Jump to content

Cerere [AIM] - 3FAN [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

NFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:  Alin
Varsta: 20 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Alin, dar toata lumea imi spune "micutu", sunt un tip destul de timid uneori, imi place sa respect lumea daca si ea ma respecta pe mine, sunt destul de hazliu uneori si balbait, sunt muncitor la un depozit Kaufland Turda.

Locatia(Oras): Turda

Ce gen de muzica asculti? Orice gen inafara de rock 9havy metal).

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : 3FAN
Nivel : 27
Nume folosite anterior:  -
Vechime pe server: Aproximativ 3 luni
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/uXjNI

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/3FAN
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut niciun conflict cu cineva.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu am fost inca intrun clan.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: WoM2 RO
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cel mai bine ma inteleg cu Zawk (varul meu)

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 7/10

Experienta DM [ ()/10]: 9/10 

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: email -  trifanalinmihai@yahoo.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: De cand m-am apucat de acest server, am vazut ca acest clan este din ce in ce mai dorit. si pentru ca [AIM]Zawk este in el.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ce pot.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da

Edited by trifanalinmihai
Posted

b25GllF.png- ai ore foarte putine pentru levelul tau, nu ai pic de faction history, macar o factiune actuala.

Doar ca te cunosti bine cu cineva din clan asta nu inseamna ca poti face parte din el.. succes pe parcurs.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp