kerol mereu Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Cringanu GeorgeVarsta: 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut. Ma numesc Cringanu George, am 15 ani si sunt din judetul Galati. Hobby-ul meu este tenisul de camp. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras la un suc sau mergem la un film. Locatia(Oras): Galati. Ce gen de muzica asculti? Rap/Trap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : KeroL.Nivel : 30Nume folosite anterior: Nu am un nickname anterior.Vechime pe server: 2014.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da , am luat ban recent deoarece am facut o mare greseala de a imi da contul unui prieten pentru a imi face raport, iar el mi-a luat tot ce aveam pe cont si dupa a inceput sa faca abuz de functie dand wanted la majoritatea playerilor de pe server si normal ca am luat Uninvite si Ban pe motiv: Abuz de functie. Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/LT4hd Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/KeroL. Link-ul de la profil nu merge pentru ca eu am . la sfarsit de nickname si deaia.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut asa ceva. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in Seraphim Family , Stay High si Shouters Rocket. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai facut parte din acest clan.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Counter Strike 1.6 dar prefer sa ma joc SA:MPCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Zawk. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 7/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: cringanu.george76De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece imi place foarte mult sa am o echipa si sa ma pot distra alaturi de mai mult playeri. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul meu fata de membrii dar cat si de co lider/lider. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Normal ca da. Edited October 15, 2017 by KeroL Bugged
-Willy Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) Vot anulat (contra fara motiv) Edited October 17, 2017 by AIM.AWP Vot anulat
Recommended Posts