Morpheus. Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Morpheus (contul actual) - contul vechi SubAkoperyre Level: 30 / 39. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 665 pe contul actual respectiv 1402 pe SubAkoperyre. Poza cu invitatia: https://i.imgur.com/4aQgG0a.jpg Profilul de pe panel (link): Click aici pentru Morpheus. Click aici pentru contul cu lider. Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/IOJ2J pt ambele conturi, dacă nu credeți aduc și video. Cateva realizari pe server/ forum: Lider, co-lider de 3 ori, un rank 4 (trebuia 5) și orele jucate. Pe forum nimic. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am mai fost aici, îmi place atmosfera și colegii de clan sunt foarte de treabă și amabili, aici am foarte mulți prieteni și consider că aici e locul meu. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da, AIM, KGB, etc. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? KGB - nu ești respectat. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, ultima dată am fost dat afară pentru un warn luat. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Nu. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: iLLUSiON, Amphyis, etc. Care sunt planurile tale pe viitor? Pe server să revin în staff și-n realitate, nu știu. Informatii legate de viata reala: Prenume: Claudiu. Varsta reala: 16 ani. Nationalitate: Română. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o persoană de treabă, amabilă și cu simțul umorului. Îmi place să fiu direct pe față, să nu fiu mincinos, sunt o persoană care tot odată are și cei 7 ani de acasă. Ce gen de muzica asculti? Mai toate genurile. Ce pasiuni ai? Fotbalul și sala.
Faith. Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Contra, ai fost dat afara fiindca ai jignit un admin, s-a hotarat sa nu intrii prea curand in clan.
Mihay7 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Pro. Baiat de treaba, stiu ce FH aveai, esti o persoana okay si cu capul pe umeri. Meriti sa faci parte din clan.
Recommended Posts