Jump to content

Aplicatie ! [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:                                                                                                                                                                                    Nume:Olariu Alin Alexandru

Varsta: 16 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Ma numesc Alin , am 15 ani si locuiesc in orasul Otelu-Rosu , judetul Caras-Severin , sunt un baiat normal , imi place sportul si sa fac miscare , in timpul liber joc un meci de fotbal , iar apoi intru pe SA-MP , sunt un tip vesel , fericit mereu , imi place sa imi petrec timpul intr-un colectiv , sunt respectuos , cu cei 7 ani de acasa, am spirit de echipa.[/size]

Locatia(Oras):Otelu-Rosu                  Ce gen de muzica asculti?: Pai ascult mai multe genuri de muzica, nu am una favorita
 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:                                                     [/size]
Nick :AkTeN_.
Nivel :16
Nume folosite anterior:[]KeeD.
Vechime pe server:2 ani si m-am reapucat de 2-3 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele) O data din cauza moduri ilegale(rakdroid).

Poza cu invitatie:https://imgur.com/a/kjhtK
Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/AkTeN_.

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): In clanul [iV] in clanul [DL] si [FB].
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in clanul [AIM]
Ce alte jocuri mai joci?:CS-GO si NeedforSpeed Carbon.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Inca nu am cunoscut pe nimeni din clanul [AIM] dar sigur voi cunoaste si ma voi intelege cu totii bine.. .                                                                                                                                                                                                                                
Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9.

Experienta DM [ ()/10]: 8.                                                                                                                                                                                                                                       CONTACT/ETC.:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Contact skype/yahoo messenger: Yahoo: ciocarlan.alinciprian@yahoo.com

De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece sunt membri  spun eu de treaba si foarte respectuosi si liderul si co sunt foarte de treaba si clanul este printre cele mai cautate de playeri. Deacea doresc sa fac parte din acest clan.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot sa ajut clanul acesta cu seriozitatea mea si respectul meu fata de acest clan.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur.                                                                                       

Edited by AkTeN SAMP
Posted (edited)

Nume joc: AkTeN_.                                                                                                                                                                                                                                  problema: cand pun link-ul meu de la fh pune link-ul de la altcineva de la cont nu pune link-ul meu de la fh , sper sa nu iau contra pt asta.. :P Problema cred ca este ca nu se pune punctul de la numele meu 

Apasati acolo unde e imaginea mea scrie Nick SA-MP Blue: AkTeN_. apasati pe AkTeN_. si acolo e contul meu cu tot cu fh

Edited by AkTeN SAMP
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp