SkizoHax Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) am un gamemode bigzone dc cand intru si dau pe sex male imi da skin de cj? si cand intru imi apare skin-u setat inainte de disconect dar dupa mi-l da iar pe cj. Cum fac? Edited October 16, 2017 by Benq.V11 Quote
SkizoHax Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 help? si cand ii dau spawn la jucator ii da skin de cj este o chestie cu psecskin skinu secundar sau ceva gen. Quote
Un4m3d_Hokage Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Pai pune sa salveze skinul intr-o variabila, si cand se conecteaza sa ii seteze acea variabila ca skin, uite un exemplu pentru a salva: la OnPlayerDisconnect: pInfo[pla yerid][pSkin] = GetPlayerSkin(playerid); si la OnPlayerSpawn: SetPlayerSkin(playerid, pInfo[playe rid][pSkin]); - bineinteles ca in loc de acele variabile le folosesti pe ale tale. - va trebui sa le salvezi in baza de date pentru a ramane si dupa deconectare. - sa le incarci din baza la conectarea jucatorului. Edited October 19, 2017 by Un4m3d_Hokage Quote
Recommended Posts