Koqgee Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Mă numesc Anghel Alberto-Gabriel.Varsta: Am frumoasa vârstă de 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, mă Anghel Alberto-Gabriel, am frumoasa vârstă de 15 ani și sunt din Botoșani, un oraș superb cu o grămadă de fete frumoase. Am să încep prin caracterizarea mea fizică, apoi trec la partea morală. Sunt un băiat de înălțime medie, șaten, ochi albaștri și frumos foc. Sunt un băiat bine crescut, cu un bun simț al umorului, înțeleg orice glumă, dar atunci când e una nesărată sau jignitoare mă supăr rău, un băiat cu cei 7 ani de acasă, unul care știe să respecte pe cei care mă respectă la rândul lor, sunt de treabă, am un spirit de echipă foarte bine dezvoltat și ajut pe oricine la nevoie, chiar dacă nu am să primesc înapoi acel ajutor oferit, așa sunt eu, un om care ajută la greu pe oricine. Sunt tipul de băiat care se supără repede, dar totodată îmi trece repede, dar nu iert repede, sunt tipul de om glumeț, care mereu face lumea să râdă și să se simtă bine. Locatia(Oras): Sunt din orașul Botoșani, județul Botoșani. Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzică, dar în special dance. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick: WesttenNivel: 27Nume folosite anterior: Westten Vechime pe server: "Joined: 2013-01-21 07:00:54", deci de cam 5 ani aproape. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost banat vreodată. Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/xmQGk Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/WesttenAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut, nu am și nici nu voi avea vreo altercație cu vreun membru al acestui clan. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost în următoarele clanuri: "STH.", "[TP]", "FBI." și cam atât. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost în acest clan, dar mi-aș dori foarte mult să fac parte din el. Ce alte jocuri mai joci?: Mă mai joc Fortnite, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, World of Tanks și SA:MP, normal.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Momentan am vorbit doar cu CLiMBERiNO și pare a fi un tip super, cu care cred că mă voi înțelege bine, dar dacă voi fi acceptat, mă voi împrieteni cu toți membrii acestui clan. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 4/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: lionel.messy61(Skype)De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Aș dori să fac parte din acest clan, deoarece este un clan respectat pe server, este un clan cu membri foarte buni și educați, cu simțul umorului și respectuoși. Aș vrea să intru în acest clan deoarece vreau să-mi fac prieteni noi și cred ca este un clan potrivit pentru mine. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu cred că pot ajuta clanul cu ceva în plus față de ceilalți membrii, doar ca ar fi cu un membru în plus, atâta tot. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord cu această regulă împusă de clan.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da, sunt de acord cu asta. P.S. din partea mea: Aș dori să nu luați în considerare faptul că am clan, dacă voi avea șansa să fiu acceptat, voi da /quitclan sau daca doriți dau și acum și las o poză. În alte clanuri am primit contra pentru că am clan, așa că nu aș dori să pățesc și aici asta.
Koqgee Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 - ore putine + mai ai de lucrat la fh. Oke, mersi frumos de sfat. Te pup :*
Koqgee Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 - Meriți o șansă ! Mulțumesc mult de tot! :wub:
MariFrinKu Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ai deja clan Ai facut off topic aiurea Iti sugerez sa mai lucrezi la fh si ore jucate. Respins T/C
Recommended Posts