Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:WiNST0N

Level:Am level 30

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?:Nu.

Ore jucate:În prezent am 700 de ore jucate.

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/WiNST0N

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://imgur.com/a/imuVK

Cateva realizari pe server:Nu cred că m-am remarcat prin nimic,personal,poate doar prin experiența mea prin factiuniile prin care am fost cat și experiența pe acest server.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:CS:GO

De ce vrei sa intri in clan?:Fiindca este un clan unit, membrii sunt foarte de treaba si seriosi si imi doresc sa fac parte din acest colectiv.

Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?:Am fost în clanul 5th și în AiM.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?:Ultimul clan din care am făcut parte a fost 5th deoarece am vrut să încerc și ceva nou.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?:Da,am verificat dar nu sunt.

Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?:Da,și îl voi respecta!

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Păi mă înteleg bine cu WiNNeToU și cu WaleN.

Care sunt planurile tale pe viitor?:Să ajung unde mi-am propus.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Babiuc

Varsta reala:Am frumoasa varsta de 16 ani.

Nationalitate:Romana.

Descrie-te in minim 15 cuvinte:Bună seara!Mă numesc Daniel,am 16 ani și sunt din orașul Suceava.Îmi place să practic luptele Greco-romane.Sunt o persoană decentă,cu capul pe umeri,sunt o fire care se comportă decent și face tot ceea ce e de făcut pentru varsta mea,si anume:Ies cu prietenii afară,merg la antrenamente la lupte.Bineînteles și multe alte lucruri.Sunt o fire sociabilă,ambițioasă care nu dă greș niciodată și mereu am ajuns unde mi-am propus.

Ce gen de muzica asculti?:Ascult în general radio taraf.

Ce hobby-uri ai?:Pasiunea mea este luptele Greco-romane.

Edited by WiNST0N
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp