Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiect-ul video-ului:Este vorba despre o fată care isi vinde trupu pt 100k =))

O scurta prezentare:Am mers in pădure si a zis ca are nev de bani si iam zis ce stie să facă,si am trecut la treabă.

Link catre filmulet:

• Upvote 1
Posted

Lucyfer , asa ai ajuns mane ?! Haha.. stiu si eu contu` asta , mi l-ai dat acum 4-5 luni in urma. Jm3k` , joci pe 2 conturi..

Posted

Mare branza, o stat pe "c" si tu ai scris [/wank] =]] ! 

Cand gaseam si eu "Fete" dinastea gaseam experimentate, nu ca tine :) .

Infine ... Pentru 100k :| Ce nu face un gay pe un joc ? 

Posted

Rollz cine ești tu să ceri warn :-?? alcv nu ceri?.Dute bă si culcăte ca ești obosit

Esti cam nab da hai ca nu mai zic ca poate iau eu warn

.

Posted

Ne vedem in joc :s :)

Hahaha,ce să zic set la tine nici daca i dai 2kk la o fată nu iți face ce mi-a făcut mie =)).Doar dacă dai 3/4kk la o pisică poțti face.Hai dute si fă nani :*

Posted (edited)

Ba baiatule in primu` rand lasa-te de samp pararea mea esti o paleta si o umplutura ;) si sincer daca ma`s pune la mintea ta fac spam!.. stai la locu` tau ;) tu nici nu ai fata de vreun clan ma :) cica ne vedem pe joc ? ma speri de uite imi tremura chiloti ! Si ce ma zici ca daca dau 2kk la o fata nu-mi face prietene daca iti arat prietena mea raman anchilozat 1 luna daca tot ne laudam ;)

Edited by SeT.ShowDenYourHart
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp