Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Copile , prin acest damager informator mie imi indica dmg dat la distanta , uitete in video , vezi tu cumva aim?

Il vad foarte bine si nu de dmg informer ma refer:)

Cer ca 1 admin sa vada acest video cu mare atentie.

Si daca n-am dreptate tu niciodata nu vei fii 1 bun tragator.

Cand eram eu in grove toate gloantele le trageai pe langa acum esti ff bun?

Edited by Freedom666
Posted

Copile , prin acest damager informator mie imi indica dmg dat la distanta , uitete in video , vezi tu cumva aim?

Imi dai alea prin PM:| ? Am dat +1 uitate..

Posted

@@TnT.Capone Sall . As avea si eo o intrebare ai putea sa imi trimiti si mie ce contine folderu tau anim din gta sa . o sa iti las adresa de skype in privat. Bafta

Posted

Ok , animurile le pot da , dmg informerul numai merge pe noua versiune

Un nou clip , Alexander.Capone vs TnT.Capone duel pana la 10

http://www.youtube.com/watch?v=LbM7Fh__ETg

Nu avem aim , S@L

Am făcut duele aproximativ 30 de minute, scorul era 35-8. S-a văzut foarte clar că nu folosim aimbot(vezi că aveai ţintă permanentă, animalule).

Posted

"si uni dintre cei mai buni mafioti de pe server" ce mafiot bun esti tu ma?ai postat vreo 2-3 filmulete, nici unu de la war si tu esti deja mare mafiot, hahah ce amuzant, in grove nu stiai sa tragi acum esti unul dintre cei mai buni mafioti sau cum?

Posted (edited)

hahahaha, fata mea cunosc membrii capone dinainte sa vin aici, desteptule ce a ridicat clanul .capone? Ai primit si tu aimu' si esti mafiot mare mare, justinian junior sau cum, ca nu inteleg toata lumea zice ca esti aimer, si postezi filmulete sa zici ca nu esti dar defapt esti un mancator de c****.

HOT EDIT: Zici ca alexander nu a folosit AIM niciodata?Am un video de pe comunitatea rivala, cred ca toti o stim de aici nu m-am chinuit sa editez videoclipul pentru a scoate reclama.

http://www.youtube.com/watch?v=nWpdsmshgjw

In acest video maretul Alexander.Capone apasa " i " ca sa activeze ping aimbot-ul si " k " ca sa il dezactiveze.Se aude sound-ul aimbotului cand se activeaza, a uitat sa-l inchida din pacate,  nu zic ca si acum il foloseste e skin shot, pe vremea aia era lag-shot, dar totusi de ce a folosit aimbot?Mancatori de c**** peste tot, printre care si TnT care e un mare kiss-asser.

sAYZFGZ.png Pot demonstra printr-un video ca aud aceleasi sound-uri cand apas " i " respectiv " k "   

* descarcat doar pentru demonstratie*

Edited by Nicu
Posted

hahahaha, fata mea cunosc membrii capone dinainte sa vin aici, desteptule ce a ridicat clanul .capone? Ai primit si tu aimu' si esti mafiot mare mare, justinian junior sau cum, ca nu inteleg toata lumea zice ca esti aimer, si postezi filmulete sa zici ca nu esti dar defapt esti un mancator de c****.

HOT EDIT: Zici ca alexander nu a folosit AIM niciodata?Am un video de pe comunitatea rivala, cred ca toti o stim de aici nu m-am chinuit sa editez videoclipul pentru a scoate reclama.

http://www.youtube.com/watch?v=nWpdsmshgjw

In acest video maretul Alexander.Capone apasa " i " ca sa activeze ping aimbot-ul si " k " ca sa il dezactiveze.Se aude sound-ul aimbotului cand se activeaza, a uitat sa-l inchida din pacate,  nu zic ca si acum il foloseste e skin shot, pe vremea aia era lag-shot, dar totusi de ce a folosit aimbot?Mancatori de c**** peste tot, printre care si TnT care e un mare kiss-asser.

sAYZFGZ.png Pot demonstra printr-un video ca aud aceleasi sound-uri cand apas " i " respectiv " k "   

* descarcat doar pentru demonstratie*

Felicitări. Încă o dată, te-ai făcut de rahat. Fost membru .Capone, te-am dat afară din .Capone deoarece aveai nişte glume de terminaţi. Acum se văd adevăraţii prieteni. 

În acest video care nu merge, ce ar trebui să aud sau să văd?

Posted

Felicitări. Încă o dată, te-ai făcut de rahat. Fost membru .Capone, te-am dat afară din .Capone deoarece aveai nişte glume de terminaţi. Acum se văd adevăraţii prieteni. 

În acest video care nu merge, ce ar trebui să aud sau să văd?

nu merge ca l-ai sters tu, wtf.

:)))

Posted

daaa, megajump-ul lui Justinian, panaramă maximă cu el. 

daca faci din toate haz de necaz, de ce ai sters video-ul in care te dai de gol cu aimu'? Am martori care l-au vazut si sunt din .Capone. 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp