Bytza Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Avizier propuneri clan Acest topic are rolul de a vă da libertatea de a propune ceva ce considerați că este esențial și aduce un plus clanului. Aceasta este o formă importantă de a arăta că vă implicați, orice propunere este analizată și o să primească un răspuns dacă este acceptată sau nu.Model de postare:» Nume: » Propun: Edited May 6, 2018 by St.Danni
Arnold Official Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nume: ArnoldPropun: Propun ca în fiecare zi din weekend să se organizeze un eveniment de tip Last Car Standing (LCS) sau Last Man Standing (LMS), doar dacă membrii clanului s-au comportat ok și nu au avut incidente. (doar pentru membrii clanului) Nume: ArnoldPropun: De exemplu, dacă un membru din acest clan face parte dintr-un departament și eu dau rob, respectivul nu are voie să dea fail mie. Acest lucru trebuie sanctionat cu uninvite și nu are voie să aplice din nou la clan până luna viitoare. Asta se întâmplă în majoritatea clanurilor, chiar și in acelea populate. Dacă sunteti de acord, puteti acorda +1. 8
sHaMarK Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nume: sHaMarKPropun: Propun să se adauge la `Model de aplicatie` şi cerinţa `Poză cu sancţiunile primite (LP)`, ca să putem vota si după acest criteriu, eu consider că este un criteriu foarte important la un model de aplicaţie pentru clan, ne putem da seama ce fel de comportament are acea persoană pe joc. 3
Bytza Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 @, o idee geniala, o sa stabilim o zi pe saptamana in care facem evenimente cu clanul. Probabil o sa fie duminica, la ora 14:00. Sau cand suntem mai multi jucatori online. Legat de Robbery, eu sper sa nu existe conflicte genul, sper sa va ajutati si sa demonstrati ca sunteti o familie. Restul nu pot sa pun reguli ca ar fii prea strict. Dar aici tine si de respectul omului. @, adaugat. O idee foarte buna.
HAKAZE Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Nume: HakazePropun: Propun sa ne facem un server de discord al clanului. 1
xAotw Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Nume: xAotwPropun: Propun adaugarea categoriei "Cereri avatare / semnaturi / logouri".
Yass Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Nume: YassPropun: Propun adaugarea categoriei "Poze / Video"
Bytza Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 @, facem topicul dupa ce imi trimiti cateva modele de semnaturi/avatare. @, adaugata.
Sekone Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Nume: GefxPropun: Sa facem un grup de Whatsapp, presupun ca toata lumea foloseste si putem comunica foarte usor.
sHaMarK Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Nume: sHaMarKPropun: Propun să avem la `Model de aplicaţie` la întrebari, un minim de 25-30 de cuvinte, nu la toate, doar la: `Ce ne poți spune despre tine?` şi la` Doresc să fac parte din clanul Saints deoarece`, la a 2-a întrebare, măcar un minim de 15-20 de cuvinte, dar la prima întrebare, să avem un minim de 25-30 de cuvinte. Sunt foarte multe aplicaţii foarte slabe, deoarece nu avem această cerinţă la întrebări, şi majoritatea cred că este ok să faci o aplicaţie în total de 20-30 de cuvinte. Prin această modificare, am avea nişte aplicaţii mai complexe, asta cred eu, acum depinde de ei, dacă au imaginaţie, să o facă şi mai complexă. Cum ar arăta dacă s-ar face această modificare: Model aplicație: ● Nickname actual:● Nickname-uri anterioare:● Link userpanel (BLACK):● Ai minim 300 de ore jucate pe server?:● Ce vărstă ai?:● Din ce oraș ești?:● Doresc să fac parte din clanul Saints deoarece(minim 15 cuvinte):● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?:● Cel mai putin timp petrecut într-o facțiune?:● Ce ne poți spune despre tine?(minim 25 de cuvinte): ● Poză cu invitația: ● Poză cu sancţiunile primite (LP): Edited October 8, 2017 by Saint sHaMarK
Sekone Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Nume: GefxPropun: Pe grupul de discord, in 'topicul' (nu stiu cum sa-l numesc) #anunturi importante cand ia cineva rank-up, iese din clan, este dat afara, etc, sa fie anuntat acolo.
Bytza Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 @, o idee foarte buna. O sa discut cu subliderii clanului. @, sa vedem. Cred ca o sa schimb modelul de aplicatie si adaugam. @, grup de whatsapp poate facem pe viitor. Deocamdata avem steam si discord. Multumesc tuturor pentru propuneri!
semti Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Nume: semtiPropun: Sa se faca un topic 'Muzica', unde am putea posta liber diferite melodii. 1
Bytza Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 @@semti, poti face asta la discutii generale, doar sa pui si ceva text.
sHaMarK Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) Nume: sHaMarKPropun: Adaugărea unor noi întrebări în `Model aplicaţie`. Propun adăugarea acestor întrebari deoarece suntem un clan de elită al serverului şi ar trebui să avem o aplicaţie cât mai complexă pentru intrarea în clan. Prin adăugarea acestor întrebări descoperim persoana din spatele monitorului cât mai bine şi putem da un vot cât mai corect pentru el/ea. Unele întrebări au rostul pentru a afla de ce au primit ban/warn unii dintre ei, pentru a putea să ne explice motivele acelor sancţiuni, dar şi pentru a afla cât de capabili sunt de clanul Saints Family. Desigur, este la alegerea voastră dacă doriţi adăugarea tuturor întrebărilor sau doar câteva din următoarele: În ce ţară te-ai născut?: Naţionalitate: Eşti la scoală/liceu?(Dacă da, în ce clasă eşti?): De cât timp te joci SA:MP?: Ai mai făcut parte şi din alte clanuri? Care sunt acestea?: Ai avut vreodată ban?(Dacă da, explică-ne motivul.): Ai verificat dacă eşti pe blacklist-ul clanului?: Joci singur pe cont sau mai are cineva acces la contul tău?: Ce planuri ai pe serverul Black? Există un membru din clan cu care nu te înţelegi sau ai avut vreo altercaţie cu vreun membru al clanului?(Dacă au existat probleme sau există probleme cu vreun membru al clanului, te rugăm să ne specifici.): Deţii realizări pe serverul Black? Warn-uri deţinute / avute?(Dacă da, explică-ne motivele warn-urilor).: Ce calităţi consideri că apreciază prietenii tăi la tine?: Care este motto-ul tău preferat şi ce te-a determinat să-l alegi?: Care este sportul tău preferat şi ce te atrage la acesta?: Deţii vreun animal de companie?(Dacă da, ne poţi spune mai multe despre el?): Care sunt calităţile pe care le apreciezi la o persoană?: A 2-a propunere ar fi: Un nou model de aplicaţie. Este doar o propunere, se poate modifica cum doriţi voi aspectul, adaugărea sau scoaterea unor întrebări. Ar fi o aplicaţie complexă deoarece suntem un clan de elită şi trebuie să ne respectăm blazonul. » Detalii din joc: ● Nickname actual: ● Nickname-uri anterioare: ● Link userpanel (BLACK): ● Poză cu invitaţia: ● Poză cu sancţiunile primite (LP): ● Ai minim 300 de ore jucate pe server?: ● Ai avut vreodată ban?(Dacă da, explică-ne motivul.): ● Warn-uri deţinute / avute?(Dacă da, explică-ne motivele warn-urilor.): ● Joci singur pe cont sau mai are cineva acces la contul tău?: ● De cât timp te joci SA:MP?: ● Deţii realizări pe serverul Black?: ● Ce planuri ai pe serverul Black?: ● Cel mai mult timp petrecut într-o facţiune?: ● Cel mai puţin timp petrecut într-o facţiune?: ● Doresc să fac parte din clanul Saints deoarece: ● Există un membru din clan cu care nu te înţelegi sau ai avut vreo altercaţie cu vreun membru al clanului?(Dacă au existat probleme sau există probleme cu vreun membru al clanului, te rugăm să ne specifici.): ● Ai mai făcut parte şi din alte clanuri? Care sunt acestea?: ● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: » Detalii din viaţa personală: ● Cum te numeşti?: ● Ce vârstă ai?: ● Naţionalitate: ● Din ce ţară/oraş eşti?: ● În ce ţară te-ai născut?: ● Eşti la scoală/liceu?(Dacă da, în ce clasă eşti?): ● Ce ne poţi spune despre tine?: ● Care sunt calităţile pe care le apreciezi la o persoană?: ● Ce calităţi consideri că apreciază prietenii tăi la tine?: ● Care este motto-ul tău preferat şi ce te-a determinat să-l alegi?: ● Deţii vreun animal de companie?(Dacă da, ne poţi spune mai multe despre el?): ● Care este sportul tău preferat şi ce te atrage la acesta?: Edited October 19, 2017 by Saint sHaMarK 5
Bytza Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 @, modelul a fost schimbat. Multumim pentru sugestie.
DEEADSHOT Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Nume: DeeadshotPropun: Propun sa ne facem panel la clan pentru jucatorii doritori sa aplice in clan fara a le mai da invitatie. Si sa ne facem si un grup de slack. Ma pot ocupa eu de grup. Astept reply.
Bytza Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 (edited) @, nu avem nevoie de panel. Avem forum si doresc sa il populam cu topicuri, activitate, posturi pe forum etc. E mai ok sa se contorizeze ceva pentru voi. Aveti ocazia de a strange un numar mai mare de posturi. Multumim pentru sugestie! Edited October 28, 2017 by Bytza
NeoANTO Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Nume: NeoANTOPropun: Adaugarea unui topic numit "Hall of fame", din care sa faca parte toti membrii importanti care fac sau au facut parte din clan. 1
Bytza Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 @, in weekend cred ca am mai mult timp si o sa fac. Multumim pentru sugestie!
sHaMarK Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Nume: sHaMarK Propun: Să se facă un topic cu inactivităti. Ar trebui să se facă acest topic deoarece unii pot avea probleme/treburi în viaţa reală şi nu se mai pot conecta timp de câteva zile pe server, prin acest fel, liderul şi co-liderii ar ştii când un membru nu mai poate intra pe joc, astfel s-ar evita să fie scos din clan pe motiv inactivitate, neştiind de ce acesta a fost inactiv. Edited November 5, 2017 by Saint sHaMarK
Bytza Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 @, termin ce am de facut pentru maine si o sa fac topicul. O idee foarte buna ca de obicei. Multumim!
sHaMarK Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Nume: sHaMarK Propun: Să se adauge un topic pentru cerere rank-up. Prin acest topic liderul şi co-liderii ar putea da rank-up cu mai multă uşurinţă, decât să se înceapă să se ceară pe /c rank up şi să streseze liderul şi co-liderii. Cu crearea acestui topic, vom arăta din nou că suntem un clan de elită şi suntem organizaţi. Edited November 5, 2017 by Saint sHaMarK 2
NeoANTO Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Nume: NeoANTOPropun: Doar membrii cu minim rank 2 (rank 3+ cand o sa ajungem sa avem membri cu atatea zile) sa poata oferi invitatii pentru a aplica in clan. Se intampla de multe ori sa aplice playeri cu comportament inadecvat, care nu indeplinesc cerintele, etc. Membrii care au acumulat niste zile in clan (rank), inseamna ca nu au avut antecedente si sunt de incredere, astfel evitand aplicatiile care nu isi au rostul.
Recommended Posts