Popular Post Helios Posted October 3, 2017 Popular Post Posted October 3, 2017 (edited) Salutare Bugged, am revenit cu un nou videoclip in care va este prezentat un mod destul de folositor dupa parerea mea, cu ajutorul caruia puteti copia mai usor textul din chatlog-ul jocului (chatul ramane chiar si daca da un admin /cc) Vizionare placuta. Instalare: extrageti fisierele descarcate in folderul principal al jocului. Link de download: Mod si cleo 4.3. Edited June 19, 2023 by Helios 18
aLLemanio - Retired Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Nu cred ca era nevoie de tutorialul ala cum sa copiezi un text :))
Helios Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 Forta te felicit bv ai dislike gg, frumos. Folositor, Gj. un mod util, good job. +1 cand pot. Folositor. Nice, gj. Folositor, gj. Ms :lol: :P :wub:
Flavius Modoi Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Mie de ce nu îmi merge? Nu pot sa o deschid, apăs pe tasta de sub ESC...
Reaper- Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Acest fisier este infectat cu un virus. Doar proprietarul poate descarca fisierele infectate.
.CoMy. Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 De ce imi spune gugalu ca are virus ? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
AIM Volt Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Acest fisier este infectat cu un virus. Doar proprietarul poate descarca fisierele infectate.
Helios Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 Acest fisier este infectat cu un virus. Doar proprietarul poate descarca fisierele infectate. Nu este niciun virus, daca tu folosești antivirusuri gen Avira sau mai știu eu ce no name-uri care îți detectează și în simplu mod ca virus nu cred că-i problema mea.
Reaper- Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Nu este niciun virus, daca tu folosești antivirusuri gen Avira sau mai știu eu ce no name-uri care îți detectează și în simplu mod ca virus nu cred că-i problema mea. Nu am nici un antivirus, de pe google drive unde ai pus tu fisierul de download imi scrie ca e virus, incarca-l pe alt site gen "girlshare.ro" sau "mediafire.com"
Recommended Posts