
Level:38.
Vechime pe server:Aproape 2 ani.
Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Naked[]
Ce alte jocuri joci?:Joc numai SA:MP.
Ai fost banat vreodată?:Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Marius, sunt din Iasi, sunt un baiat cu simtul umorului, respectuos, ambitios, respect pe toti cei care ma respecta, nu imi place sa fiu luat peste picior, sunt serios dar si glumet cand este cazul, imi place sa joc fotbal si tenis de masa, imi place muzica in special rap-ul si trap-ul, dar ascult si celelalte genuri cand sunt la petreceri sau la iesiri. Cam atat despre mine, am incercat sa fiu cat mai scurt ca sa nu plictisesc.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:R5, 102 zile in Las Venturas Paramedic Departament.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:Cu StefaaN, Savy.,KentXXL, carmina si cam atat.
De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece am un Fh de laudat si sunt un baiat cu potential.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.

Edited by Naked
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):MissisPresidenT: montex.

Vârsta:17
Numele:Eduard Covalciuc
Ore jucate:208
Level:16
Vechime pe server:2 ani
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/MissisPresidenT
Ce alte jocuri joci?:Samp,si Rocket League
Ai fost banat vreodată?:Nu

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am warnuri
Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana socibila,ma tin de cuvant,sunt foarte atent cum si cu,cine vorbesc,respect atat timp si cat sunt respectat.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am rank 1 in pd si am 7 days, Prima mea factiune este..
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am fost in Saints vreo data...
Cu cine te înțelegi din clan?:Inca nu cunosc pe nimeni,dar vreau sa-i cunosc si sa vorbesc despre clan,noi..
De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece  este cel mai bun clan de pe server,cu membri foarte buni si talentati.

Care este motto-ul clanului?::Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu am avut nici o conflict cu un membru din Saint.

Edited by PresidenT
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Numele pe server este MicheLLino, iar numele anterior a fost Deiman00009. 
Vârsta: 17 ani.
Numele: Corozanu Georgian-Alexandru.
Ore jucate: 610 ore jucate.
Level: 27.
Vechime pe server: 2 ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Michellino.
Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri.
Ai fost banat vreodată?: Nu, niciodată.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Da 1, dar nu imi apare in LP de ce am.
Descrie-te pe scurt: Sunt o fire energica, calma, serioasa blanda si ajutatoare. Ma integrez foarte usor si repede intr-un colectiv, imi place sa imi fac prieteni noi iar in acelasi timp sa i cunosc. Practic fotbal de la 12 ani, iar visul meu este sa ajung acolo unde mi-am propus. Cand imi propun un anumit lucru, sunt capabil sa-l duc pana la bun sfarsit fara sa ma dau batut.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Acum, in Taxi LV am rank 5 si 52 de zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost niciodata.
Cu cine te înțelegi din clan?: Nu prea cunosc pe nimeni, am timp.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece stiu sa ma comport, am un limbaj adecvat si sunt prietenos.
Care este motto-ul clanului?: Respecta si vei fi respectat, cred.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, niciodata.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): .KeegaN

Vârsta: 16 ani.
Numele: Victor.
Ore jucate: 1372
Level: 44
Vechime pe server: 2016.07.26
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Keegan
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, PUBG, Depth, GTA V, GTA ONLINE, GARRY'S MOD,ARMA 3.
Ai fost banat vreodată?: Nu am fost banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt:
Ma numesc Vitor, am varsta de 16 ani si sunt din orasul Iasi. Sunt o fire respectuasa si calma. Imi place sa imi fac prieteni noi si sa socializez cu oamenii. In timpul liber ies cu prietenii pe afara si ma joc pe calculator. Nu imi place sa ma amestec in conflicte si mereu termin ce am inceput.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am avut Rank 4 si 42 zile in factiunea The Rifa acum un an.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost in Saints.
Cu cine te înțelegi din clan?: []Stefan.

De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt un player activ cu bun simt si un comportament decent.
Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu cred.

Edited by Keeeegan_Ghost
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): CosminM / BlankSpace
Vârsta: Am varsta de 15 ani.
Numele: Ma numesc Cosmin.
Ore jucate: Am 937 de ore jucate.
Level: Detin level 30.
Vechime pe server: Joc de aproximativ un an.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/CosminM
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, League of Legends.
Ai fost banat vreodată?: Da, am fost banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin, am varsta de 15 ani si sunt din Bucuresti. In timpul liber imi place sa ies pe afara la un fotbal cu baietii si prin oras cu fetele.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat 49 de zile in Hitman Agency, rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai facut parte.
Cu cine te înțelegi din clan?: Dimitru, Cosm1n, Cosmiin, Ionutz, Flaviu si StefaaN..
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece am un comportament destul de ok si un faction history frumos.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am conflicte. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): .Miihai(Anterior: MihaiG)
Numele: Mihai.
Ore jucate: 1592
Level: 40.
Vechime pe server: Aproximativ 2  ani.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Miihai
Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive, Fifa etc.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am.
Descrie-te pe scurt: Ma numes Mihai, am varsta de 16 ani sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa.Sunt glumet,serios,de treaba, imi place lucrul in echipa si imi place foarte mult sa  joc fotbal.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat 219 days in National Guard acumuland Rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost am parasit clanul deoarece o perioada scurta de timp am fost inactiv si nu am mai putut fii activ.
Cu cine te înțelegi din clan?: Smardoi, StefaaN, Allex, Danni[],Carmina, SirUnited, Ionutz etc.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, care stie sa respecte, stie cand trebuie sa vorbeasca si cum sa vorbeasca.
Care este motto-ul clanului?: Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): zKing, nu am alte nick-uri anterioare.
Vârsta: 15 ani.
Numele: Costi.
Ore jucate: 1394
Level: 30.
Vechime pe server: Acest cont a fost conceput pe data de 2016-05-12 la ora 21:18:57, fiind al doilea meu cont, dar pe primul joc din 2015-10-27 la ora 21:54:18, deci, peste câteva săptămâni fac 2 ani de red bugged, aprent white.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/zKing
Ce alte jocuri joci?: Mai joc League Of Legends.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost niciodată banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am nici un warn.
Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat calm, cu zâmbetul pe buze și întotdeauna vorbăreț. Sunt puțin mai 'amețit' de fel dacă pot să zic așa, în sensul că uit cam repede, dar dacă este vorba de ceva important, întotdeauna mă țin să nu greșesc și să fac totul bine.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat cel mai mult în School Instructors San Fierro și am ieșit cu rank 5 la 180 de zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost, l-am părăsit deoarece urma să mă las de SAMP, dar am revenit din nou.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu toată lumea.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece consider că am toate cerințele cât și caracteristicile necesare.
Care este motto-ul clanului?: Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut conflicte cu niciun membru din acest clan.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): SokKy (Cele apărute în FH: Sobraine. si []IonuT.)
Vârsta: Am vârsta de 16 ani.
Numele: Mă cheamă Nikitas.
Ore jucate: Am 641 de ore jucate.
Level: Am level 32.
Vechime pe server: Peste 2 ani de zile.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Sokky
Ce alte jocuri joci?: Mai joc și League of Legends. 
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat vreodată.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat formal, îmi place să comunic și să-mi fac prieteni noi. Sunt un băiat calm, sunt altruist și respectuos cu oricine.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat 129 de zile in LS Police Department pe Green, motivul ieșirii fiind 'Wipe' de către noul lider.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost în acest clan.
Cu cine te înțelegi din clan?: Mă înțeleg cu Siri, Roger și cu Deni[].
De ce crezi că meriți în clan?: Cred că merit participarea în acest clan deoarece mă regăsesc în el, îmi plac oamenii care sunt sinceri, uneori formali și care sunt deschiși la prietenii noi. 
Care este motto-ul clanului?: Motto-ul este 'Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești'.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints: Nu, nu am avut vreodată tangențe de asemenea tip.

Edited by SokKy
  • Upvote 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): SokKy (Cele aparute in FH: Sobraine. si []IonuT.)

Vârsta: Am varsta de 16 ani.

Numele: Ma cheama Nikitas.

Ore jucate: Am 641 de ore acumulate.

Level: Am level 32.

Vechime pe server: Peste 2 ani de zile.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Sokky

Ce alte jocuri joci?: Mai joc si League of Legends. 

Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat vreodata.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am warn-uri.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat formal, imi place sa comunic si sa-mi fac prieteni noi. Sunt un baiat calm, sunt altruist si respectuos cu oricine.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat 129 de zile in LS Police Department pe Green, motivul iesirii fiind 'Wipe' de catre noul lider.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te înțelegi din clan?: Ma inteleg cu Siri, Roger, Deni[] si cu Grigorescu.

De ce crezi că meriți în clan?: Cred ca merit in acest clan deoarece ma regasesc in el, imi plac oamenii care sunt sinceri, uneori formali si care sunt deschisi la prietenii noi. 

Care este motto-ul clanului?: Motto-ul este 'Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti'.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints: Nu, nu am avut vreodata tangente de asemenea tip.

Merita o sansa, este foarte activ + avem nevoie de membri.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):CosminFTW (MarianBoss, .Uzzy, BossCosMynn).
Numele: Cosmin
Ore jucate: Am 697 ore jucate.
Level: 
30

Vechime pe server:Joc pe acest server din 2015.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/CosminFTW
Ce alte jocuri joci?: Mai joc: My Summer Car, ETS 2,  Counter strike.

Ai fost banat vreodată?:Da, de mai multe ori pe motiv (Ascundere moduri/programe ilegale TW, aveam probleme cu Prefetch-ul  la windows 7) si pentru no-recoil...

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am warnuri!
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin, am o varsta frumoasa de 16 ani, locuiesc in Pitesti, imi place sa ies pe afara cu prietenii, imi place sa joc SA:MP. Nu imi place minciuna, prostia ce persoanele care se dau mai importante decat restul lumii, de obicei ma acomodez repede intr-un grup nou , imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur, pun suflet in tot ceea ce fac. De obicei cand mi se acorda o sansa nu o dau in bara.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cel mai mult am petrecut intr-o factiune 101zile rank 5 in FBI, pe cont-ul cu .Uzzy(cont furat nickname actual SHARINGAN.)!
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:StefaaN, Ionutz, SirUnited etc.
De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece nu sunt un player care sa faca probleme clanului (Spam, Limbaj vulgar pe /c), sunt activ petrec zilnic cam 3-4 ore.
Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Winty[], nu am nick-uri anterioare.

Vârsta:19 ani.

Numele: Florin.

Ore jucate: 338.

Level:18.

Vechime pe server:Aproape un an.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Winty[]

Ce alte jocuri joci?:Joc numai SA:MP.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Marius, sunt din Iasi, sunt un baiat cu simtul umorului, respectuos, ambitios, respect pe toti cei care ma respecta, nu imi place sa fiu luat peste picior, sunt serios dar si glumet cand este cazul, imi place sa joc fotbal si tenis de masa, imi place muzica in special rap-ul si trap-ul, dar ascult si celelalte genuri cand sunt la petreceri sau la iesiri. Cam atat despre mine, am incercat sa fiu cat mai scurt ca sa nu plictisesc.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:R5, 102 zile in Las Venturas Paramedic Departament.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am mai fost.

Cu cine te înțelegi din clan?:Cu StefaaN, Savy.,KentXXL, carmina si cam atat.

De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece am un Fh de laudat si sunt un baiat cu potential.

Care este motto-ul clanului?:Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

• Upvote 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): JOK3R.
Vârsta: 20 ani
Numele: Alex
Ore jucate: 1255
Level: 44
Vechime pe server: 
Joc pe acest server din 2015.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/JOK3R.
Ce alte jocuri joci?: CS go - Dofus .
Ai fost banat vreodată?: Nu .

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Am 0/3 .
Descrie-te pe scurt: 
Numele meu este alex 
Sunt un baiat formal, imi place sa comunic si sa-mi fac prieteni noi. Sunt un baiat calm, sunt altruist si respectuos cu oricine.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am petrecut intr-o factiune 45 zile rank 5 in School instructors SF + 45 zile rank 5 in National guard .
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu .
Cu cine te înțelegi din clan?: 
HeDhili - 
StefaaN - Ipredator - Lucas .

De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece nu sunt un player care sa faca probleme clanului (Spam, Limbaj vulgar pe /c), sunt activ petrec zilnic cam 7-8 ore.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu .

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Dam0n,[M1HAI,Mihaiweed,Mihaitza].ickname pe server (+ anterioare): Dam0n,[M1HAI,Mihaiweed,Mihaitza].

Vârsta: Aproape 20 de ani.
Numele: Mihai
Ore jucate: 1478
Level: 37
Vechime pe server:  8 luni.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dam0n
Ce alte jocuri joci?: Cs GO ,Euro Truck simulator 2 ,LOL,Clash Royale.
Ai fost banat vreodată?: Da am fost banat prin luna august pentru folosirea cheaturilor [mai precis teleport-hack,dar mi-am invatat lectia.]

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu detin niciun warn.De cand am facut contul pana in prezent am avut 3-4 warn-uri si 2 mute-uri.
Descrie-te pe scurt: Salut ma numesc Mihai ,am aproape 20 de ani si sunt o fire glumeata ,intelegatoare si pasionata de lucruri noi. Imi place sa imi fac priteni noi si sa descopar lucruri nemaivazute.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in S.I Rank:2 29 zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost in Saints.
Cu cine te înțelegi din clan?: Karmax@Manevra , Cosm1n,[]Stefan.,Iulian.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt o persoana intelegatoare dar si glumeata in limita bunului simt.

Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Edited by Mihaiweed
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): xCeltic
Vârsta: Am 17 ani.
Numele: Numele meu este Sebi.
Ore jucate: 616 ore jucate.
Level: 28.
Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/xCeltic
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.
Ai fost banat vreodată?: Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am.
Descrie-te pe scurt: 
Salut, ma numesc  Matei Sebastian, am 17 ani si locuiesc în judetul  Mures. Daca ar fi sa încep cu ceva,  as începe cu faptul ca-mi place sa mi se ziaă pe nume, Sebastian. Iubesc  vara si o voi zice in toate descrierile personale. Iubesc caldura, zilele lungi si absolut tot ce tine de ea. Sunt optimist până în ultima instanţă, social mai tot timpul. Sunt puţini cei care ajung să mă cunoască întru totul. Îmi place să am multe persoane în jurul meu pentru că mă simt bine când socializez, dar prietenii adevăraţi îi pot număra pe degete. Când am un scop, fac absolut orice îmi stă în putinţă să-l ating, indiferent de ce anume implică asta. În genereal îmi plac sporturile. Dacă ar fi să dau un exemplu concret , ar fi fotbalul, pe care îl practic de aproximativ 3 ani şi deşi am întâmpinat destule obstacole, voinţa şi ambiţia au fost tot ce am avut nevoie pentru a trece peste. Ca să închei într-un mod drăguţ, zic că în mare parte îmi place aşa cum sunt. 

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department, am avut rank 5 si 100 de zile.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai facut parte din Saints.
Cu cine te înțelegi din clan?: Nu prea cunosc lume din clan.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ, sociabil, prietenos si imi place sa duc pana la capat obiectivele propuse.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Edited by xCeltic
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): xTryHard, anterioare iShow si ExTremT
Vârsta: 19 ani.
Numele: Mihalache Ionut.
Ore jucate: 760.
Level: 27.
Vechime pe server: Aproape un an.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/xTryHard
Ce alte jocuri joci?: Smite, Counter Strike- Global Offensive.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu.
Descrie-te pe scurt: Salut. Ma numesc Ionut, si sunt din Moreni, Dambovita. De felul meu sunt o fire calma, care nu cauta sa fie in centrul atentiei. Stiu sa ofer respect, dar ma astept la acelasi lucru din partea celorlalti. Am tendinda ca ceea ce fac sa il duc la bun sfarsit, chiar daca multe piedici imi ies in cale. Hobby-urile mele sunt baschetul si fotbalul.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: In San Fierro Police Department, 69 zile, rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, nu am mai fost in Saints.
Cu cine te înțelegi din clan?: Karmax, Savy.
De ce crezi că meriți în clan?: Pentru ca vreau sa fac parte dintr-un clan respectat, cu membrii de la care ai mereu ceva de invatat.

Posted (edited)
Nickname: DuPeR

Level deținut: 33

Link de la profilul de panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/DuPeR

Warn-uri deținute / avute: 2/3  

Ai avut vreodată ban pe server? Dacă da, de ce?: 3/3 warns.

Ore jucate: 1158

Vârsta reala: 15.

Care este cea mai mare realizare a ta pe server?: Cand am facut 60 zile in National Guard. rank 5

Ai mai făcut parte din Saints? Dacă da, de ce ai părăsit acest clan?: Da am fost in Saints, mi-a dat wipe Miichael.

Cu ce membrii de înțelegi cel mai bine din clan? .Flaviu, Deni[], Trend[], Kristyan.

Descrie-te in câteva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat glumet , intelegator si cu capul pe umeri. Consider ca am cei 7 ani de acasa si ofer respect daca si aceste imi este oferit la schimb. Urasc persoanele profitoare si cele false deoarece am intalnit destule.

De ce iți dorești sa intri in acest clan? (minim 15 de cuvinte): Vreau să intru în acest clan deoarece este cel mai puternic clan de pe server. Îmi place proprietarul și co-proprietarii acestui clan. Membrii acestui clan sunt de asemenea foarte folositori și buni.

Relatează printr-un enunț sensul acestui motto, cum înțelegi tu "Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești." : Mulți oameni văd ce vrei să vadă, dar adevărata persoană din tine, numai tu poți vedea.  

Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu acceptat iar.

Edited by Hamza.ali
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp