Cosmanu Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Vreau sa va lasati parerile in comentarii, conteaza mult, multumesc! 2 Quote
RoscaTeroarea Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Salut! Am un amic in Buzău ce canta rap, te rog sa ii asculti piesa si sa imi lasi o parere despre ea. Sustinem mesajul adevarat in continuare!Daca esti amabil/amabilă sa te abonezi la canalul lui (subscribe) si sa o distribui prietenilor tai.Hai sa il facem auzit impreună! Iti multumesc pentru timpul acordat.**Daca ai primit cumva acest mesaj, ne cerem scuze, nu dorim sa deranjam** Persoane de contact: Artist: Sebastian Ionut Staff: Ionut Rosca, Dani Sterian Quote
CodeX Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Salut! Am un amic in Buzău ce canta rap, te rog sa ii asculti piesa si sa imi lasi o parere despre ea. Sustinem mesajul adevarat in continuare!Daca esti amabil/amabilă sa te abonezi la canalul lui (subscribe) si sa o distribui prietenilor tai.Hai sa il facem auzit impreună! Iti multumesc pentru timpul acordat.**Daca ai primit cumva acest mesaj, ne cerem scuze, nu dorim sa deranjam** Persoane de contact: Artist: Sebastian Ionut Staff: Ionut Rosca, Dani Sterian E chiar smechera piesa. Quote
Seraphim Benis Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 frumos :) imi amintesti de un coleg din generala care facea si el rap. Quote
keepablind Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Foarte tare frate! Continua tot asa. Quote
HaseLinoo Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Super fain frate te descurci bine, imi amintesti de un coleg care face rap. Quote
krik Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 fire af, daca vrei iti fac mix/master [p.s. nu imi vei intrece niciodata piesa hahahahah https://www.youtube.com/watch?v=8ffcd1gFVa8] Quote
Recommended Posts