SnowOFFiCiAL[NR1] Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Nickname: RandyE Level: 33 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 1008 Poza cu invitatia: https://imgur.com/yaD3ja6 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/RandyE Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/zOXRB4Q Cateva realizari pe server/ forum: Consider ca una din realizarile mele ar putea fi FH-ul si ca am ajuns la 1000h. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc uneori Fifa 2017. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este cel mai frumos si respectat de pe acest server. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din cateva clanuri precum [RA], sR si 5th. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul clan din care am facut parte a fost .sR si am iesit deoarece am vrut sa incerc altul nou. Si in + au plecat toti prieteni mei. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu,nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? : Am verificat si nu sunt pe BL-ul clanului. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg cu mai multi dar enumer doar cativa: Aware,SMiGAL si DEAGLEE Care sunt planurile tale pe viitor?: Vreau sa imi fac un FH cat mai frumos si sa acumulez cat mai multe ore. Informatii legate de viata reala: Prenume:Ma numesc Marius Varsta reala: Am 13 ani. Nationalitate: Sunt de nationalitate roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Eu sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, bine educat si cu un caracter bine definit asupra seriozitatii. Imi place sa respect pe cei din jur, la randul meu dorind acelasi lucru, sunt o persoana amabila, matura si ambitioasa, nu tratez lucrurile cu superficialitate. Mai pot spune despre mine ca am simtul umorului, dar nu-mi plac glumele proaste sau facute in batjocura, deoarece consider ca o gluma buna este cea ce nu presupune ca cineva sa rada de tine, ci cu tine. In timpul liber imi place sa citesc sau sa practic orice sport ce impune munca in echipa. Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica, nu am unul anume. Ce pasiuni ai?: Imi place foarte mult sa socializez si sa ies cu prieteni pe afara.
Aware. Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Te cunosc pe server. Ai un comportament frumos, faceam raportul cu tine. FH-ul este frumos, sa faci rank 5 din nou in NG si sa stai peste 100 zile. LP-ul nu este grav, doar o sanctiune mai urata dar se trece cu vedera. Meriti o sansa. Succes.
NorseHel Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Sanctionea aia de dm luata luna trecuta nu arata prea bine, dar te stiu din factiune ca esti ok.
Amphyis Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Contra, nu îmi inspiri încredere. Ai o aplicație slăbuță, răspunsurile sunt banale. Orele sunt la limită. Apreciez că ai un FH foarte bun și că nu prea ai sancțiuni, dar eu nu mă iau doar după aceste lucruri.
Helios Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 (edited) Nu îmi inspiri încredere. Ai o aplicație slăbuță, răspunsurile sunt banale. Orele sunt la limită. Apreciez că ai un FH foarte bun și că nu prea ai sancțiuni, dar eu nu mă iau doar după aceste lucruri. Țin să cred că și aplicația este copiata de undeva, poate pe viitor o să respecți in totalitate modelul. Edited September 28, 2017 by Helios The Legends
Recommended Posts