Alin Marian Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:Alin.MONDIALU. Level:28. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?Da, fratele meu, deoarece avem wifi. Ore jucate:650. Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/bID05 Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alin.MONDIALU Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://imgur.com/a/jMAvJ Cateva realizari pe server/ forum: Nu am realizari prea mari. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: ETS 2, Payday 2. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan foarte renumit pe server, nu oricine poate intra în acest clan, doar cei cu o reputație bună pe server și cu niște realizări mari. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai fost in [AIM], KGB, Legend, PHX. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: A fost KGB, l-am parasit deoarece am avut o problema cu un co-lider si un membru. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan si am o tinta de a ajunge in acesta. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu sunt pe blacklist. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Kempel, Puerh. Care sunt planurile tale pe viitor?: De a termina liceul si de a avea un job bun. Informatii legate de viata reala: Prenume:Alin Constantin. Varsta reala:16 ani. Nationalitate:Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Marian Alin Constantin, am 16 de ani, imi place sa fac mereu prieteni noi, de asemenea imi place sa incerc lucruri noi. Am un caracter prietenos,imi place foarte mult munca in echipa si sa ma inteleg bine cu colegi, nu imi plac oamenii mininosi sau cei cu doua fete. Sunt un om pe care te poti baza in orice moment, imi place sa fiu respectat si nu luat la batjocura. Imi place foarte mult fotbalul, dar mai ales SAMP-ul. Pot afirma ca ma pot descurca singur Si nu tin cont de parerile proaste spuse de cineva, imi asum responsabilitatea de ceea ce fac. Ce gen de muzica asculti?:Ascult manele cateodata hip hop si trap. Ce pasiuni ai?:Gaming, fotbalul, sa ies cu prietenii pe afara sau la petreceri. Edited September 26, 2017 by Allin
NorseHel Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ai sanctiuni recente de limbaj, ceea ce inseamna ca nu ai un comportament prea ok.
Marius Valentin Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 PRO de la mine, sper sa nu regret acest vot.
Kempell Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 PRO de la mine, sper sa nu regret acest vot.
YoLLoKoV Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Sanctiunile / orele jucate ma fac sa-ti acord acest vot.
Danuu Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ai sanctiuni recente de limbaj, ceea ce inseamna ca nu ai un comportament prea ok.
Decath Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Sanctiunile / orele jucate ma fac sa-ti acord acest vot.
Helios Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Cu toate că pari ok pe server (părerea mea) ai sancțiuni recente și ore destul de puține la lvl 30.
Aware. Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nu prea imi plac persoanele care vorbesc urat/ folosesc un limbaj vulgar. Ai primit si suspend de cateva ori + acel kick pentru comportament Non-RP. FH-ul este decent, la ore mai ai de lucrat.
Prince47 Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nu prea imi plac persoanele care vorbesc urat/ folosesc un limbaj vulgar. Ai primit si suspend de cateva ori + acel kick pentru comportament Non-RP. FH-ul este decent, la ore mai ai de lucrat.
Mihay7 Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 FH okay, ore foarte putine, ar trebui sa mai pui un 1 in stanga acelui 6 sa ai si tu o sansa mai mare. Ai sanctiuni recente si nici macar sa faci o aplicatie n-ai putut, chiar trebuia copy-paste? Penibil si aiurea. Contra.
AndreiSDY Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nu prea imi plac persoanele care vorbesc urat/ folosesc un limbaj vulgar. Ai primit si suspend de cateva ori + acel kick pentru comportament Non-RP. FH-ul este decent, la ore mai ai de lucrat.
DELiRiC CTC Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Sanctiunile / orele jucate ma fac sa-ti acord acest vot.
Valentin..[] Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ai sanctiuni recente de limbaj, ceea ce inseamna ca nu ai un comportament prea ok.
UniQue Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nici nu mai zic de ore si sanctiuni, dar cu numele ala nu intri in The Legends.
keepablind Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nici nu mai zic de ore si sanctiuni, dar cu numele ala nu intri in The Legends.
DomnuJmek Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Cu toate că pari ok pe server (părerea mea) ai sancțiuni recente și ore destul de puține la lvl 30.
6abyGaby Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Sanctiunile / orele jucate ma fac sa-ti acord acest vot.
Prince47 Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Ai sanctiuni recente de limbaj, ceea ce inseamna ca nu ai un comportament prea ok.
Bkw XO Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Sanctiunile / orele jucate ma fac sa-ti acord acest vot.
Recommended Posts