Jump to content

Cerere - AIM - HiGHSPEED.JUPANU [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Marinel
Varsta: 15 
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Marinel si sunt din Teleorman. Sunt o fire calma, rabdatoare, uneori sensibila care nu se da batut niciodata indiferent de lucrul pe care trebuie sa-l indeplinesc sau obstalolul pe care trebuie sa-l infrang. Am o minte totusi matura pentru varsta mea, imi place sa stau in banca mea si sa nu creez probleme. In rest pot spune ca sunt un baiat normal ca oricare alt baiat.

Locatia(Oras): Turnu Magurele.

Ce gen de muzica asculti? Toate genurile, depinde de locul si  persoanele unde sunt in acel moment.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : HiGHSPEED.JUPANU
Nivel : 43.
Nume folosite anterior: HiGHSPEED.
Vechime pe server: 2 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pentru c-bug.

Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/9r28D

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/HiGHSPEED.JUPANU
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in KGB., [47], etc.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost. Am fost dat afara deoarece eram inactiv.
Ce alte jocuri mai joci?: Numai joc nimic.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu nimeni, de aceea vreau sa intru in clan sa-mi fac multi prieteni.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 8/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: highspeed.dr 
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan foarte respectat pe server, membrii acestuia sunt activi si de treaba. In rest imi place foarte mult tag-ul clanului.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea si seriozitatea mea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp