EMKing Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 (edited) Salut , astazi m-am gandit sa sar in ajutor instructorilor. Video cu CMD : Cum se instaleaza ? : Pune-ti ambele fisiere in folederul SAMPFUNCS . Link Download : Este in descrierea videoclipului de mai sus. CMD-ul nu imi apartine . Acesta este creat de catrea GooD. Edited October 13, 2017 by DeaNN 1
Seraphim Benis Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 (edited) dragut, dar nu vad rostul topicului, parca si el si-a facut topic cu modul lui. Edited October 13, 2017 by Saint Benis
SkiZo.iL Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 dragut, dar nu vad rostul topicului, parca si el si-a facut topic cu modul lui.
EMKing Posted October 14, 2017 Author Posted October 14, 2017 dragut, dar nu vad rostul topicului, parca si el si-a facut topic cu modul lui . Da , si-a facut doar ca de exemplu aseara am incercat sa caut link-ul de download si nu am gasit topic-ul , asa ca a trebuit sa intru pe canalul lui de youtube sa gasesc modul .
Recommended Posts