LeCristii Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nume:[]Darius_=]]] Varsta reala:16 Zile in clan:82 Rank actual:5 Caracterizare propie:Prietenos respectuos si serios Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 3-4 ore Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Pot ajuta clanul prin aducerea unor playeri noi , o sa sanctionez playerii care folosesc un limbaj neadecvat pe chatul clanului , pot da key de la masinile mele , o sa fac eventuri si pot sa ofer sume de bani playerilor care nu au. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Consider ca merit r6 deoarece o sa aduc playeri noi in clan , sunt activ in fiecare zi si o sa fac eventuri saptamanale Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea desper lider incat si despre colideri este una buna , fiindca toti isi fac treaba cum trebuie si au tot respectul meu Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Da Quote
D3senne Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nume:[]Darius_=]]] Varsta reala:16 Zile in clan:82 Rank actual:5 Caracterizare propie:Prietenos respectuos si serios Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 3-4 ore Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Pot ajuta clanul prin aducerea unor playeri noi , o sa sanctionez playerii care folosesc un limbaj neadecvat pe chatul clanului , pot da key de la masinile mele , o sa fac eventuri si pot sa ofer sume de bani playerilor care nu au. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Consider ca merit r6 deoarece o sa aduc playeri noi in clan , sunt activ in fiecare zi si o sa fac eventuri saptamanale Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea desper lider incat si despre colideri este una buna , fiindca toti isi fac treaba cum trebuie si au tot respectul meu Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Da Contra! Edited November 19, 2017 by D3senne Quote
BlueSide Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) Contra! . Nume:[]Darius_=]]] Varsta reala:16 Zile in clan:82 Rank actual:5 Caracterizare propie:Prietenos respectuos si serios Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 3-4 ore Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Pot ajuta clanul prin aducerea unor playeri noi , o sa sanctionez playerii care folosesc un limbaj neadecvat pe chatul clanului , pot da key de la masinile mele , o sa fac eventuri si pot sa ofer sume de bani playerilor care nu au. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Consider ca merit r6 deoarece o sa aduc playeri noi in clan , sunt activ in fiecare zi si o sa fac eventuri saptamanale Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea desper lider incat si despre colideri este una buna , fiindca toti isi fac treaba cum trebuie si au tot respectul meu Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Da Pro, felicitari pentru zilele dobandite in clan Edited November 20, 2017 by BlueSide Quote
InfacT. Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Nume:[]Darius_=]]] Varsta reala:16 Zile in clan:82 Rank actual:5 Caracterizare propie:Prietenos respectuos si serios Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 3-4 ore Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Pot ajuta clanul prin aducerea unor playeri noi , o sa sanctionez playerii care folosesc un limbaj neadecvat pe chatul clanului , pot da key de la masinile mele , o sa fac eventuri si pot sa ofer sume de bani playerilor care nu au. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Consider ca merit r6 deoarece o sa aduc playeri noi in clan , sunt activ in fiecare zi si o sa fac eventuri saptamanale Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea desper lider incat si despre colideri este una buna , fiindca toti isi fac treaba cum trebuie si au tot respectul meu Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Da Pro! Sper sa te ti de cuvant ! Quote
JaGuaR.xE Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Nume:[]Darius_=]]] Varsta reala:16 Zile in clan:82 Rank actual:5 Caracterizare propie:Prietenos respectuos si serios Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 3-4 ore Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Pot ajuta clanul prin aducerea unor playeri noi , o sa sanctionez playerii care folosesc un limbaj neadecvat pe chatul clanului , pot da key de la masinile mele , o sa fac eventuri si pot sa ofer sume de bani playerilor care nu au. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Consider ca merit r6 deoarece o sa aduc playeri noi in clan , sunt activ in fiecare zi si o sa fac eventuri saptamanale Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea desper lider incat si despre colideri este una buna , fiindca toti isi fac treaba cum trebuie si au tot respectul meu Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Da PRO. Quote
Stefan Smoke Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Nume: StefanMaCheama Varsta reala: 18 Ani. Zile in clan: 76. Rank actual: 5 Phantom Killer. Caracterizare propie: Amuzant, sociabil, respectuos, amabil, spirit de echipa si punctual. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 4-8 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: Reclama, invitatie membrii noi, verificarea stari fiecarui membru, rank up, ordine si liniste etc... Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Am o vechime mare in clan si pot spune ca deja fac parte din aceasta familie. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Liderul un om de nota 10, co-liderii toti sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si membrii pot spune doar ca pot conta pe ori care dintre ei. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Desigur Quote
bogdant4l3nt Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 (edited) Nume: StefanMaCheama Varsta reala: 18 Ani. Zile in clan: 76. Rank actual: 5 Phantom Killer. Caracterizare propie: Amuzant, sociabil, respectuos, amabil, spirit de echipa si punctual. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 4-8 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: Reclama, invitatie membrii noi, verificarea stari fiecarui membru, rank up, ordine si liniste etc... Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Am o vechime mare in clan si pot spune ca deja fac parte din aceasta familie. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Liderul un om de nota 10, co-liderii toti sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si membrii pot spune doar ca pot conta pe ori care dintre ei. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Desigur Nume:[]Darius_=]]] Varsta reala:16 Zile in clan:82 Rank actual:5 Caracterizare propie:Prietenos respectuos si serios Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 3-4 ore Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Pot ajuta clanul prin aducerea unor playeri noi , o sa sanctionez playerii care folosesc un limbaj neadecvat pe chatul clanului , pot da key de la masinile mele , o sa fac eventuri si pot sa ofer sume de bani playerilor care nu au. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Consider ca merit r6 deoarece o sa aduc playeri noi in clan , sunt activ in fiecare zi si o sa fac eventuri saptamanale Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea desper lider incat si despre colideri este una buna , fiindca toti isi fac treaba cum trebuie si au tot respectul meu Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Da Felicitari ! Edited November 22, 2017 by BogdanT4l3nt Quote
BlueSide Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Nume: StefanMaCheama Varsta reala: 18 Ani. Zile in clan: 76. Rank actual: 5 Phantom Killer. Caracterizare propie: Amuzant, sociabil, respectuos, amabil, spirit de echipa si punctual. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 4-8 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: Reclama, invitatie membrii noi, verificarea stari fiecarui membru, rank up, ordine si liniste etc... Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Am o vechime mare in clan si pot spune ca deja fac parte din aceasta familie. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Liderul un om de nota 10, co-liderii toti sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si membrii pot spune doar ca pot conta pe ori care dintre ei. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Desigur Quote
D3senne Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Nume: StefanMaCheama Varsta reala: 18 Ani. Zile in clan: 76. Rank actual: 5 Phantom Killer. Caracterizare propie: Amuzant, sociabil, respectuos, amabil, spirit de echipa si punctual. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 4-8 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: Reclama, invitatie membrii noi, verificarea stari fiecarui membru, rank up, ordine si liniste etc... Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Am o vechime mare in clan si pot spune ca deja fac parte din aceasta familie. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Liderul un om de nota 10, co-liderii toti sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si membrii pot spune doar ca pot conta pe ori care dintre ei. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Desigur Contra ! Quote
bogdant4l3nt Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Nume: StefanMaCheama Varsta reala: 18 Ani. Zile in clan: 76. Rank actual: 5 Phantom Killer. Caracterizare propie: Amuzant, sociabil, respectuos, amabil, spirit de echipa si punctual. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 4-8 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: Reclama, invitatie membrii noi, verificarea stari fiecarui membru, rank up, ordine si liniste etc... Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Am o vechime mare in clan si pot spune ca deja fac parte din aceasta familie. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Liderul un om de nota 10, co-liderii toti sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si membrii pot spune doar ca pot conta pe ori care dintre ei. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?: Desigur Din păcate ai primit 2 voturi negative. Poţi încerca şi altă data. Succes pe viitor. Quote
.Shef[] Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 (edited) Nume:Iordan Ionut .Shef[] Varsta reala:17 Zile in clan:Am 3days deoarece mi.a fost spart contul.La prima invitatie in clan aveam 40days+. Rank actual:Detin Rank 5. Caracterizare propie:Amuzant.Prietenos,Onest. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP:Am un interval de 6-7 ore pe zi Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Cu activitatea dei partea membrilor si comunicare dar poate o sa fie si event-uri de ce nu. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Sunt un baiat de treaba cu care membrii din clan pot sa comunice deschis cu lucruri importante. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Despre Lider consider ca se descurca foarte bine cu functia lui,despre Co-Liderii am o parere foarte buna deoarece sunt foarte activii si recruteaza persoane cu cei 7 ani de acasa. Edited November 26, 2017 by ionut iordan12 Quote
BlueSide Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Nume:Iordan Ionut Varsta reala:17 Zile in clan:Am 3days deoarece mi.a fost spart contul.La prima invitatie in clan aveam 40days+. Rank actual:Detin Rank 5. Caracterizare propie:Amuzant.Prietenos,Onest. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP:Am un interval de 6-7 ore pe zi Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Cu activitatea dei partea membrilor si comunicare dar poate o sa fie si event-uri de ce nu. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Sunt un baiat de treaba cu care membrii din clan pot sa comunice deschis cu lucruri importante. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Despre Lider consider ca se descurca foarte bine cu functia lui,despre Co-Liderii am o parere foarte buna deoarece sunt foarte activii si recruteaza persoane cu cei 7 ani de acasa. Stiu ca esti de incredere, responsabil, activ si meriti functia. Ma bucur ca ai rezolvat problema cu contul. Quote
LeCristii Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Nume:Iordan Ionut Varsta reala:17 Zile in clan:Am 3days deoarece mi.a fost spart contul.La prima invitatie in clan aveam 40days+. Rank actual:Detin Rank 5. Caracterizare propie:Amuzant.Prietenos,Onest. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP:Am un interval de 6-7 ore pe zi Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Cu activitatea dei partea membrilor si comunicare dar poate o sa fie si event-uri de ce nu. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Sunt un baiat de treaba cu care membrii din clan pot sa comunice deschis cu lucruri importante. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Despre Lider consider ca se descurca foarte bine cu functia lui,despre Co-Liderii am o parere foarte buna deoarece sunt foarte activii si recruteaza persoane cu cei 7 ani de acasa. Mai incearca cand faci mai multe zile in clan, sigur o sa reusesti!! Quote
D3senne Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Nume:Iordan Ionut .Shef[] Varsta reala:17 Zile in clan:Am 3days deoarece mi.a fost spart contul.La prima invitatie in clan aveam 40days+. Rank actual:Detin Rank 5. Caracterizare propie:Amuzant.Prietenos,Onest. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP:Am un interval de 6-7 ore pe zi Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Cu activitatea dei partea membrilor si comunicare dar poate o sa fie si event-uri de ce nu. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Sunt un baiat de treaba cu care membrii din clan pot sa comunice deschis cu lucruri importante. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Despre Lider consider ca se descurca foarte bine cu functia lui,despre Co-Liderii am o parere foarte buna deoarece sunt foarte activii si recruteaza persoane cu cei 7 ani de acasa. Contra, mai fa zile in clan . 1 Quote
Dimut Si Gina Dnil Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nume:$MLG$ Varsta reala:16 ani. Zile in clan:19 Rank acutal:rank 3 Caracterizare propie:Sunt un baiat de treaba,istet,ascultator de cei ce au varsta mai mare de cat amea. Stiu ce trebuie sa fac foarte bine la rank 6. Ore jucate inafara de AFK/SLEEP:Joc pe zi 2-4 . Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Sa ajut membrii,activitatea si sa ajut ownerul cu diferite cazuri. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii rank 6:Sa ajut activitatea ca am vazut ca nu cam e activitate acum,sa ajut ownerul si sa fac tot posibilul sa aduc membrii in clan. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea despre Lider este o parere foarte buna si Co-Liderii sunt foarte de treaba si comunica in orice fel de situatie. Quote
bogdant4l3nt Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Nume:$MLG$ Varsta reala:16 ani. Zile in clan:19 Rank acutal:rank 3 Caracterizare propie:Sunt un baiat de treaba,istet,ascultator de cei ce au varsta mai mare de cat amea. Stiu ce trebuie sa fac foarte bine la rank 6. Ore jucate inafara de AFK/SLEEP:Joc pe zi 2-4 . Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:Sa ajut membrii,activitatea si sa ajut ownerul cu diferite cazuri. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii rank 6:Sa ajut activitatea ca am vazut ca nu cam e activitate acum,sa ajut ownerul si sa fac tot posibilul sa aduc membrii in clan. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Parerea mea despre Lider este o parere foarte buna si Co-Liderii sunt foarte de treaba si comunica in orice fel de situatie. Nu mai faci parte din clan şi oricum aveai zile prea puţine ! Quote
Dimut Si Gina Dnil Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Nume:ALTERNATIVE. Varsta reala:16 ani. Zile in clan:35+alea din trecut. Rank actual:5 Caracterizare propie:Sunt un baiat cu simtul umorului,istet cu note bune la scoala si am cei 7 ani de acasa.Si sunt de incredere. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP:3-4 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:As putea sa ajut clan-ul cu membrii adica sa recrutez.Sa ajut liderul,activitatea,sa ajut membrii cu diferite cazuri si cu eventurile pe lider. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Motivul pentru care consider ca as putea detine RANK 6 este:imi place sa recrutez,imi place clanul,imi place sa ajut membrii. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Pararea mea despre Lider este foarte buna si tot la fel cu Co-liderii si membrii. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?:Da, sunt constient. Quote
bogdant4l3nt Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Nume:ALTERNATIVE. Varsta reala:16 ani. Zile in clan:35+alea din trecut. Rank actual:5 Caracterizare propie:Sunt un baiat cu simtul umorului,istet cu note bune la scoala si am cei 7 ani de acasa.Si sunt de incredere. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP:3-4 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:As putea sa ajut clan-ul cu membrii adica sa recrutez.Sa ajut liderul,activitatea,sa ajut membrii cu diferite cazuri si cu eventurile pe lider. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Motivul pentru care consider ca as putea detine RANK 6 este:imi place sa recrutez,imi place clanul,imi place sa ajut membrii. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Pararea mea despre Lider este foarte buna si tot la fel cu Co-liderii si membrii. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?:Da, sunt constient. Om de încredere şi un ajutor bun. Sper să nu mă înşel. Aşteptăm şi părerea celorlalţi. Quote
Yurrie Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 (edited) Activitatea lui in acest clan merita rasplatita, deoarece s-a vazut cooperarea si respectul pentru cei mai mari in rank. Edited May 8, 2018 by Yurrie Quote
bogdant4l3nt Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Nume:ALTERNATIVE. Varsta reala:16 ani. Zile in clan:35+alea din trecut. Rank actual:5 Caracterizare propie:Sunt un baiat cu simtul umorului,istet cu note bune la scoala si am cei 7 ani de acasa.Si sunt de incredere. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP:3-4 ore. Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul:As putea sa ajut clan-ul cu membrii adica sa recrutez.Sa ajut liderul,activitatea,sa ajut membrii cu diferite cazuri si cu eventurile pe lider. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6:Motivul pentru care consider ca as putea detine RANK 6 este:imi place sa recrutez,imi place clanul,imi place sa ajut membrii. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii:Pararea mea despre Lider este foarte buna si tot la fel cu Co-liderii si membrii. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?:Da, sunt constient. Având în vedere că restul nu au binevoit să voteze, răspunsul final este cunoscut. Succes cu funcţia şi poti trece la recrutat :D . Quote
Wir1 Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Nume: Andrei Varsta reala: 15 ani. Zile in clan: 64. Rank actual: 5. Caracterizare propie: Sunt un baiat de treaba, respectos si serios. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 2-3 Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: Prin aducerea a noi membrii, event uri, sa am grija sa nu se faca spam si sa nu se vorbeasca urat, sa ajut liderul cu rank up-urile, sa nu se faca reclama pe [/c]. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Consider ca as putea detine acest rank pentru ca sunt serios, sunt sigur ca voi putea ajuta acest clan cu mai multi membrii si pentru ca este primul clan si vreau sa il dezvoltam. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Am o parere foarte buna despre ei, sunt oameni de treaba. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?:Da. Quote
Andrey's Gaming Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Nume: Andrei Varsta reala: 15 ani. Zile in clan: 64. Rank actual: 5. Caracterizare propie: Sunt un baiat de treaba, respectos si serios. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 2-3 Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: Prin aducerea a noi membrii, event uri, sa am grija sa nu se faca spam si sa nu se vorbeasca urat, sa ajut liderul cu rank up-urile, sa nu se faca reclama pe [/c]. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Consider ca as putea detine acest rank pentru ca sunt serios, sunt sigur ca voi putea ajuta acest clan cu mai multi membrii si pentru ca este primul clan si vreau sa il dezvoltam. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Am o parere foarte buna despre ei, sunt oameni de treaba. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?:Da. Cu stima si respect, de data aceasta voi spune ''Nu''. Imi pare rau, dar sunt prea multi Co-lideri si nu esti prea activ. Quote
Yurrie Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Dupa cum vezi, suntem 7 co-owneri, activi in masura timpului de care beneficiaza fiecare dintre noi, asa ca mai fa zile in clan si fii suficient de activ incat sa primesti r6! Quote
Recommended Posts