NiKO 1923 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: AlexandruVarsta: 16 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana foarte sociabila, ambitioasa si plina de energie. Locatia(Oras): Bucuresti Ce gen de muzica asculti? Rap, Hip-hop, Manele, Trap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : AlexeiiNivel : 17 [ inca 4 RP pentru level 18 ]Nume folosite anterior: BloW.xLVechime pe server: 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am luat ban. Poza cu invitatie: Nu am fost invitat de cineva. Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/AlexeiiAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): .Si, .St, [O] etc. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, LoL, Metin2.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: [AIM]Lamba Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 7/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype: zeek.cs2De ce iti doresti sa faci parte din clan?: In primul rand, este un clan foarte cautat, un clan popular cu foarte multi membrii; In al 2 lea rand, imi doresc sa-mi fac cat mai multi prieteni pe acest joc. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu cred ca am cu ce sa ajut clanul, din punctul meu de vedere nu mai trebuie nimic modificat, updatat la el. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
AIM QuiT Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 faci parte dintr-un clan, si nici fh-ul nu te ajuta.
Ferko Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 ---> FH - nu prea nu ai, ore- nu prea ai, nici macar INVITATIE nu ai, in cazul in care nu stiai, ESTE OBLIGATORIE pentru a intra in clan..
Amenadiel Reborned Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 ---> FH - nu prea nu ai, ore- nu prea ai, nici macar INVITATIE nu ai, in cazul in care nu stiai, ESTE OBLIGATORIE pentru a intra in clan..
Recommended Posts