Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.Savage
Vârsta:16 ani.
Numele:Bogdan
Ore jucate:1400
Level:52
Vechime pe server:3 ani.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Savage
Ce alte jocuri joci?:CS:GO, Ets 2.
Ai fost banat vreodată?:Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu, nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Bogdan, am varsta de 16 ani si sunt din orasul Motru, judetul Gorj. Sunt o fire de treaba, calma si inteleapta. Nu suport personaele false, incerc sa evit aceste tipuri de oameni pentru a avea o imagine cat mai buna peste tot unde ma aflu. Hobby-urile mele sunt Ciclismul si jocurile pe calculator. Aceasta este caracterizarea mea.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? 60 de zile, dar in School Instructors doresc sa stau pe putin 100 de zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:Cu toata lumea, nu am nimic de impartit cu nimeni.
De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece cred ca sunt un player destul de ok si ma pot integra intr-un colectiv.
Care este motto-ul clanului?:
 Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Cu Rh3w m-am mai certat, dar numai am nimic de impartit cu el.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Danutu99 , nu am avut unul anterior
Vârsta:17
Numele:Daniel
Ore jucate:790 h
Level:38
Vechime pe server:Aproape un an 
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/danutu99
Ce alte jocuri joci?:Cs 1.6 , gta 5 si fifa .
Ai fost banat vreodată?:Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am .
Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana foarte sociabila , amuzanta si increzatoare.Sunt mereu in cautare de noi prieteni , noi aventuri si noi experiente si traiesc viata pe deplin bucurandu ma de fiecare clipa . Imi petrec mult timp in fata calculatorului , deoarece sunt pasionat dar cu toatea astea , imi organizes timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:150 days SFPD rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Am mai fost in acest clan , l am parasit din propria mea greseala.
Cu cine te înțelegi din clan?:Am mai multi prieteni printre care se enumera : StefaaN , Flaviu , Roger , KeseN , Carmina, Trend[] si cu ceilalti ma inteleg destul de bine.
De ce crezi că meriți în clan?:Merit in acest clan deoarece am mai fost in el si am foate multi prieteni
Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu,  niciunul .

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): ViperX, TheClutcherPro.
Vârsta: 17 ani.
Numele: Rotarescu Cristian
Ore jucate: 161 de ore jucate.
Level: 16.
Vechime pe server: 2 ani.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/ViperX
Ce alte jocuri joci?: GTA5, CS:GO si SA:MP.
Ai fost banat vreodată?: Nu.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cuminte cu cei 7 ani de acasa, glumet si cu simtul umorului. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii pe afara, si sa ma duc la film.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: R5-50 de zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?: Noni
De ce crezi că meriți în clan?: Pentru ca imi doresc de mult timp sa intru in acest clan, si pentru faptul ca imi place de staff-ul clanului, deoarece este experiementat.
Care este motto-ul clanului?: Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Ioni actual. (Ioni. pe green)
Vârsta: 14 ani.
Numele: Ionut.
Ore jucate: 490 de ore jucate.
Level: 25.
Vechime pe server: Joc samp de 1 an si 3 luni.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ioni
Ce alte jocuri joci?: Nu prea mai joc. Foarte rara Counter Strike 1.6.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost niciodata banat.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: In momentul de fata nu am, dar am avut pe Green 1/3 warns. (/q la somatii)
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut Alexandru, am varsta de 14, sunt din Pitesti si sunt pasionat de jocuri video.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: In Paramedic Lv, in momentul de fata am rank 5 si 74 de zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:  Karmax.
De ce crezi că meriți în clan?: Fiindca sunt un adolescent cu cei 7 ani de acassa si imi doresc sa intru in Saints.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am si nici nu imi doresc.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): BarrelS actual.
Vârsta: 16 ani.
Numele: Robert
Ore jucate: 320 playing hours.
Level: 30.
Vechime pe server: Joc pe acest server de 6 luni.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/BarrelS
Ce alte jocuri joci?: League of Legends este jocul meu preferat dupa SA:MP.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost niciodata banat..

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am niciun warn.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Robert si locuiesc in orasul Craiova. Iubesc sa leg noi prietenii si stiu sa respect pe oricine.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: In Faction History am un rank 2 dupa 14 days si actual am rank 4 cu 37 de zile.
Ai mai fost în Saints?:Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?: Nu prea am luat legatura cu cineva din clanul Saints dar ma voi intelege cu orice in cazul in care as fi acceptat.
De ce crezi că meriți în clan?: Deaorece stiu sa respect pe toata lumea, am cei 7 ani de acasa si pentru ca ma pot integra in orice colectiv rapid!
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti!

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut conflicte cu un membru din Saints si nici nu imi doresc sa am.

Edited by BarrelS
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):TheSilvaruM
Vârsta:Am 17 ani ! 
Numele:Ma numesc Stefan Alexandru ! 
Ore jucate:456
Level:32
Vechime pe server:Aproximativ 2 ani ! 
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/TryloGeeNe
Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc alte jocuri.
Ai fost banat vreodată?:Nu.Am un LP curat !

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am warn-uri.
Descrie-te pe scurt:Sunt un adolescent competitiv, sunt o fire sportiva, iubesc sa fac miscare, cea mai mare pasiune a mea este bodybuilding-ul.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cele mai multe zile le am in factiunea actuala, anume School Instructors SF (38 de zile).
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?:Ma inteleg bine cu Formi .
De ce crezi că meriți în clan?:Consider ca merit in clan, deoarece am un comportament exemplar, stiu sa ma comport, am cei 7 ani de acasa si nu creez probleme sau conflicte.
Care este motto-ul clanului?:Motto-ul clanului este " Multi vad ceea ce pari a fii, dar putin inteleg ceea ce esti. ".

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Hobbs, laurentiu69.
Vârsta:17.
Numele:Alexandru.
Ore jucate:645.
Level:29.
Vechime pe server:2-3 ani.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Hobbs
Ce alte jocuri joci?:League Of Legends.
Ai fost banat vreodată?:Da.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am.
Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana respectosa si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat imi place sa-mi fac simtita prezeenta prin modul meu de a ma comporta si prin simtul umorului pe care il am foarte bine dezvoltat, imi place munca in echipa si sa-mi fac multi prieteni si sa deschid multe usi in viata.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:National Guard 71 zile rank 5.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Am fost, ma dat un Co-lider afara deoarece asa a considerat el, pentru ca am dat fail la un robber sin clan cu mine, nu stiam regula asta pe atunci.
Cu cine te înțelegi din clan?:Pot spune ca cu toata lumea.
De ce crezi că meriți în clan?:Sunt un om matur si cu capul pe umeri si cred ca ma reprezinta acest clan.
Motto-ul clanului este " Multi vad ceea ce pari a fii, dar putin inteleg ceea ce esti. ".

Posted (edited)
Nickname pe server (+ anterioare):Demon.

Vârsta:Am varsta de 17 ani.

Numele:George.

Ore jucate:Detin 1590 ore jucate pe server.

Level:40.

Vechime pe server:Aproximativ 3 ani.

Ce alte jocuri joci?:SAMP si Clash Royale.

Ai fost banat vreodată?:Nu am primit ban niciodata.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Da 1/3.

Descrie-te pe scurt:Numele meu este George, am 17 ani și sunt din Alexandria. Sunt un om simplu care iubeste munca in echipa. imi plac si prietenii.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cel mai mult am stat in LS police Departament, rank 5 cu 58 days.

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Da am mai fost in clan-ul Saints. L-am parasit deoarece am avut o perioada cand m-am lasat de SA:MP.

Cu cine te înțelegi din clan?:Ma inteleg bine cu StefaaN,Roger,Tre3FLa,TREND[] si cu DemonCrazy.

De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece sunt foarte activ pe server, am un trecut bun pe server. 

Care este motto-ul clanului?:multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu, nu am avut.

Edited by Alliance Demon.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nicolas.

Vârsta: 16.

Numele: Nicolas.

Ore jucate: 230.

Level: 15.

Vechime pe server: 2016-05-13 20:02:05

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Nicolas

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, ETS 2 si GTA 5.

Ai fost banat vreodată?: Nu, am LP-ul gol.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Nicolas, am 16 ani si sunt din Constanta. Imi place sa imi fac prieteni nou, seriosi pe care ma pot baza la nevoie. Imi place munca in echipa si sa descopar chestii noi.

ât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: School Instructors San Fierro, am 14 zile, primesc rank 2 astazi (Stau 100 days).

Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai facut parte, dar imi doresc foarte mult.

Cu cine te înțelegi din clan?: Cu majoritatea membrilor.

De ce crezi că meriți în clan?: Cred ca merit sa intru in Saints deoarece sunt un baiat cu capul pe umeri, de treaba in care poti avea incredere.

Care este motto-ul clanului?:Motto-ul clanului este " Multi vad ceea ce pari a fii, dar putin inteleg ceea ce esti. ".

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, si sper ca nu voi avea vreodata.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):Turbo_Black anterior, prezent T3utZzu.
Vârsta:16 ani.
Numele:Rimniceanu Teodor Ioan.
Ore jucate: 441 ore.

Level:20.
Vechime pe server:Joc din 2015-09-13.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/T3utZzu
Ce alte jocuri joci?:Cs:Go , Lol.
Ai fost banat vreodată?:Da.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am warnuri.
Descrie-te pe scurt:
Ma numesc 

Rimniceanu Teodor, am 16 ani. Locuiesc in "municipiul" Buzau din jud. Buzau, un oras micut, foarte prost dezvoltat din toate punctele de vedere, dar cu oameni frumosi. Studiez la Colegiul National Titu Maiorescu, filiera teoretica, profil real, specializare Matematica-Informatica. Am ales acest profil deoarece ma atrage IT-ul si mi-as dori sa urmez o meserie in acest domeniu. In timpul meu liber imi place sa joc fotbal, mai fac o iesire cu prietenii si in rest petrec timpul pe PC. Ca personalitate, sunt un om calm, nu ma stresez niciodata deoarece doar inrautatesc situatia. Incerc sa rezolv orice problema pe cai pasnice astfel incat toata lumea sa fie impacata. Imi place umorul, amuzamentul, comedia chiar foarte mult, unii imi spun ca nu's normal..si e adevarat. Nu sunt genul de om sa tratez totul cu seriozitate, imi place sa fac haz din aproape orice, bineinteles fara sa ofensez pe nimeni. Sunt prietenos, sociabil, nu imi place sa resping o persoana pe care nu o cunosc doar pentru ca vreau sa scap de el. Daca vrea sa poarte o discutie cu mine, e liber sa o faca, eu o sa ascult. Ca tot vorbeam de persoane, imi place sa cunosc oameni noi, sa descopar noi personalitati, culturi diferite, traditii etc.. Am cunoscut foarte multe persoane de treaba in acest joc, acesta fiind si singurul motiv pentru care inca activez pe server, deoarece mi-am facut niste prieteni minunati si ma distrez foarte mult alaturi de ei. Ofer intotdeauna o mana de ajutor cand mi se cere si daca tot vorbim de ajutor, sunt un adept al muncii in echipa, mi se pare mult mai eficient sa imparti sarcinile cu niste persoane decat sa rezolvi totul pe cont propriu. Vorbind de treaba, intotdeauna imi place s-o duc la bun sfarsit si niciodata nu renunt la un lucru pana nu trec linia de sosire, indiferent care sunt obstacolele care-mi ies in cale. Nu sunt genul sa pun la suflet orice lucru care mi-l spune cineva, il ignor si trec mai departe, dar in acelasi timp incerc sa iau acel lucru ca pe un sfat, pentru ca poate ma va ajuta. Se poate glumi cu mine, nu ma supar eu din orice, daca ma gandesc mai bine nici nu ma prea supar nici in realitate. Cand se intampla un incident neplacut, mai mult rad, nu sunt genul de om care intra in panica sau sa fiu afectat din orice rahatel. Am o vointa din titan, intotdeauna m-am controlat de la anumite lucruri(spre exemplu fumatul, mi s-a oferit de foarte multe ori sa "trag un fum", dar mereu am refuzat, deoarece nu vad niciun avantaj) si nu bag in seama nicio influenta negativa. Cam atat pot spune despre mine, nu ma pricep la auto-caracterizari. Ii las pe altii sa ma descrie.

Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Am stat cel mai mult r3 cu 26 de zile dar in factiunii diferite.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu GetYouAlive.,cu Ionutz si cu Prince.
De ce crezi că meriți în clan?:Cred ca merit in clan deoarece sunt activ, sunt un baiat respectuos, inteligent si ma difer de ceilalti prin bunatate.
:Motto-ul clanului este " Multi vad ceea ce pari a fii, dar putin inteleg ceea ce esti. ".

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut niciodata.

Edited by T3utZzu
  • Upvote 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): MeGaNu
Vârsta: 14
Numele: Dudau Alexandru
Ore jucate: 463
Level:22
Vechime pe server:2 ani.
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/MeGaNu
Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2, Need For Speed : The Run, Golf With You're Friends, PayDay 2, CS:GO, si multe altele.
Ai fost banat vreodată?:Nu, niciodata.

Ai warn-uri?Dacă da câte?:0.
Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana cu simtul umorului si matura, imi place foarte mult sa ma joc pe calculator si sa ascult muzica. Dupa terminarea studiilor vreau sa plec in Anglia la o universitate de informatica.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:53 de zile, in School Instructors San Fierro.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, din pacate.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu aproximativ toti membrii.
De ce crezi că meriți în clan?: Cred ca merit deoarece am un Logs Punish curat si sunt un tip destul de calm.
Care este motto-ul clanului?: "Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti."

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, si nu o sa am.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): []Maryus77.  
Vârsta: 15ani
Numele: Marius
Ore jucate: 1200+
Level: 40.
Vechime pe server: 9 LUNI.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Maryus77.
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Minecraft si LOL.
Ai fost banat vreodată?: NU..

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu , nu am.
Descrie-te pe scurt: O persoana inalta cu ochii caprui, cu un par saten, de treaba si de incredere.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in lvpd si inca sunt in ea si am 150day.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu Stefan si iKey.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt o persoana corecta si respectoasa.
Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Radu
Vârsta: 14
Numele: Radu Vîrlan
Ore jucate: 230.
Level: 18.
Vechime pe server: 1 an.
L
ink profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Radu

Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP.
Ai fost banat vreodată?: Da, acum mult timp pentru Auto-clicker.

D
escrie-te pe scurt: Sunt o persoana serioasa, matura, cu capul pe umeri, însa când este de caterinca nu duc lipsa de simtul umorului. Când îmi cere situatia, sunt foarte dur si ma impun foarte usor. Nu sunt o fire invidioasa, apreciez valorile si le evidentiez cât de mult pot. Sunt genul de om caruia îi place sa duca la sfarsit orice lucru început, nu abandonez pe parcurs. Sunt capabil sa lucrez în echipa, însa uneori lucrez pe cont propriu. Ma pot considera diferit de cei pe care-i cunosc.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: 51 de zile, in School Instructors Las Venturas.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost, imi doresc foarte mult.
Cu cine te înțelegi din clan?: Sunt multi, nu pot să-i enumăr pe toti.
De ce crezi că meriți în clan?: Cred că merit în clan pentru că am un comportament bun, nu caut certuri, vreau doar să fiu prietenul protivit.
Care este motto-ul clanului?: "Respectă si vei fi respectat".

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, ma inteleg foarte bine cu ei.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Anterioare pe Green : FreeTime. si Pitt, actual pe white : Ronne
Numele: Gabriel.
Ore jucate: Aproximativ 600.
Level: 29.
Vechime pe server: 1 an.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ronne
Ce alte jocuri joci?: Cs 1.6. Ets2.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: 0/3.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Gabriel, am 14 ani si sunt din Timisoara. Sunt o persoana amabila, activa si organizata. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa incerc diferite lucruri pe care nu le-am incercat. Traiesc pe moto-ul 'Respecta si vei fi respectat.' Sunt de incredere si sunt dispus sa vorbesc cu oricine in orice moment despre orice.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Paramedic Lv, Rank 5, 50 zile.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu aproximativ toti membrii.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece consider ca indeplinesc cerintele si sunt destul de calm si respect orice regula.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Niciodata.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Matei, Tomita, y0ungm0n$y, J3T, UnderachieverR ( am fost rank 5 la tine in taxi )
Vârsta: 17 ani.
Numele: Irimia Matei
Ore jucate: 1140
Level: 44
Vechime pe server: Din 2015 pana in prezent.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/Matei
Ce alte jocuri joci?: League of Legends, CS:GO
Ai fost banat vreodată?: O singura data pe acest cont cand mi-a fost spart de un jucator de pe server (nu ii dau numele) si a injurat pe panel.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am.
Descrie-te pe scurt: 
Ma numesc Matei, sunt din orasul Piatra Neamt, judetul Neamt, sunt pasionat de design-ul grafic si de muzica, sunt un tanar inginer de sunet si am propriul studio muzical, sunt o fire sociabila si deloc suparacioasa si tot odata prietenoasa.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Pe celalalt cont : 
J3T was uninvited by K3nnTXXL from faction Taxi SF (rank 5) after 89 days, without FP. Reason: Demisie. , pe actualul Tomita was uninvited by DixoN from faction Taxi LV (rank 5) after 61 days, without FP. Reason: Cerere de demisie.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai fost.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu GetYouAlive.
De ce crezi că meriți în clan?: Consider ca merit sa intru in clan deoarece nu am provocat si nici nu m-am aflat in nici o altercatie cu vreun membri si pentru ca sunt o fire asezata care cauta sa lege noi prietenii.
Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Niciodata.

Edited by Matei Cristian
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): .KynNow
Numele:Kyn
Ore jucate: 1700
Level: 50.
Vechime pe server: Aproximativ 3  ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/.KynNow
Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive, Fifa etc.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost.

Descrie-te pe scurt: Ma numes Kyn, am varsta de 16 ani sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa.Sunt glumet,serios,de treaba, imi place lucrul in echipa si imi place foarte mult sa  joc fotbal.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: 49 zile lvpd r5 / 46 zile FBI r5 / acum 29 zile r3 Lspd 
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: 
Nu am fost
Cu cine te înțelegi din clan?: Smardoi, StefaaN, Allex, Danni[],Carmina, SirUnited, Kepa
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, care stie sa respecte, stie cand trebuie sa vorbeasca si cum sa vorbeasca.
Care este motto-ul clanului?: Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.

Edited by .KynNow
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): WheeL
Numele: Stefan
Ore jucate: 2011
Level:  47
Vechime pe server: Sunt de 3 ani pe server.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/WheeL
Ce alte jocuri joci?: CS:Go si cam atat, nu ma omor dupa ele.
Ai fost banat vreodată?: Da, pe vremea ca nu era sampcac-ul, mai dadeam si eu periculos pentru a ma distra.

Descrie-te pe scurt: Sunt un tip generos, nu tin banii la saltea, incerc sa trec prin viata cu cat mai multe amintiri frumoase, de care sa fiu mandru la batranete. Nu-mi prea place sa ma descriu, prietenii o fac de obicei, dar nici parerea lor nu ma intereseaza, sunt pe cont propriu de multe ori.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Rank 5, 50 zile, pe alte conturi am stat si 100+.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, n-am mai fost de un an, parca, nu mai stiu motivul de la parasire.
Cu cine te înțelegi din clan?: Am multi prieteni in clan, nu prea vreau sa-i enumar pe toti.
De ce crezi că meriți în clan?: De ce nu as merita, parerea mea? Nu sunt un incepator, nici n-am fost vreodata, m-am integrat oriunde as fi fost.
Care este motto-ul clanului?: "Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti."

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu cred, nu prea ma bag in certuri.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): KynNow@onfire
Numele:Kyn
Ore jucate: 315
Level: 29.
Vechime pe server: Aproximativ 1.5  ani.
Link profil panel: 
http://whitepanel.bugged.ro/profile/KYNNOW@ONFIRE
Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive, Fifa etc.
Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost.

Descrie-te pe scurt: Ma numes Kyn, am varsta de 16 ani sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa.Sunt glumet,serios,de treaba, imi place lucrul in echipa si imi place foarte mult sa  joc fotbal.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: acum r5 LSPD 70 zile  
Nu am fost
Cu cine te înțelegi din clan?: Smardoi, StefaaN, Allex, Danni[],Carmina, SirUnited, Kepa
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, care stie sa respecte, stie cand trebuie sa vorbeasca si cum sa vorbeasca.
Care este motto-ul clanului?: Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini înțeleg ceea ce ești.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Just4You , anterior Alvares
Numele: Mocris Lucian
Ore jucate: 287
Level: 17
Vechime pe server: 
 2017-06-22
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Just4You
Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP ma mai joc LoL si CS:GO.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mocris Lucian si am 14 ani. Sunt o fire sociabila si prietenoasa. Mi se mai spune si in alte feluri, de exemplu "Luci", "Omu' Para "(aceasta porecla am primit-o intr-o excursie de la colegii mei de clasa). Practic fotbal de performanta de aproximativ 8 ani, dar am si alte sporturi preferate, cum ar fi basket-ul sau inot-ul.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Actual, rank 5 LSPD 64 days.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu Ouxi, ItzAndrei, Deni[], Zaitsev si multi altii.
De ce crezi că meriți în clan?: Eu cred ca merit in clan, deoarece am un comportament adecvat pentru acest clan si cred ca imi voi face si prieteni noi.
Care este motto-ul clanului?: Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.

Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.snoopy
Vârsta:17 ani.
Numele:cosmin
Ore jucate:1274

Level:43

Vechime pe server:2ani
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Snoopy
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Minecraft si LOL.
Ai fost banat vreodată?:Da, 

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am acum
Descrie-te pe scurt:
Sunt o persoana respectosa si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat imi place sa-mi fac simtita prezeenta prin modul meu de a ma comporta si prin simtul umorului pe care il am foarte bine dezvoltat, imi place munca in echipa si sa-mi fac multi prieteni si sa deschid multe usi in viata.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:40 zile in fbi
Nu am mai fost, imi doresc foarte mult
Cu cine te înțelegi din clan?:cu k3nntxxl,kepa hedhili
De ce crezi că meriți în clan?:
 Cred că merit în clan pentru că am un comportament bun, nu caut certuri, vreau doar să fiu prietenul protivit.
Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Sebasty.
Vârsta: Am varsta de 17 ani.
Numele: Sebi.
Ore jucate: Am 876 ore jucate.
Level: Detin level 34.
Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Sebasty
Ce alte jocuri joci?: Cs:go si fifa.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Sebi am varsta de 17 ani, sunt din Judetul Iasi, imi place sa joc sa:mp, cs:go si fifa. In timpulliber stau cu familia sau cu prietenii. Sunt o persoana sociabila si cu cei 7 ani de acasa.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Fh-ul meu a fost sters, si abea am intrat in School Instructors Lv, am rank 1 si 12 zile.
Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, nu am mai facut parte.
Cu cine te înțelegi din clan?: Cu Vigetto, Sian si iAlex.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, care stie sa respecte, stie cand trebuie sa vorbeasca si cum sa vorbeasca.
Care este motto-ul clanului?: "Multi vad ceea ce pari a fi, dar putini inteleg ceea ce esti."
Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.snoopy
Vârsta:17 ani.
Numele:cosmin
Ore jucate:1274

Level:43

Vechime pe server:2ani
Link profil panel:
http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Snoopy
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Minecraft si LOL.
Ai fost banat vreodată?:Da, 

Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am acum
Descrie-te pe scurt:
Sunt o persoana respectosa si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat imi place sa-mi fac simtita prezeenta prin modul meu de a ma comporta si prin simtul umorului pe care il am foarte bine dezvoltat, imi place munca in echipa si sa-mi fac multi prieteni si sa deschid multe usi in viata.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:40 zile in fbi
Nu am mai fost, imi doresc foarte mult
Cu cine te înțelegi din clan?:cu k3nntxxl,kepa hedhili
De ce crezi că meriți în clan?:
 Cred că merit în clan pentru că am un comportament bun, nu caut certuri, vreau doar să fiu prietenul protivit.
Care este motto-ul clanului?:Multi vad ceea cea ce pari a fi, dar putini intelg ceea ce esti

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Hiroshi [Anterior - Takashi pe green]
Vârsta: 19 ani.
Numele: Stefan
Ore jucate: 95
Level: 10
Vechime pe server: Ma joc din 2015.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Hiroshi

Ce alte jocuri joci?: Civilization V / Total War: Medieval II, TERA.

Ai warn-uri?Dacă da câte?: 0/3.
Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calma, rabdatoare, imi place sa cunosc lume noua, imi place sa invat lucruri noi, sunt pasionat de jocurile RTS si ador sa calatoresc prin tara.
Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Pe contul actual e prima factiune si am rank 5 60 zile iar pe contul anterior am avut rank 5 86 zile.
Cu cine te înțelegi din clan?: Nu cunosc persoane din acest clan.
De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece consider ca sunt capabil si implinesc cerintele.

Posted

Lista celor acceptati in clanul Saints

RazvanN.[]

Naked[]

.Keegan

CosminM

.Miihai

zKing

ViperX 

Sokky

CosminFTW

JOK3R.

xCeltic

.Savage 

Danutu99 

[]Maryus77.

Matei

.KynNow

Wheel

.Snoopy

Pentru a intra in clan cautati un co-lider pentru a va invita.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp