Jump to content

[Respins]Aplicatie The Legends - RandyE - 1000h | Rank5: SF para, Taxi LV, NG si actual NG rank 2

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:RandyE
Level:33
Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?Nu.
Ore jucate:1010
Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/6DiHI
Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/RandyE
Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://imgur.com/a/M2Hc3
Cateva realizari pe server/ forum:Consider ca una dintre realizarile mele sunt FH-ul si orele jucate.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Ma mai joc cateodata Fifa 2017.
De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in acest clan deoarece este cel mai frumos si respectat de pe server, si pot sa trec acest lucru ca fiind o realizare pentru mine.
Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?Am mai facut parte din multe clanuri precum Bk.,.BurN, Sir., 5th, St. si .sR. Si am ales sa fiu demis.Deoarece majoritatea prietenilor mei au ales sa iasa.
Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?Ultimul clan in care am fost era sR. Si am decis sa ies deoarece am vrut sa aplic aici.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu,nu am mai facut parte din acest clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Am verificat si nu sunt pe BL-ul clanului.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Aware. 6abyGaby si NorseHel.
Care sunt planurile tale pe viitor?Sa imi fac un Faction History cat mai bun. 

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Marius
Varsta reala:13
Nationalitate:Sunt de nationalitate roman.
Descrie-te in minim 15 cuvinte:In primul rand pot spune ca sunt un baiat foarte respecuos.Imi place foarte mult munca in echipa.Ador sa fac parte dintr-un colectiv si sa traiesc dupa niste anumite reguli.
Ce gen de muzica asculti?Ascult orice gen de muzica,nu am unul anume.
Ce pasiuni ai?Imi place foarte mult sa ma joc fotbal si sa socializez cu prieteni mei.

Edited by RandyE
Posted
qmDLleT.png Sincer nu-mi schimb părerea despre un om în 5 zile, părți din aplicație le-ai copiat, vârsta ta nu-mi inspira prea multă încredere, lăsând la o parte comportamentul de când erai in Sr.
  • Upvote 1
Posted

Ba helios  sincer sa fiu tu dai contra cam la toti si sa sti ca am 13 nici mai mult nu am nici mai putin

qmDLleT.png pentru off-topic.

Posted

qmDLleT.png Sincer nu-mi schimb părerea despre un om în 5 zile, părți din aplicație le-ai copiat, vârsta ta nu-mi inspira prea multă încredere, lăsând la o parte comportamentul de când erai in Sr. Ai cel mai aiurea comportament!

Posted

qmDLleT.png Sincer nu-mi schimb părerea despre un om în 5 zile, părți din aplicație le-ai copiat, vârsta ta nu-mi inspira prea multă încredere, lăsând la o parte comportamentul de când erai in Sr.

Sunt de parere cu Helios.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp