Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

La aia cu pizza ai luat un [.psd] si l-ai editat...

Ai dreptate, nivelul de ... a ajuns la 100%

Este facuta dupa un tutorial insa daca ai fi vazut tutorialul decupajul difera dintre acel shape. Plus ca ti-am dat si report pt off topic

Edited by rDz
Posted

Ai dreptate, nivelul de ... a ajuns la 100%

Este facuta dupa un tutorial insa daca ai fi vazut tutorialul decupajul difera dintre acel shape. Plus ca ti-am dat si report pt off topic

Chiar nu vad ce off-topic face, e chiar intopic, e ceva legat de design

• 2 months later...
Posted

Mi se par foarte originale.

original nu este pentru ca modelul a fost copiat dupa google. Inca nu am viziunea necesara.

Posted

eRglOlH.png wndLlMP.png

Vi2UqQZ.png

lWdeN0W.png

cXApJdA.png

oLQVDj5.png

XRgLJmI.png

UFrXJRj.png

AkgI48l.png

TD7up7K.png

eRglOlH.png wndLlMP.png

Semnaturile sunt faine, foloseste si alte fonturi mai cunoscute, alea nu dau prea bine. La avatare mai ai de lucrat cat si la blur atat si la text. Kw

Posted

Semnaturile sunt faine, foloseste si alte fonturi mai cunoscute, alea nu dau prea bine. La avatare mai ai de lucrat cat si la blur atat si la text. Kw

eu nu fac avatare, asta e prostia. e prima data. eu lucrez pe partea de ceva de la 0. avatarele sunt cele mai inutile d.p.d.v al design-ului. 0 viziune, 0 calitate. dar daca asta vrea lumea, incerc sa lucrez pe aceste prostii. 

Posted

eu nu fac avatare, asta e prostia. e prima data. eu lucrez pe partea de ceva de la 0. avatarele sunt cele mai inutile d.p.d.v al design-ului. 0 viziune, 0 calitate. dar daca asta vrea lumea, incerc sa lucrez pe aceste prostii. 

Eu am vazut ca la tine deloc nu merg avatarele, insa cu celelalte lucrari zici ca esti facut pentru ele. Eu spun sa lucrezi pentru acele semnaturi, sa se mai diversifice design-ul pe bugged.

Posted (edited)

Faptul ca am incurcat doua litere si tu zici ca habar nu am denota faptul ca esti un mare dobitoc. Tot nu mi-ai raspuns unde mi-am batut joc deci mi-ai dovedit faptul ca esti un mare taran prost

tot ce ai zis pana acum n are sens, nu ma face taran prost ca nu stii cu cine ai de a face, dobitocule. faptul ca pui fonturi si efecte la intamplare ca aici eRglOlH.png nu te face sa iti dai seama la ce voiam sa ma refer, ramai la nivelu tau de colegiu tehnic acolo

inca o chestie, in braila nu fraudam examenul de conducere

ah si inca una, meriti scuipat de toti brailenii, te pup, ramai in prostia ta 

Edited by K N I G H T
  • 2 months later...
Posted

mai ai de lucru la text, foarte mare

e prea simplu

iar la blur, la fel. niste effecte puse la intamplare, nu poti sa spui ca-s 'creatii'

mai urmareste tutoriale de blur si mai adauga font-uri mai wow ca sa le folosesti, ca astea-s prea simple....

kw!

Posted (edited)

mai ai de lucru la text, foarte mare

e prea simplu

iar la blur, la fel. niste effecte puse la intamplare, nu poti sa spui ca-s 'creatii'

mai urmareste tutoriale de blur si mai adauga font-uri mai wow ca sa le folosesti, ca astea-s prea simple....

kw!

O sa iti ascult sfatul la text. Insa nu accept faptul ca ai spus ca nu se pot numi creatii. Eu nu vad blur pe ele nu stiu de unde ai scos. Tot ce fac eu este de la 0. In materie de flyers sau altele. E parerea ta.

Ps: eu pot sa le spun creatii deoarece sunt facute de la 0, prietene. Hatereala fara sa stim nici definita creatiei. Facepalm. Pe langa faptul ca nu vad din partea ta o experienta care sa cantareasca spusele tale.

Edited by Rhiino
  • 2 months later...