Jump to content

Gamemode BuGGeD (unic) pe .inc-uri (include-uri).

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, vreau să vă arat GM-ul meu lucrat de 1 an si ceva, normal cu pauze.

Am lucrat la el cu Size.

Poze cu el:

xGs7QUK.png  obeQEx7.png

*Tin să spun că nu am avut ce să arat, are un sistem dinamic de factiuni, poti schimba pozitia, numele, interior HQ, locatia, câti membrii maxim etc, ca admin poți să creezi factiunea direct din joc, /creategroup [nume] [tip, 1- pd, 2-taxi, 3- mafie, 4-agentie] [slots], --> /vcreate [factionid;] [color1] [color2], --> /createinteriorHQ [id hq], [x], [y], [z]. si done.

De ce Bugged? de plictiseală.

*Are un sistem de daily reward (cand te loghezi pentru prima data in ziua respectiva).

*Sunt mai multe chestii adaugate de care am uitat, gen la lideri să setezi din /factionmenu mai multe chestii, să accepti aplicatia / respingi. Când faci pe panel aplicatie se duce direct in joc.

<<<< LINK DOWNLOAD >>>> : STERS, NU CRED CA TREBUIE SA PUBLIC ACEST GM.

Poze in-game:

H8W6HYU.jpg  OtMescL.jpg   4O7EihG.jpg  wGHPEZ0.jpg

Edited by The Legend Arnold
  • Haha 1
  • Upvote 5
Posted

topic facut degeaba, nu trebuia sa-l faci.. ai fost indecis si uite unde ai ajuns, puteai doar sa spui ca ai vrut sa il prezinti si nu mai era toata prostia cu link-ul de download.

este de prezentare, ce nu intelegi? dacă vreau pot edita topicul / sterg.

Posted

Prezinta-l mai bine cu un video de ex, oricum pare chiar ok.
Bine ca nu ai pus link de download dupa apareau "scripteri" sa spuna ca este facut de ei de la 0 :))))

Posted

dupa ce la luat deja cateva persoane l-ai sters, ce pot spune. Nu ca l-as dori enorm dar munca ta o detine acum si alt cineva.

Dupa 5 minute l-am sters, nu avea cine sa il descarce. Mersi oricum!

Prezinta-l mai bine cu un video de ex, oricum pare chiar ok.

Bine ca nu ai pus link de download dupa apareau "scripteri" sa spuna ca este facut de ei de la 0 :))))

Dureaza mult la mine sa se uploadeze, am net prost.

Presupun ca ai pierdut mult timp, felicitari.

Am făcut și bani, mersi!

Posted (edited)

Oh, mersi mult pentru gamemode :*..am uitat sa-ti multumesc..si la /ah mai trebuie adaugate comenzi <3

E foarte smeq anticheat-ul. Ai +1. Pot da link-ul si la altii?

Edited by SereK.
Posted

Oh, mersi mult pentru gamemode :*..am uitat sa-ti multumesc..si la /ah mai trebuie adaugate comenzi <3

E foarte smeq anticheat-ul. Ai +1. Pot da link-ul si la altii?

Da poti, dacă ai ce da pentru că nu am adăugat niciun link :P.

ms.

Posted (edited)

Da-mi link, sa vad.

Il voi posta eu, voi face un video cu el. Si va las link. Sau poate il voi pastra..nush.. :( Edited by SereK.
Posted

Nu vă mai obosiți atât, nu are niciun GM. Așteptați până il postează, dupa 2 minute am șters link de download și nu are niciun view deci e ok.

Asta crezi tu.

Posted

Mai bine recunoaste, stii si tu ca nu il ai deci nu minții lumea sau măcar fă un SS la GM doar asa.

Frațică, eu nu mint. Nu imi place sa mint.

Posted (edited)
Arnold , frate schimba si tu ceva in SA-MP-ul din Romania fiindca mi s-a luat de bugzone pe unde vad bugzone , peste tot . 

Pune si tu gamemode-ul asta peste tot si ai sa vezi ca BugZone va fi istorie si + vei avea un feedback pozitiv deoarece ai schimbat SA-MP-ul , bineinteles daca vrei sa pui acest gamemode minunat.. Bafta

Edited by lukyz8
Posted

Arnold , frate schimba si tu ceva in SA-MP-ul din Romania fiindca mi s-a luat de bugzone pe unde vad bugzone , peste tot .

Pune si tu gamemode-ul asta peste tot si ai sa vezi ca BugZone va fi istorie si + vei avea un feedback pozitiv deoarece ai schimbat SA-MP-ul , bineinteles daca vrei sa pui acest gamemode minunat.. Bafta

Sau daca il pun eu o sa ajung "faimos" :)

Posted

Sau daca il pun eu o sa ajung "faimos" :)

deja ajungi la off-topic, vezi să nu te sanctioneze moderatorul.

ai văzut și tu că a postat Edison GM-ul lui și multi si-au deschis server deja, dacă il postez s-a dus SA:MP-ul, oricum sa:mp-ul a scăzut de mult.