Luchian Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Drăguțe doar ca la avatare mai ai putin de lucrat la text, in rest sunt frumoase GJ Quote
Ramzes Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 cine ma cunoaste, stie cum lucrez Super faine, se ve ca te pricepi :wub: Quote
Frankys Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 frumoase,apreciez ca nu faci doar avatare. doar asa pentru cei ce comenteaza ca face dupa tutoriale, in primul rand asa se invata si sa va vad pe voi frate ca faceti dupa tutoriale,nici nu aveti curaj gen nu iese din prima dar trebuie sa tot incercati, el macar face si in viitor o sa faca si singur. on iar: sa nu te mai mane ,lucrarile sunt decente. Daca vrei facem si o colab ceva , astept si eu parere :p Quote
Doruq Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 frumoase,apreciez ca nu faci doar avatare. doar asa pentru cei ce comenteaza ca face dupa tutoriale, in primul rand asa se invata si sa va vad pe voi frate ca faceti dupa tutoriale,nici nu aveti curaj gen nu iese din prima dar trebuie sa tot incercati, el macar face si in viitor o sa faca si singur. on iar: sa nu te mai mane ,lucrarile sunt decente. Daca vrei facem si o colab ceva , astept si eu parere :P doar asta e dupa tutorial userbar-urile sunt de la 0. proprie idee si restul la fel. Quote
Frankys Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 doar asta e dupa tutorial userbar-urile sunt de la 0. proprie idee si restul la fel. renderul cu fata mi se pare cunoscut , in fine n am zis ca toate sunt dupa tutorial,si din contra e bine ca te uiti la ele :) Quote
King.SkuLLy Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 tot ce ai zis pana acum n are sens, nu ma face taran prost ca nu stii cu cine ai de a face, dobitocule. faptul ca pui fonturi si efecte la intamplare ca aici nu te face sa iti dai seama la ce voiam sa ma refer, ramai la nivelu tau de colegiu tehnic acolo inca o chestie, in braila nu fraudam examenul de conducere ah si inca una, meriti scuipat de toti brailenii, te pup, ramai in prostia ta Erai si tu ok intr-un timp, da' te-ai stricat din cate vad... A, si nu e prima data, acum am mai vazut si-am zis sa-ti zic ;) Quote
Danni Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Foarte frumos, in sfarsit vad si ceva nou in comunitatea de samp la categoria logo-uri factiuni si chestii, tot asa! Quote
mKazY Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Nu inteleg de ce il numesti "un altfel de design". Sunt aceleasi artwork-uri 'basic' pe care le stim toti pana la urma. Stii cum se zice, nu te crede cine nu esti. Quote
Tedduard Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Felicitări, la avatare mai ai de lucrat, în rest îmi place muultt. Quote
xSnow. Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 (edited) ai inovat psu nici aici nu scapi ;) Edited June 29, 2018 by xSnow. Quote
Doruq Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Nu inteleg de ce il numesti "un altfel de design". Sunt aceleasi artwork-uri 'basic' pe care le stim toti pana la urma. Stii cum se zice, nu te crede cine nu esti. Basic? Da pe translate ce inseamna basicUn altfel de design, m-am referit la faptul ca pe o comunitate nu prea sunt postate alte tipuri de artwork-uri cum spui tu. Toate comunitatile se rezuma la avatare. Eu incerc sa readuc un altfel de design prin munca pe care o prestez zilnic. Trebuia sa se gaseasca cineva sa comenteze, dar fara hatereala nu se poate. Quote
Frankys Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Basic? Da pe translate ce inseamna basic Un altfel de design, m-am referit la faptul ca pe o comunitate nu prea sunt postate alte tipuri de artwork-uri cum spui tu. Toate comunitatile se rezuma la avatare. Eu incerc sa readuc un altfel de design prin munca pe care o prestez zilnic. Trebuia sa se gaseasca cineva sa comenteze, dar fara hatereala nu se poate. o mica observatie,sunt n designeri pe comunitati de gaming care fac si altceva inafara de avatare/lucrari pe stock,nu putem spune ca incerci sa readuci tu designul inapoi , daca te duci pe o comunitate mare o sa vezi ca nu se bazeaza doar pe asta. Quote
xSnow. Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 o mica observatie,sunt n designeri pe comunitati de gaming care fac si altceva inafara de avatare/lucrari pe stock,nu putem spune ca incerci sa readuci tu designul inapoi , daca te duci pe o comunitate mare o sa vezi ca nu se bazeaza doar pe asta. OM CARE GANDESTE!! I am zis ca ce facem oi pe comunitatiile de samp/cs etc se numeste fucking gfx design, de asta se cer doar avatare, sunt forum uri speciale pt celelalte. Quote
Doruq Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 OM CARE GANDESTE!! I am zis ca ce facem oi pe comunitatiile de samp/cs etc se numeste fucking gfx design, de asta se cer doar avatare, sunt forum uri speciale pt celelalte. ok, am inteles. va respect asta, eu fac ceva diferit. daca va place, bine, daca nu, v-as ruga sa parasiti portofoliul Quote
xSnow. Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 ok, am inteles. va respect asta, eu fac ceva diferit. daca va place, bine, daca nu, v-as ruga sa parasiti portofoliul Sincer, daca nu te-ai fi dat asa in "spectacol" ti as fi zis un kw Quote
Doruq Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 (edited) prototip. nu stiu daca l-ati purta. eu unul da =)) Edited June 30, 2018 by iDoru. Quote
HaZoN Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Mane bugged nu are nici o treaba cu bug, cu insecte, etc, s-a numit bugged deoarece era plina de "bug-uri" adica errori, deci ultimul tricou e non sense, insa celalat e frumos :). Quote
BudyOwn Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Tricourile sunt urate, n-are nicio legatura acea insecta cu bugged, ti-a explicat Hazon mai sus. Textul este urat, mai ai de invatat. Daca vii pe o comunitate si vrei sa readuci acel ''design'' din timpurile vechi, lumea nu o sa iti aprecieze munca deoarece vor ceva mai la moda, daca intelegi. Quote
Doruq Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 Tricourile sunt urate, n-are nicio legatura acea insecta cu bugged, ti-a explicat Hazon mai sus. Textul este urat, mai ai de invatat. Daca vii pe o comunitate si vrei sa readuci acel ''design'' din timpurile vechi, lumea nu o sa iti aprecieze munca deoarece vor ceva mai la moda, daca intelegi. Bug = gandac. Nu stiam de la ce vine.Logo-ul e de tip gamer, multa lume mi-au spus ca e super ok. 2. Din comentariul tau, “la moda” vrei sa pari diferit in comentarii. Asa cred Pace. Si inafara de tine, eu vad ca lumea imi apreciaza munca. Plm la 15 ani ce sa-ti cer. O sa fac un tricou cu kendama. Poate e pe placul tau Quote
Recommended Posts