Popular Post Helios Posted October 14, 2017 Popular Post Posted October 14, 2017 (edited) Salutare Bugged, am revenit cu un nou videoclip, de aceasta data va voi prezenta un modpack facut de mine in mare parte. Sper sa va placa. Modpack-ul contine: 45 de texturi modificate, strazi (LS / LV / SF), vegetatie HD, interface editor +mapa din GTA V, fonts.txd, colormod, arme modificate, ped.ifp, mapa pe M, sunete modificate la arme / maverick (am uitat sa la prezint in video), 3 moduri pentru masini, Skybox si mai multe moduri .asi sau cleo care va sunt de folos cum ar fii: fastscreen.asi (face ss-uri fara freeze), fastloader.asi (incarca jocul mult mai repede, fara acel *loding* screen, apasati ”yes” cand apare acea eroare), mulicrosshair (posibilitatea de modificare tuturor tintelor in parte), radio online (puteti asculta muzica oriunde), chatlog in consola ( vedeti chatlog-ul direct din joc, puteti da copy -paste), anticrasher, radioff, changer.cs (puteti schimba vremea / ora), reconnect.cs (shift+0 pentru a va reconecta fara a mai da /q), towcars.cs (puteti da tow la toate masinile odata), fakefps (bun pentru cei din pd si in general cei care filmeaza in putine fps-uri) Screenshot-uri cu o parte din texturi (dura prea mult sa filmez): click Link de download: click Acest modpack nu provoaca crash-uri si nici lag, in cel mai rau caz o sa aveti lag cand filmati dar depinde mult de zona in care va aflati. Daca v-a placut nu uitati sa apasati butonul de +1, si pentru orice nelamurire sau problema nu ezitati sa-mi lasati un reply aici si sa am va raspund cat mai repede posibil. Edited October 14, 2017 by Helios The Legends 1 32 2
EllisoN K20 Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Frumoase moduri, mai ales si texturile. :>
YO VaLy Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Frumoase moduri, mai ales si texturile. :> Dami colormod separat pls
Helios Posted October 14, 2017 Author Posted October 14, 2017 Dami colormod separat pls Poftim: http://www85.zippyshare.com/v/Y4kCjI1N/file.html
Seraphim Benis Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 frumoase, dar le poti pune si separat?
Helios Posted October 14, 2017 Author Posted October 14, 2017 frumoase, dar le poti pune si separat? Am pus tot gta-ul ca sa nu mai existe probleme de incompatibilitate sau lispa unor fișiere, etc. Spune-mi ce mod dorești și am să-l uploadez când ajung acasă.
Seraphim Benis Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Am pus tot gta-ul ca sa nu mai existe probleme de incompatibilitate sau lispa unor fișiere, etc. Spune-mi ce mod dorești și am să-l uploadez când ajung acasă.hud-ul/minimap-ul, mersi anticipat.
Helios Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 hud-ul/minimap-ul, mersi anticipat. Poftim link de download cu interface editorul + mapa, ai tot ce-ti trebuie in arhiva. Click. 1
Recommended Posts