W H I S K Y Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Nickname:WHISKYNume:GabrielVarsta:17.Screenshot cu invitatia primita: ClickLink de pe panel:ClickScreenshot LP (last punish):ClickDescriere (20 de cuvinte minim)::Imi place sa merg cu prietenii la un suc, sau sa merg la fotbal cu prietenii, sa ma joc pe pc. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Numele meu este Gabriel, am 17 ani si sunt din Calarasi. Sunt o persoana calma, sociabila, respectuasa, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. De ce vrei să intri in clan?Deoarece este un clan bun si in care cred ca ma pot integra perfect.Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?Nu am m-ai facut parte din acest clan.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu.Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite):Nu.Cu cine te întelegi din clan?:Dori , Anghel , Madalin , Crotal.Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?:Da.Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?:Da. 1
Madalin Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) Pro, fa ore nob. Edited October 4, 2017 by Seraphim Madalin
Recommended Posts