NicuHD Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Salut , am si eu nevoie de ajutor.. m-am apucat recent sa invat si eu sa scriptez. Vreau sa fac o comanda /voteleader si sa apara un dialog si sa imi scrie acolo o lista a 5 jucatori pe care ii setez eu , de exemplu: 1. Gigel 2. Gogoasa 3. Gelu 4. Gigel Frone 5. Florin si cand dau click pe unul sa pot sa aleg sa votez cu Da sau Nu ( sa mearga sa votez doar o data ). si in dreapta lor sa scrie cate voturi au, gen: gigel 5 voturi gogoasa 2 voturi etc.. Eu am reusit doar sa fac comanda /voteleader si sa imi apare dialogul , dar nu stiu cum sa fac cand dai click sa voteze cu da sau nu , sau sa imi arate cate voturi au fiecare. Daca ma puteti ajuta va rog.. Quote
Un4m3d_Hokage Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 m-am apucat recent sa invat si eu sa scriptez. asta e problema, incepe cu lucruri mai simple si o sa ajungi sa faci si asa ceva... ti-as explica degeaba ce sa faci, pentru ca nu ai stii. Quote
Recommended Posts