Jump to content

Cerere - AIM - DigitalPro [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Adrian.
Varsta: 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat sociabil, prietenos, calm si, cel mai important, cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa fiu amuzant insa pot fi extrem de serios la nevoie. Respectul, atentia, seriozitatea sunt punctele mele forte. De asemenea am obiceiul de a nu lasa lucrurile la intamplare.

Locatia(Oras): Targu-Mures.

Ce gen de muzica asculti? Trap, electro-house, si putin alternative rock.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : DigitalPro
Nivel : 34.
Nume folosite anterior: Primul meu nick a fost: adi2014
Vechime pe server: 3 ani si cateva luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut datorita folosirii RakDroid.

Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/fdNy7

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/digitalpro
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut, si nici nu voi avea.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fosr in The Revengers ([RV]), Stay High([sTH]) si in Seraphim Family ([sI]).

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in clanul [AIM].
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sunt mai multe persoane cu care ma inteleg.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.

Experienta DM [ ()/10]: 8/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: facebook:adrian.serb.96
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte respectat si cu membrii de valoare. Doresc sa devin si eu la randul meu un model pentru altii.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot fi genul de membru calm, cu simtul umorului care sare primul in ajutor in orice situatie.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp