Popular Post Alexandru_Mihai Posted September 24, 2017 Popular Post Posted September 24, 2017 (edited) Am revenit cu ultima versiune al modului Medic CMD. Si anume, am revenit cu versiunea v3.0 a modului. Am decis să închei momentan acest proiect deoarece vreau să încerc să mă axez pe alte proiecte mai mari, nu doar niște mici update-uri la acest mod. În câteva luni o să revin cu ceva mult mai bun, dar pentru că modul ăsta a fost cerut, am decis să-l postez pentru că am adăugat foarte multe update-uri care o să vă facă viața puțin mai ușoară în facțiunea Paramedic Department. Ultima versiune a modului se va numii ''Paramedic CMD'', nu ''Medic CMD'' cum era inainte. Înainte să încep cu orice descriere a modului și așa mai departe, vreau să vă învăț cum să descărcați acest mod pentru că unii nu știu să facă acest lucru. Pasul 1: instalați modul din link-ul de mai jos și absolut toate fisierele pe care le-am postat în link-urile de acolo. Pasul 2: instalați Cleo V4.0 care se află tot în link-urile de mai jos în folderul în care aveți GTA San Andreas. Pasul 3: băgați fișierul SAMPFUNCS.asi în folderul GTA San Andreas. Pasul 4: Fișierul Paramedic CMD îl băgați în folderul Cleo din GTA San Andreas. Dacă ați urmat toți pașii de mai sus, urmeaă doar să rulați jocul și să testați modul. Toate update-urile ce s-au făcut modului sunt mai jos. *- lucru important. *-lucru neimportant. *textul de la comenzile [/he ID] si [/hc ID] au fost schimbate și îmbunătățite. *de acum auto heal-ul va oferi heal la 3.5 secunde iar textul nu va dispărea de pe ecran până când persoana nu coboară din vehicul. *acum când auto heal-ul oferă heal unui polițist o să te anunțe că ai acordat heal unui polițist. *de acum pentru a vedea chenarul cu comenzile modului puteți folosi comanda [/medicc] sau puteți apăsa pe butonul Page Down de pe tastatură. *comenzile [/hen], [/hcn], [/update] , [/ad1-4] si [/jos] au fost scoase, de acum comenzile /he si /hc nu o să mai zică o zi bună sau asa mai departe, doar o să îi zică mulțumesc și o să-l roage să coboare din vehicul. *modificat textul care îți apare în chat când intrii în joc. *reparate unele greșeli gramaticale din unele comenzi. *adăugat un text nou care apare pe ecran când folosesti [/he] si [/hc] și uiți să scrii ID-ul. *textul care îți apare după ce folosești comanda /auto a fost schimbat. *schimbate font-urile la comanda /medicc. Toate comenzile ce au rămas în mod le puteți vedea mai jos. [/he ID] - acorzi viață unui jucător pe suma de 1.000$. [/hc ID] - acorzi viață unui medic pe suma de 1$. [/ma ID] - accepti comanda unui jucător care a sunat la serviciul medical. [/mc ID] - anulezi comanda unui jucător. [/medicc] - vezi toate comenzile din mod și ceea ce fac fiecare în parte. [/auto] - activezi auto heal-ul. întrebare - De unde șiu că acest mod nu este virusat? răspuns - Dacă ai un antivirus bun, o să ți-l detecteze ca un virus și o să ți-l steargă, plus că sunt ogrămadă de site-uri care scanează gratis pentru tine, deci acolo poți vedea că modul acesta nu are viruși, nu știu de ce unii dintre voi credeți că v-aș virusa PC-ul. întrebare - Când vor fi făcute update-uri la mod? răspuns - Update-uri aș putea să fac non-stop, dar nu am idei, de asta îmi puteți lăsa absolut toți propuneri pentru mod într-un PM sau chiar într-un comentariu la acest topic iar eu voi încerca să vă citesc fiecare propunere în parte și să fac un mod mai bun pentru toată lumea. întrebare - Orice începător poate să facă acest mod, de ce ai copiat tot ce este în el? răspuns - Da, orice începător poate să facă un mod de genul pentru că sunt atâtea tutoriale pe internet, însă eu am fost primul care am postat un acest gen de mod și am drepturile de autor pentru acesta pentru că am fost primul care a avut această idee originală, plus că am stat mult să fac unele comenzi din mod, am încercat să nu copiez din niciun mod pentru a reuși să văd dacă îmi poate ieși ceva bun fără ajutorul cuiva, iar acest lucru s-a întâmplat. Pentru a instala CLEO v4, intrați pe link-ul http://moduri.ro/cleo/ iar acolo aveți mai multe detalii despre asta. Pentru a instala SAMPFUNCS.asi, intrați pe link-ul http://moduri.ro/sampfuncs/ iar acolo aveți mai multe detalii despre asta. Link de la mod: http://www.girlshare.ro/3489935240 Update: 21.09.2016, reason: bug rezolvat, acum auto heal-ul merge. Edited September 24, 2017 by Alexandru_Mihai 1 10
Seraphim Benis Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 bv, dar tot nu ma faci la reputation points pe profil.
Rolex.beleaua Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Cel mai tare mod pentru medici. Felicitari si mai asteptam si alte moduri. Ai +1.
Alexandru_Mihai Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 bv, dar tot nu ma faci la reputation points pe profil. nici nu intentionez sa fac reputation points, vreau doar sa ajut lumea. :)
Kirin13 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 foarte bun modu, nush ce face, da e bun, gg DATI BA PLUS AICI, ;)
Rolex.beleaua Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nu stiu de ce, dar mie nu imi merge modul de autoheal.
lSyntactl Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Un mod foarte bun pentru cei din Paramedic, Alexandru. Am o parere foarte buna despre el. :D
Alexandru_Mihai Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Nu stiu de ce, dar mie nu imi merge modul de autoheal. am rezolvat, descarca modul din nou.
luckytoef Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 +1, modul este foarte bun, merge f bine in PD
BOSSU' Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nu stiu de ce, dar mie nu imi merge modul de autoheal. nici mie nu imi merge modul =]]] de autoheal
Rolex.beleaua Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 am rezolvat, descarca modul din nou. Acum merge. Foarte tare!!!
Ramzes Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Chiar asteptam acest mod, posibil o sa il instalez.
BOSSU' Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Rezolva ceea ce spun eu. Cand da un politist g la ambulanta primesc automat crash, mentionez ca am folosit comanda /auto. Daca scriu /heal id suma nu iau crash daca este pe /auto primesc crash.
Recommended Posts