mitro Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Salut, gamemode-ul este fara MYSQL? Daca ai putea sa faci un gamemode buGGed fara MYSQL ar fi bine. Quote
Arnold Official Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 (edited) Salut, gamemode-ul este fara MYSQL? Daca ai putea sa faci un gamemode buGGed fara MYSQL ar fi bine. Cum ai putea să faci un gamemode buGGed fără MYSQL? Dacă îmi explici îți dau GM-ul. Decent Cred că e mai mult decât decent :)) Ok, il voi posta eu. :* Postează-l. Edited October 23, 2017 by The Legend Arnold Quote
Makena Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 dacă e ceva cu numele din partea dreaptă sterg. Salut,imi da o erroare in pawno "fatal error 111: user error: sscanf (possibly the PAWN version) already defined." cum sa o rezolv? Quote
lukyz8 Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 (edited) Arnold , eu zic ca Serek este un copil disperat ( are si videoclipuri pe canalul lui cu voce de copil :)) , anyway ) care sufera ca nu are gamemodeul si atata timp cat nu aduce o dovada ca detine gamemodeul nu il cred . ( astept hate plodule adica serek :)) ) bafta inca o data si sper sa te razgandesti sa ne lasi si noua gamemodeul la download :) apropo ai 1+ deoarece este un gamemode foarte frumos Edited October 23, 2017 by lukyz8 Quote
SereK Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 (edited) Arnold , eu zic ca Serek este un copil disperat ( are si videoclipuri pe canalul lui cu voce de copil :)) , anyway ) care sufera ca nu are gamemodeul si atata timp cat nu aduce o dovada ca detine gamemodeul nu il cred . ( astept hate plodule adica serek :)) ) bafta inca o data si sper sa te razgandesti sa ne lasi si noua gamemodeul la download :) apropo ai 1+ deoarece este un gamemode foarte frumos Plod esti tu bai nab, ai grija la limbaj ca nu te-a jignit nimeni si plus nu sunt un copil. Intereseaza-te mai bine. Daca tu esti un nab nu trage si alte persoane in colectivul tau. Arnold , eu zic ca Serek este un copil disperat ( are si videoclipuri pe canalul lui cu voce de copil :)) , anyway ) care sufera ca nu are gamemodeul si atata timp cat nu aduce o dovada ca detine gamemodeul nu il cred . ( astept hate plodule adica serek :)) ) bafta inca o data si sper sa te razgandesti sa ne lasi si noua gamemodeul la download :) apropo ai 1+ deoarece este un gamemode foarte frumos Plod esti tu bai nab, ai grija la limbaj ca nu te-a jignit nimeni si plus nu sunt un copil. Intereseaza-te mai bine. Daca tu esti un nab nu trage si alte persoane in colectivul tau.PS: Nu ma cunosti nu te cunosc nu pot interpreta deapre tine sau tu despre mine. ;) Edited October 23, 2017 by SereK. Quote
blaNku Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Plod esti tu bai nab, ai grija la limbaj ca nu te-a jignit nimeni si plus nu sunt un copil. Intereseaza-te mai bine. Daca tu esti un nab nu trage si alte persoane in colectivul tau. Plod esti tu bai nab, ai grija la limbaj ca nu te-a jignit nimeni si plus nu sunt un copil. Intereseaza-te mai bine. Daca tu esti un nab nu trage si alte persoane in colectivul tau. PS: Nu ma cunosti nu te cunosc nu pot interpreta deapre tine sau tu despre mine. ;) De ce incerci sa l amagesti spunandu i ca ai gamemode ul cand tu de fapt nici n ai apucat sa l descarci... Te ai fi bucurat sa te dai mare pe munca altuia Quote
SereK Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 (edited) De ce incerci sa l amagesti spunandu i ca ai gamemode ul cand tu de fapt nici n ai apucat sa l descarci... Te ai fi bucurat sa te dai mare pe munca altuiaTu chiar crezi ca ma laudam degeaba? Il am frate. Dar nu il dau pentru ca stiu cat se munceste la un gamemode. @Arnold scz ca te-am amagit frate, stai linistit ca gm nu-l dau ma joc sho asa pe localhost. Edited October 23, 2017 by SereK. Quote
Arnold Official Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 Tu chiar crezi ca ma laudam degeaba? Il am frate. Dar nu il dau pentru ca stiu cat se munceste la un gamemode. @Arnold scz ca te-am amagit frate, stai linistit ca gm nu-l dau ma joc sho asa pe localhost. cotei eu nu am pus niciun link la download de când am postat topicul, am editat topicul și am pus chestia aia să primesc puțin hate și să vă rugați de mine, np. Quote
Arnold Official Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 (edited) New update: tip (medium): *- Am adăugat server points, ce face acest sistem? Poți tasta comanda /servershop și se deschide un dialog, de acolo poți cumpăra chestii cu server points, e un fel de BuGGeD Points (exact ca el). *- Am adăugat comanda /anticheats, poti dezactiva / activa anticheat-ul de teleport, fly, speed etc doar folosind o comandă utilă. *- Acum când serverul atinge suma de 5 playeri, 10 playeri si 20 de playeri, toți jucătorii primesc un bonus random. rp = 2, money = playerVariables[extraid][pLevel] * 30000 + random(80000) ;) playerVariables[extraid][pMoney] += money; playerVariables[extraid][pRespectPoints] += rp; La ce lucrez: *- Nou sistem de waruri (când mori să cadă o sumă de bani random de la playerul respectiv, heal (35 hp) și arma care o purta. *- La mafii, mafioții să aibe un skill rank. Liderii poate tasta comanda /searchgangster și acolo să fie o chestie cu un nume, skill și cât costă să îl iei gen 'loan', ca in FIFA. *- La factiunea News Reporters sa poti vinde news papers si sa faci mai multe chestii distractive deoarece pe moment este cam plictisitor. *- Un bug la spec. Gamemode Version: V2. Edited October 24, 2017 by The Legend Arnold Quote
Kingsley Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 E ala de-l incepusi de la gamemode-ul meu (Tud0r.'s Project) sau e altul? Ar fi ceva daca e inceput de la ala al meu, as fi mandru sa vad ca cineva a facut ceva complex de la el :) Quote
Arnold Official Posted October 25, 2017 Author Posted October 25, 2017 E ala de-l incepusi de la gamemode-ul meu (Tud0r.'s Project) sau e altul? Ar fi ceva daca e inceput de la ala al meu, as fi mandru sa vad ca cineva a facut ceva complex de la el :) Da, e tot ăla de la început, topicul: (click). A fost foarte dificil și a luat mult timp până l-am modelat în felul acesta. Nu mai aveam chef să postez acolo. Și încă ceva, am păstrat creditele, nu sunt genul de tip să nu respect munca altuia ;) 1 Quote
Kingsley Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Da, e tot ăla de la început, topicul: (click). A fost foarte dificil și a luat mult timp până l-am modelat în felul acesta. Nu mai aveam chef să postez acolo. Și încă ceva, am păstrat creditele, nu sunt genul de tip să nu respect munca altuia ;) Nu prea ma interesau creditele, totusi era un shit de gamemode (mai ales sistemul de masini). Oricum e de apreciat, ca mai sunt persoane in Romania care mai incep gamemode-uri de la 0 (sau care mai pastreaza credite). De curiozitate nu e copie bugged, nu? :)) Ca asa degeaba l-ai facut de la 0... Quote
Arnold Official Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Nu prea ma interesau creditele, totusi era un shit de gamemode (mai ales sistemul de masini). Oricum e de apreciat, ca mai sunt persoane in Romania care mai incep gamemode-uri de la 0 (sau care mai pastreaza credite). De curiozitate nu e copie bugged, nu? :)) Ca asa degeaba l-ai facut de la 0... Sistemul ăla de mașini a fost rescris dacă îmi mai aduc aminte și după aceea schimbat cu unul clasic. E copie BuGGeD in proportie de 75%. Quote
Size Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) Update-uri GameMode: [1.145]: - adaugat sistem pentru taximestristi - sistem pentru cops (/confiscate licence) - confisca licenta de condus. - anticheat imbunatatit. - rezolvat un bug la sistemul de anti reclama.\;./ - playerii care fac parte dintr-un departament de politie nu le mai scad orele pentru licenta de arme. (acesta nu va mai expira cat timp sunteti polititsti) - acuma cand folosesti (/park) trebuie sa ai motorul masini oprit si minim 500% din viata masini. - adaugata comanda /towcar pentru a respawna masina mai rapid. - adaugata optiunea 'Unstuck vehicle' in /v. - logurile se sterg dupa 30 minute (daca sunt mai mult de 200 pentru unu anumit player) - player logs. - adaugatam loguri pentru omoruri, adaugata comanda /lastkills pentru a vedea ultimele 10 omoruri avute. [1.148]: Cars: - Vehiculele personale: Se salveaza damage-ul facut si health-ul masini. - Adaugat top speed in /v si la dealership. - reparat un bug in care atunci cand cumparai un vehicul din DS sa iti explodeze de repetate ori. Reparate mici vulnerabilitati. - logurile mai vechi de 30 de zile se sterg din last punish (LP). - admini care se logheaza dintr-o alta locatie, decat cea din care se logeaza de obicei, vor primi kick la conectarea pe server. Sistem VIP: - Adaugate comenzile /vipnamecolor, /vipname, /vipwheels. Se pot schimba culorile pe vehiculul respectiv, si textul desigur. Comanda /vipwheels, este folosita pentru a schimba jentile unui vehicul care poate fi upgradat VIP. (Sultan, Infernus sau BUllet) In viitor vor fi adaugate mai multe vehicule care pot fi Upgradate. [1.150]: - adaugat un sistem de anticheat pentru playerii din factiuniile de tip mafie. Pentru mai multe detalii sampcac.xyz. Nu se vor mai putea folosi coduri de nici un fel pe SA:MP. (pentru cei care sunt in factiuniile de tip mafie) - dupa un interval de 5 minute de inactivitate, admini ce sunt on duty vor fi pusi automat off duty. - logurile de la chat se sterg daca sunt mai mult de 200+ pentru un player. - /getdrugs poate fi folosita in interiorul HQ-ului, 500$ * 1g de drog. in **** house 1000$ * 1g drog. - acuma folosind comanda /gdeposit, se pot depune si droguri in seif. - cand un player este cautat prin comanda /find si acesta este intr-un business, casa sau HQ ii arata distanta si CP-ul celui care il cauta pe casa / HQ-ul sau business-ul acelui player. - rezolvat un bug la /news, in care puteai sa dai news-uri fara sa scri vreo litera. - adaugata comanda /tradecar, poti sa faci schimbul de vehiculele dar insa va trebui sa platesti si diferenta pentru acesta. -intarita securit atea la logarea cu proxy/vpn. - adaugate comenzile /santahat, /hallownskin si /hallowenhat. - acestea vor fi adaugate doar de sarbatori. - cand ataci un player si esti spec pe un alt player care se afla langa playerul omorat ii apare adminului de cine a fost omorat acel player si cu ce. - adaugata comanda /addhouse pentru admini 6+, pentru a adauga case pe server. - adaugate comenzile /fspec, /fchat si /fspcid. - anticheat imbunatatit. - se poate folosi /eject pe un player care sta PE masina ta (car surfing), iar playerul respectiv va primi un slap. - adaugata comanda /fly pentru admini. - rezolvate mici buguri la jobul pizza boy. Edited November 10, 2017 by TL.Size 1 Quote
Arnold Official Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 update-uri pe viitor: * se lucrează la un sistem de PUBG (player unknown battlegrounds) * sistem de clanuri avansat * job nou, nu exista pe alte servere. Quote
Aliona Fratescu Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 hei, fa-ti sistem de trunk. o sugestie buna, no? Quote
Arnold Official Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 arata bine mulțumim. hei, fa-ti sistem de trunk. o sugestie buna, no? dada Quote
Yamakasi Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 nice frt arnold, deschizi un server cv cu gm-ul asta sau ce vr sa faci? Quote
Arnold Official Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 nice frt arnold, deschizi un server cv cu gm-ul asta sau ce vr sa faci? nush frate, spune-mi tu ce să fac Quote
Yamakasi Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 (edited) @, nush frate, spune-mi tu ce să fac Pai deschide un server daca tot ai un gm normal, sa prinzi si tu 1000/1000 Edited November 12, 2017 by Michaels Retired Quote
Arnold Official Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 ohohoh, bravo. merci frate ciarli @, Pai deschide un server daca tot ai un gm normal, sa prinzi si tu 1000/1000 2k/2k jnebon Quote
Recommended Posts