Popular Post DEFUSED Posted October 5, 2017 Popular Post Posted October 5, 2017 (edited) Salut, Bugged. Astazi o sa va prezint niste tinte facute in exclusivitate de mine (nu le veti mai gasi pe alte site-uri, forumuri, etc). Dupa cum se poate deduce din titlu, tematica tintelor este reprezentata de o parte din tipurile de ochi intalnite in serialul animat Naruto. Asadar avem: Tenseigan: Rinnegan: Sharingan: Sage Mode: Sper sa va placa. Special pentru fanii Naruto. Daca ti-au placut, nu uita sa ma sustii cu un +1. Multumesc. Edited October 5, 2017 by DEFUSED 10
brolyK47 Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 e usor sa iei o imagine de pe net si o redimensionezi pana se face tinta :< P.S: Sharingan exista deja, e o tinta facuta de Maribu, so... Misto initiativa, dar meeh, mai nou codul e la putere, nu mai esti in 2014 sa gasesti o tinta buna sa te inveti cu ea, s.a.m.d
EnemySRT Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 +2 pentru cele mai tari ținte pe care le-am văzut eu în 2017.
S3th. Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Gj frate, cele mai faine tinte pe care le-am vazut.
Recommended Posts