Jump to content

Cerere - AIM - Kozo. [Respins]

Recommended Posts

Posted

INFOMRATII DESPRE VIATA REALA"

Nume:Razvan.

Varsta:15 ani.

Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat,sociabil,prietenos,calm si cel mai important, cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa fiu amuzant.Respectul, atenta seriozitatea sunt punctele mele forte.De asemenea am obiectul de a nu lasa lucrurile la intamplare.

Locatia(Oras):Prahova.

Ce gen de muzica asculti?:Manele.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas-Multiplayer:

Nick:Kroco

Nivel:51

Nume folosite anterior:Kroco

Vechime pe server:4 ani,

Ai avut vreodata ban?(Daca da, spune motivele):Am avut odata deoarece am facut reclama.

Poza cu invitatie:https://imgur.com/a/XZBoa

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Kozo cu .

Ai vreo altercatie sau ai avut actual cu un membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza prin univite !):Nu am avut, si nici nu voi avea

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da specifica in care):Am fost in Stay High (STH]

Ai mai fost in clanul AIM? (Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?):Nu am mai fost in clanul [AIM].

Ce alte jocuri mai joci?:Metin2

Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Eu zic ca cel mai bine ma inteleg cu Zawk

Experienta SA-MP [ 0 / 10 ]: 10/10.

Experienta DM [ 0 /10]:8/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype:cojocaru.razvan4

De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan respectat si cu membrii de treaba.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Consider ca pot fi genul de membru calm, care isi poate ajuta factiunea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, sunt.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server:Desigur.

Posted

b25GllF.png, aplicația nu este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut și nici istoricul factiunilor nu prea îmi face cu ochiul. Să nu mai zic că ai precizat faptul că ai fost banat pentru reclamă.

Posted

b25GllF.png, aplicația nu este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut și nici istoricul factiunilor nu prea îmi face cu ochiul. Să nu mai zic că ai precizat faptul că ai fost banat pentru reclamă.

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp