Cosmin.Boogeyman Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: MihaiVarsta: Am 19 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat cu simtul umorului caruia ii place sa isi faca prieteni noi si sa descopere lucruri noi cu acestia. Sunt un baiat glumet care stie cand sa glumeasca si cand sa se opreasca. Sunt acel baiat care ii are pe cei sapte ani de acasa imi place sa respect lumea deoarece asa este frumos si dam in evidenta educatia pe care am primito de la parinti nostri. Locatia(Oras): Sunt din satul Salcia Judetul Mehedinti . Ce gen de muzica asculti?: Pai ascult mai multe genuri de muzika, nu am una favorita. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : MYTZUNivel : Nivel 42.Nume folosite anterior: Nu am folosit.Vechime pe server: Am peste 2 ani. Dar de cand ma-m apucat dinou am 1 an si ceva.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am fost bannat de mult cu 3/3 injurii si pentru cheats no-recoil. Dar asta nu se va mai intampla deoarece nu imi place si vreau sa joc corect. Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/J2AXB Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MYTZUAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost decat in Bk care am stat un an si ceva. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Joc decat SA:MP .Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Climberino,Verdugo,Panda,Dragosw0w,Emilianen. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9. Experienta DM [ ()/10]: 8. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Yahoo: mytza_fotbalystul97@yahoo.comDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din clan deoarece imi place ca se respecta foarte mult si cum se ajuta intre ei. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot sa ajut clanul acesta cu seriozitatea mea si respectul meu fata de acest clan. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur. Edited September 25, 2017 by Siminica Mihai
MAUSiK Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) CONTRA, cand eram eu in Bikers si iti dadeam 3/3 sufereai pe sms + ca in fh ai 2 banned. Edited September 25, 2017 by MausiAIM
Cosmin.Boogeyman Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 (edited) . Edited September 29, 2017 by AIM.AWP Fara off topic
MAUSiK Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) . Edited September 29, 2017 by AIM.AWP Fara off topic
Recommended Posts