Jump to content

Saints - Avizier propuneri clan

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume: iAdriaN

Propun: Sa fie deschis un topic de "demisii" pentru membrii ce doresc sa paraseasca clanul intr-un mod pasnic pentru a nu se crea discutii, membrii fiind suparati sau ceva. Cei ce demisioneaza la rank 1 sa fie trecuti pe BL o perioada de timp. E mai ok o demisie decat sa dai quitclan si sa se trezeasca fara tine. Astfel, conducerea si-ar putea da seama care sunt problemele clanului si de ce a iesit X sau Y.

Edited by St.iAdriaN
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Nume: iAdriaN

Propun: 1. Invitatiile sa poata sa fie acordate doar de catre membrii de rank 2, cei care acorda invitatii playerilor ce nu indeplinesc minimul de conditii sa primeasca un CW care sa le prelungeasca perioada de rank-up in clan. Astfel s-ar evita aplicatiile aiurea.

2. Propun sa se faca putina curatenie pe Discord, inca sunt playeri cu rolul de membru care au parasit clanul.

3. Propun ca membrii care parasesc clanul fara sa anunte liderul sau un co-lider sa fie trecuti pe lista neagra pentru 2-3 luni. 

4. Propun sa fie reconditionate topicurile clanului, momentan nu au un design foarte atractiv, avand fontul original.

5. La unele evenimente mai speciale cu clanul sa fie acordat ca premiu si un /cinvite, ar fi ceva mai unic si poate ar face clanul sa fie mai dorit, mai ales daca cel care ar castiga nu ar indeplini criteriile minime. Acest lucru sa se intample mai rar, 1-2 evenimente de genul pe luna.

6. Propun sa fie adaugate logo-urile pentru voturi in topicul cu aplicatii sau chiar sa fie introduse in modelul de aplicatie, pentru a fi mai accesibile atunci cand trebuie sa votam.

Edited by St.iAdriaN
Posted (edited)

@St.iAdriaN

1. Nu are rost momentan, după ce vor acumula mai multi membri rank 3, poate vom pune în practică această propunere. Referitor la "CW", se cer invitaţii, si poate acel membru nu are timp să se uite pe panel la respectivul, si dă doar /id pe el, si verifică că e ok, dacă vor fii aplicaţii "aiurea" vor primi "Respins".

2. O să verificăm si o să scoatem gradul de membru celor care nu mai sunt în Saints Family.

3. Deja se face acest lucru, este şi regulă în regulamentul clanului.

4. Sunt foarte bine arânjate topicurile clanului, nu trebuie să fie "blitzuri şi clovnării", suntem un clan de elită, nu trebuie să avem "luminiţe".

5. Nu se va întâmpla asta, şi-ti explic şi de ce. Dacă se va face acest lucru, poate va câstiga acel event un player care nu e demn de Saints, mai ales că suntem un clan de elită, nu putem băga pe oricine. Nu putem să facem aceste "teste" cu playeri la nimereală.

6. Nu se va adăuga, pentru că nu vrem să încărcăm acel topic fără rost, dacă vrei să votezi, găsesti logo-urile la topicul "Anunţuri importante" sau "Regulament şi informaţii".

Mulţumim de sugestii!

Edited by Saint sHaMarK
Posted (edited)

Nume: iAdriaN

Propun: 1. Titlul topicului cu aplicatiile jucatorilor sa fie modificat  dupa ce acestia primesc un raspuns. Ex: "[ACCEPTAT] Aplicatie Saints - iAdriaN - realizare;

[RESPINS] Aplicatie Saints - MihaiSabie300 - m-a salutat Shad0w" deoarece ar arata mai ok si forumul ar parea mult mai ordonat.

2. Deschiderea unui nou server de Discord pe care membrii clanului sa poata puna muzica cu ajutorul botului de muzica Rythm, un bot foarte interesant. Bot-ul sa poata si folosit doar de catre membrii clanului dar sa poata asculta muzica si cei ce nu sunt in clan dar sunt in camera cu un membru. Serverul de Discord actual stim cu totii ce probleme are, Bytza nu mai are contul de Discord si Ramsi nu poate sa le dea manager celorlalti / sa scoata pe cei ce au iesit din clan. La partea asta v-as putea ajuta chiar eu, ma pricep cat de cat la Discord.

3. Sa fie facut un sistem de puncte pe care membrii clanului sa le poata obtine prin diferite concursuri in cadrul clanului. Ex: Quest special pentru saptamana X: cel care pescuieste cei mai multi pesti primeste 10 puncte; castigarea unui eveniment organizat pe /c - 5 puncte; pentru fiecare 10 zile petrecute in clan - 5 puncte etc; cea mai frumoasa poza pentru o saptamana: 5 puncte; obtinerea unei functii intr-o factiune - 10/15 puncte; acumularea a 100 de zile in factiunea actuala -15 puncte; peste 35 de ore in ultimele 7 zile - 10 puncte etc.. Astfel Sains nu doar ar recruta playeri de elita, ci ar forma noi caractere, noi playeri model. Rank up-ul sa poata fi cumparat cu aceste puncte, la fel si clear clan warns.

Toate aceste sugestii ar duce clanul la un alt nivel, ar fi superior multor alte clanuri si ar atrage, automat, un numar mare de jucatori care sa aplice.

Edited by St.iAdriaN
  • Upvote 1
Posted

Nume: iAdriaN

Propun: 1. Titlul topicului cu aplicatiile jucatorilor sa fie modificat  dupa ce acestia primesc un raspuns. Ex: "[ACCEPTAT] Aplicatie Saints - iAdriaN - realizare;

[RESPINS] Aplicatie Saints - MihaiSabie300 - m-a salutat Shad0w" deoarece ar arata mai ok si forumul ar parea mult mai ordonat.

2. Deschiderea unui nou server de Discord pe care membrii clanului sa poata puna muzica cu ajutorul botului de muzica Rythm, un bot foarte interesant. Bot-ul sa poata si folosit doar de catre membrii clanului dar sa poata asculta muzica si cei ce nu sunt in clan dar sunt in camera cu un membru. Serverul de Discord actual stim cu totii ce probleme are, Bytza nu mai are contul de Discord si Ramsi nu poate sa le dea manager celorlalti / sa scoata pe cei ce au iesit din clan. La partea asta v-as putea ajuta chiar eu, ma pricep cat de cat la Discord.

3. Sa fie facut un sistem de puncte pe care membrii clanului sa le poata obtine prin diferite concursuri in cadrul clanului. Ex: Quest special pentru saptamana X: cel care pescuieste cei mai multi pesti primeste 10 puncte; castigarea unui eveniment organizat pe /c - 5 puncte; pentru fiecare 10 zile petrecute in clan - 5 puncte etc; cea mai frumoasa poza pentru o saptamana: 5 puncte; obtinerea unei functii intr-o factiune - 10/15 puncte; acumularea a 100 de zile in factiunea actuala -15 puncte; peste 35 de ore in ultimele 7 zile - 10 puncte etc.. Astfel Sains nu doar ar recruta playeri de elita, ci ar forma noi caractere, noi playeri model. Rank up-ul sa poata fi cumparat cu aceste puncte, la fel si clear clan warns.

Toate aceste sugestii ar duce clanul la un alt nivel, ar fi superior multor alte clanuri si ar atrage, automat, un numar mare de jucatori care sa aplice.

1. Se va adauga.

2. Momentan ramanem cu cel actual.

3. Nu doresc inca sa-l fac genul ala de clan, probabil cand incepe vacanta de iarna o sa adaug un sistem de puncte pentru rank-up.

• 4 weeks later...
Posted

Nume: DEEADSHOT.
Propun: Propun sa revenim la fosta metoda de rank up, cele cu zile, dar sa o pastram si pe aceasta, deoarece nu multi au timp de quest-uri sau de alte misiuni/voturi ale clanului.

Posted

Nume: DEEADSHOT.Propun: Propun sa revenim la fosta metoda de rank up, cele cu zile, dar sa o pastram si pe aceasta, deoarece nu multi au timp de quest-uri sau de alte misiuni/voturi ale clanului.

Nu va fi adaugata. Daca stai in clan doar pentru tag e problema ta, e si normal sa nu avansezi daca nu te implici in nimic, ar fi total aiurea, zilele trec usor si le poti face si daca esti inactiv. Nu cred ca e o greutate sa votezi la o aplicatie sau sa dai cate o invitatie in clan pentru puncte, modurile prin care faci puncte sunt diverse.

• 2 weeks later...
Posted

Nume: WizaKe

Propun: Nu mi se pare okay deloc. De ce nu au fost lăsate şi zilele pentru rank up? Nu toți au timp de quests, sunt unii no liferi care face imediat questul cum s-a şi postat, eu intru mai mult seara, si atunci puțin, pentru că timpul nu îmi permite, anul ăsta am simulare bac şi la anul susțin examenul de bacalaureat + multe alte chestii ce mă preocupă real life. Era okay să lăsați şi alea cu zilele, si asta cu quest pentru cei ce vor rank up mai rapid. Eu ştiu că rankul ar trebui dat după vechime (zile) nu după cum e acum. Părerea mea, dar chiar dacă nu se schimbă nimic, şi se lasă tot aşa, cu părere de rău o să părăsesc clanul chit că mai toți sunt de treabă, dar nu-mi convine sistemul de rank up.

Posted (edited)

Nume: WizaKe

Propun: Nu mi se pare okay deloc. De ce nu au fost lăsate şi zilele pentru rank up? Nu toți au timp de quests, sunt unii no liferi care face imediat questul cum s-a şi postat, eu intru mai mult seara, si atunci puțin, pentru că timpul nu îmi permite, anul ăsta am simulare bac şi la anul susțin examenul de bacalaureat + multe alte chestii ce mă preocupă real life. Era okay să lăsați şi alea cu zilele, si asta cu quest pentru cei ce vor rank up mai rapid. Eu ştiu că rankul ar trebui dat după vechime (zile) nu după cum e acum. Părerea mea, dar chiar dacă nu se schimbă nimic, şi se lasă tot aşa, cu părere de rău o să părăsesc clanul chit că mai toți sunt de treabă, dar nu-mi convine sistemul de rank up.

Poate ne vom gandi si la un astfel de sistem, dar sa poti avansa in rank doar dupa un numar mai mare de zile. O sa discut cu colegii din conducerea clanului si poate vom gasi o solutie ok. Poti face puncte si din alte lucruri, nu doar din acele quest-uri, poti vota la aplicatii etc.

Edited by St.iAdriaN
  • 2 weeks later...
Posted

Nume: YasHiMoTo.[]
Propun: Ca membri clan-ului care castiga un event facut de admini sa primeas puncte pentru a avansa rank in clan.

Event-ul castigat sa fie facut doar de adminii, nu de playeri obisnuiti, adica sa nu fie event-uri fake.

Posted

Propun: Ca membri clan-ului care castiga un event facut de admini sa primeas puncte pentru a avansa rank in clan.

Event-ul castigat sa fie facut doar de adminii, nu de playeri obisnuiti, adica sa nu fie event-uri fake.

Poate va fi adaugat acest lucru pe viitor, dar sa vina cel ce a castigat evenimentul cu dovezi si in functie de eveniment sa poata primi niste puncte. Trebuie facute mai multe modificari pentru a putea fi implementat, dar e o idee buna de viitor.

Posted (edited)

Nume: Kartush

Propun: la o realizare mare obtinuta, acumularea a 1000 de ore, 100 de zile intr-o factiune, acesta sa primeasca 20 de puncte in plus.

un nou topic sa fie creat, Donații, unde membrii clanului pot "dona" diverse sume de bani pentru eventualele evente pe viitor, acordarea de premii in bani, etc.

Edited by S K I N
  • Upvote 1
Posted

Nume: Kartush

Propun: la o realizare mare obtinuta, acumularea a 1000 de ore, 100 de zile intr-o factiune, acesta sa primeasca 20 de puncte in plus.

un nou topic sa fie creat, Donații, unde membrii clanului pot "dona" diverse sume de bani pentru eventualele evente pe viitor, acordarea de premii in bani, etc.

Niste idei foarte bune, o sa ma gandesc la ele si o sa le discut cu conducerea clanului astfel incat sa fie un topic in care sa se poata posta cereri pentru punctele astea, good job!

Posted

Nume:PoWerreD5
Propun:Sa se adauge un grad pe discord, numit "Designer" si cei care sunt designerii clanului sa il primeasca!

Propun:La fiecare anunt de promovare sa se primeasca 1 punct pentru rank-ul!

• Upvote 2
Posted (edited)

Propun: La fiecare ''evidenta punctelor'' membrul cu cele mai multe puncte sa primeasca in + cu 10-15 puncte pentru ''activul saptamanii'. Consider ca ar ajuta ca membri sa fie mai activi si sa fac quest-urile.

Edited by YasHiMoTTo
Posted

Nume:PoWerreD5Propun:Sa se adauge un grad pe discord, numit "Designer" si cei care sunt designerii clanului sa il primeasca!

Propun:La fiecare anunt de promovare sa se primeasca 1 punct pentru rank-ul!

A fost adaugat gradul de designer, ar fi aiurea un punct pentru un anunt. 

Propun: La fiecare ''evidenta punctelor'' membrul cu cele mai multe puncte sa primeasca in + cu 10-15 puncte pentru ''activul saptamanii'. Consider ca ar ajuta ca membri sa fie mai activi si sa fac quest-urile.

Se primesc 5 puncte daca ai cele mai multe puncte deja.
Posted

Nume: Frankie
Propun: ca o aplicație să fie închisă după 24 de ore de când a fost creată, astfel vor avea timp toți membrii să voteze, implicit să aibă o activitate mai mare. Sunt unele aplicații care după nici 12 ore au fost închise. Acum că e școală nu mai avem libertate și nu mai putem fi atât de activi la modul că intrăm când vrem pe forum și votăm așa cel care învață dimineată are timp după-amiază să voteze iar cel care învață după-amiază are timp dimineața sau seara să voteze.

Posted

@ Frankie O să le închid după 24h, nu pot să le închid fix la 24h. Sper că o să aveti timp toti să votati dacă o să las 24h. De acum o aplicatie va fi închisă într-un interval de 24-30h de la creare.

Posted

Nume: Frankie
Propun: ca aplicanții să aibe un nou câmp în care să pună un screenshot / video prin care să demonstreze că au minim 7 ore în ultimele 7 zile iar dacă nu este automat respins.

Posted

Nume: KrindeL
Propun: De acum incolo invitatiile sa valoreze doar 5 puncte la Rank System si sa contorizeze doar daca invitatia a fost trimisa pentru jucatorii ce respecta cerintele minime ale clanului. Prin acest lucru, s-ar evita numarul mare de aplicatii facute de jucatori ce nu indeplinsesc conditiile minime, iar punctele pentru Rank System nu s-ar mai obtine la fel de usor, membrii clanului nu ar mai trimite invitatii la orice jucator.

Posted

Nume: KrindeL

Propun: De acum incolo invitatiile sa valoreze doar 5 puncte la Rank System si sa contorizeze doar daca invitatia a fost trimisa pentru jucatorii ce respecta cerintele minime ale clanului. Prin acest lucru, s-ar evita numarul mare de aplicatii facute de jucatori ce nu indeplinsesc conditiile minime, iar punctele pentru Rank System nu s-ar mai obtine la fel de usor, membrii clanului nu ar mai trimite invitatii la orice jucator.

Nu sunt foarte multe 10 puncte pentru o invitatie, si asa nu apar foarte multe aplicatii saptamanal, deci cred ca nu ar trebui sa modificam asta neaparat. 

Posted

Nu sunt foarte multe 10 puncte pentru o invitatie, si asa nu apar foarte multe aplicatii saptamanal, deci cred ca nu ar trebui sa modificam asta neaparat. 

Pai asa daca dau invitatie la 10 jucatori fara factiune, si toti aplica, eu am rank 2 asigurat.. Trebuie regandita toata treaba, cel putin invitatiile facute catre jucatorii ce nu respecta cerintele minime sa nu se puna.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp