Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ba de ce mai postezi cand stii ca e de rahat 

app dak te prind pe strada in craiova joc la poarta miuta cu tine n cosu de gunoi

Edited by OVER - SAMURAI MMA CLUB
Posted

esti vai de mortii tai, smecher doar pe forum

postez ca asa vreau eu, ma sterg cu parerea ta la cur

da mi ma un contact d-al tau ca vin in craiova in fiecare weekend sa ne vedem

Posted

Bag p***-n mortii tai de amarat bai Lewis, te ascunzi pe fb futu ti crucea ma tii, ca te bat pana te caci pe tine in rasa ma tii de soarece

ba de ce mai postezi cand stii ca e de rahat 

app dak te prind pe strada in craiova joc la poarta miuta cu tine n cosu de gunoi

Lasa-l ma ca traieste intr un joc pisamas pe el de copil :))) face posturi la leaderi cu motiv #DoryR6 pisamas pe mortii lui ca a venit Maria aia la el acasa si facea mancare cu ma'sa si el juca samp

Posted (edited)

hhhhhhhhhhhhhhhh caaati faaani =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dory, tu cand faceai la altii era bine? si tu si vd0g, hai da-i drumu de aici =))

copil? vezi ca-s mai mare decat tine

Edited by Lewis Official
Posted

ce au toti cu tine ma? :)) nu-i baga in seama

gg 

cum sa-ti spun eu tie, sunt niste fani asa mai inraiti

sunt ofticati ca nu poate sa faca si eu cu cod ce fac eu fara :(

Posted

cum sa-ti spun eu tie, sunt niste fani asa mai inraiti

sunt ofticati ca nu poate sa faca si eu cu cod ce fac eu fara :(

ba zau ca te bat daca mi dai detalii unde si cand sa vin

Posted

ba zau ca te bat daca mi dai detalii unde si cand sa vin

esti prea stresant, ti-am trimis odata poza, cand ti-am cerut inapoi te-ai facut ca nu mai vezi ce ti-am trimis, smecher mare esti ma, hai jakere

Posted

Bai circopitecule ce esti nu vezi ca nu te suporta nimeni? Bai ai ajuns sa faci videochat cu Mariuta pe skype baaaaaaaaaai. Mada Madalin pe FB e Lewis asta.  :ph34r:

esti prea stresant, ti-am trimis odata poza, cand ti-am cerut inapoi te-ai facut ca nu mai vezi ce ti-am trimis, smecher mare esti ma, hai jakere

Bai de cand ai tu apelative dastea cu "jakere" ma? Tie nu ti-au dat tulei la cur si ai vorbe dastea du-te bai si citeste alfabetu ala.

Posted

Hhhhhh, cum se face că se găsesc să comenteze doar ratații unui team si toți de care mi-am bătut pl? Mă doare pe mine în pl de părerile voastre mă.

Posted

Bai Lewis luați as familia în p***, ce morții mă ții te iei mă de fratele over și de doryw0w văd ca ți a cerut over adresa sa te vezi cu el săptămână ăsta și vad ca nu ajung tupeu bai cacatule am auzit ca te ia mă ta la sapa și când vi de la dat cu sapa Îți pune în farfurie ce ai sub unghii

Posted

Bai Lewis luați as familia în p***, ce morții mă ții te iei mă de fratele over și de doryw0w văd ca ți a cerut over adresa sa te vezi cu el săptămână ăsta și vad ca nu ajung tupeu bai cacatule am auzit ca te ia mă ta la sapa și când vi de la dat cu sapa Îți pune în farfurie ce ai sub unghii

ho ma smechere ca i-am dat si dupa n-a mai comentat, acum iar a inceput, smecheri toti pe forum, in fata nu mai stiti ce sa ziceti, pisamas pe voi

Posted

vezi sa nu iei crash 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp