Aliona Fratescu Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Salut manilor, mai are cnv gm-ul Skitter RPG? Va rog eu frumix, vreau sa incep un edit din el. Dau 1+ Quote
Aliona Fratescu Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Salut, ce e Skitter RPG? Pe atunci nu cred ca aveai inca sa-mp instalat. Quote
Ramzes Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Pe atunci nu cred ca aveai inca sa-mp instalat.Corect, dar lasand mistoul la o parte totusi ce e? Quote
Kingsley Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) Corect, dar lasand mistoul la o parte totusi ce e? Daca nu ma insel, este o copie a bugged-ului, care l-a avut ca detinator pe Secret (fost admin pe blue in 2013). Cat despre gamemode, nu cred ca il mai gasesti pe internet... oricum nu era cine stie ce minune. Edited October 4, 2017 by Kingsley Quote
Aliona Fratescu Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Daca nu ma insel, este o copie a bugged-ului, care l-a avut ca detinator pe Secret (fost admin pe blue in 2013). Cat despre gamemode, nu cred ca il mai gasesti pe internet... oricum nu era cine stie ce minune. Pai si de asta il vreau, ca nu e un gamemode cine stie ce, un gm simplu care merita sa faci un edit din el. Quote
.LepS Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Daca vrei iti dau eu gamemode in schimbul a ceva... Quote
Aliona Fratescu Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Nu multumesc, l-am gasit. T/C Quote
Recommended Posts