Adrian Serb Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Adrian.Varsta: 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat sociabil, prietenos, calm si, cel mai important, cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa fiu amuzant insa pot fi extrem de serios la nevoie. Respectul, atentia, seriozitatea sunt punctele mele forte. De asemenea am obiceiul de a nu lasa lucrurile la intamplare. Locatia(Oras): Targu-Mures. Ce gen de muzica asculti? Trap, electro-house, si putin alternative rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : DigitalProNivel : 34.Nume folosite anterior: Primul meu nick a fost: adi2014Vechime pe server: 3 ani si cateva luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut datorita folosirii RakDroid. Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/fdNy7 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/digitalproAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut, si nici nu voi avea. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fosr in The Revengers ([RV]), Stay High([sTH]) si in Seraphim Family ([sI]). Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in clanul [AIM].Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sunt mai multe persoane cu care ma inteleg. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 8/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: facebook:adrian.serb.96De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte respectat si cu membrii de valoare. Doresc sa devin si eu la randul meu un model pentru altii. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot fi genul de membru calm, cu simtul umorului care sare primul in ajutor in orice situatie. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
MAUSiK Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 PRO, pentru r5 din NR că in rest e fh varză.
Recommended Posts