VoDcKa Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Subiectul video-ului:wars O scurta prezentare:wars Link catre filmulet: 2
Padrino Giovanni Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 (edited) ba de ce mai postezi cand stii ca e de rahat app dak te prind pe strada in craiova joc la poarta miuta cu tine n cosu de gunoi Edited October 3, 2017 by OVER - SAMURAI MMA CLUB
VoDcKa Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 (edited) n-are rost sa-mi bat capul cu tine Edited October 3, 2017 by Lewis Official
Padrino Giovanni Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 esti vai de mortii tai, smecher doar pe forum postez ca asa vreau eu, ma sterg cu parerea ta la cur da mi ma un contact d-al tau ca vin in craiova in fiecare weekend sa ne vedem
VoDcKa Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 (edited) - Edited October 3, 2017 by Lewis Official
jesuisprings -retired Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 da mi ma un contact d-al tau ca vin in craiova in fiecare weekend sa ne vedem ba giovani ti se face mila de asta cand te duci sa-l bati cand il vezi cat de amarat e.
Doryw0w BANNED Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Bag p***-n mortii tai de amarat bai Lewis, te ascunzi pe fb futu ti crucea ma tii, ca te bat pana te caci pe tine in rasa ma tii de soarece ba de ce mai postezi cand stii ca e de rahat app dak te prind pe strada in craiova joc la poarta miuta cu tine n cosu de gunoi Lasa-l ma ca traieste intr un joc pisamas pe el de copil :))) face posturi la leaderi cu motiv #DoryR6 pisamas pe mortii lui ca a venit Maria aia la el acasa si facea mancare cu ma'sa si el juca samp
VoDcKa Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 (edited) hhhhhhhhhhhhhhhh caaati faaani =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dory, tu cand faceai la altii era bine? si tu si vd0g, hai da-i drumu de aici =)) copil? vezi ca-s mai mare decat tine Edited October 3, 2017 by Lewis Official
JeremyCraioveanu Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 ce au toti cu tine ma? :)) nu-i baga in seama gg
VoDcKa Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 ce au toti cu tine ma? :)) nu-i baga in seama gg cum sa-ti spun eu tie, sunt niste fani asa mai inraiti sunt ofticati ca nu poate sa faca si eu cu cod ce fac eu fara :(
Padrino Giovanni Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 cum sa-ti spun eu tie, sunt niste fani asa mai inraiti sunt ofticati ca nu poate sa faca si eu cu cod ce fac eu fara :( ba zau ca te bat daca mi dai detalii unde si cand sa vin
VoDcKa Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 ba zau ca te bat daca mi dai detalii unde si cand sa vin esti prea stresant, ti-am trimis odata poza, cand ti-am cerut inapoi te-ai facut ca nu mai vezi ce ti-am trimis, smecher mare esti ma, hai jakere
DonEmiliano Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Bai circopitecule ce esti nu vezi ca nu te suporta nimeni? Bai ai ajuns sa faci videochat cu Mariuta pe skype baaaaaaaaaai. Mada Madalin pe FB e Lewis asta. :ph34r: esti prea stresant, ti-am trimis odata poza, cand ti-am cerut inapoi te-ai facut ca nu mai vezi ce ti-am trimis, smecher mare esti ma, hai jakere Bai de cand ai tu apelative dastea cu "jakere" ma? Tie nu ti-au dat tulei la cur si ai vorbe dastea du-te bai si citeste alfabetu ala.
VoDcKa Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Hhhhhh, cum se face că se găsesc să comenteze doar ratații unui team si toți de care mi-am bătut pl? Mă doare pe mine în pl de părerile voastre mă.
vD0G. Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Bai Lewis luați as familia în p***, ce morții mă ții te iei mă de fratele over și de doryw0w văd ca ți a cerut over adresa sa te vezi cu el săptămână ăsta și vad ca nu ajung tupeu bai cacatule am auzit ca te ia mă ta la sapa și când vi de la dat cu sapa Îți pune în farfurie ce ai sub unghii
VoDcKa Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Bai Lewis luați as familia în p***, ce morții mă ții te iei mă de fratele over și de doryw0w văd ca ți a cerut over adresa sa te vezi cu el săptămână ăsta și vad ca nu ajung tupeu bai cacatule am auzit ca te ia mă ta la sapa și când vi de la dat cu sapa Îți pune în farfurie ce ai sub unghii ho ma smechere ca i-am dat si dupa n-a mai comentat, acum iar a inceput, smecheri toti pe forum, in fata nu mai stiti ce sa ziceti, pisamas pe voi
JeezADV Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Bai Lewis luați as familia în p***, ce morții mă ții te iei mă de fratele over și de doryw0w văd ca ți a cerut over adresa sa te vezi cu el săptămână ăsta și vad ca nu ajung tupeu bai cacatule am auzit ca te ia mă ta la sapa și când vi de la dat cu sapa Îți pune în farfurie ce ai sub unghii vezi sa nu iei crash
Doryw0w BANNED Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 spune i lui maria sa isi mai ia mustata bai
Recommended Posts