Artie 69 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:Artie Level:33 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, nu mai joaca nimeni pe IP-ul meu. Mai intru pe alte conturi cand sunt rugat de prietenii mei sa asist la o sedita/war, depinde daca am timp. Ore jucate:990 Poza cu invitatia: https://i.imgur.com/XxLo4Jp.jpg Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Artie Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://i.imgur.com/6cXaYQJ.png Cateva realizari pe server/ forum: Pe server cea mai mare realizare a mea sunt prietenii, urmati de contul acesta pe care sunt mandru ca l-am mentinut destul de bine pana in momentul de fata in care nu are sanctiuni si fh-ul meu chiar daca este un pic dezordonat incepe sa prinda culoare. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc decat SA:MP. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan de multa vreme, cu totii stim ca este un clan respectat, cu membrii de treaba si cu care te poti intelege chiar foarte bine. Un clan bine 'crescut' daca pot spune asa. Aici nu intra oricine, sunt constient de asta, sunt un om serios si capabil sa fac parte din acest clan, consider eu. Dintre toate clanurile de pe server, tind sa cred ca aici m-as putea acomoda cel mai bine, alaturi de voi. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din cateva clanuri: [AIM], [K], .Si, [RA], _Cross. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan a fost [K] si am decis sa-l parasesc deoarece imi doream sa aplic aici, in The Legends. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?:Da, nu sunt pe BL-ul clanului. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Deliric, Keepa, Faith, Yollokov, Mike, Decath, THELiAR, Astriel. Care sunt planurile tale pe viitor?: Planurile mele de viitor nu sunt inca unele fixe, dar, am de gand sa-mi 'construiesc' un fh ordonat rank5, sa obtin o functie si sa leg mult mai multe prietenii decat am legat pana acum. Informatii legate de viata reala: Prenume: Cristian. Varsta reala: 16 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat istet, bunul simt este pe primul loc pentru mine, respect si la randul meu primesc respect. Ce gen de muzica asculti?: Ascult rap de obicei dar si manele cand este cazul. Ce pasiuni ai?: Imi place foarte mult sa patinez, sa joc fotbal si sa ies foarte mult pe afara. Edited October 6, 2017 by Artie SF
NorseHel Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Pro Edited October 6, 2017 by TL.NorseHel
DomnuJmek Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Pro, FH-ul nu este unul foarte reusit, dar e ok, ai cv ore jucate, meriti o sansa.
Aware. Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Neutru. Fh este putin dezordonat. Dupa ce faci 1000h poate imi schimb votul.
Faith. Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Neutru, fh-ul nu este cine stie ce iar la ore mai ai de lucrat.
Prince47 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Neutru. Fh este putin dezordonat. Dupa ce faci 1000h poate imi schimb votul.
Decath Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Pro, FH-ul nu este unul foarte reusit, dar e ok, ai cv ore jucate, meriti o sansa.
AndreiSDY Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Pro, FH-ul nu este unul foarte reusit, dar e ok, ai cv ore jucate, meriti o sansa.
Recommended Posts