iKilloW Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 In acest topic puteti posta cereriile de inactivitate.Model de postare: Nickname: Rank: Timp de inactivitate:
TheGalaxy Mihai Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Nickname:Verdy Rank:2 timp inactivitate : o saptamana
iKilloW Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 Nickname:Verdy Rank:2 timp inactivitate : o saptamana Cerere de inactivitate acceptata.
Mad_Mike Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Nickname: Mad_Mike Rank:4 Timp de inactivitate: o saptamana si cateva zile cred nu stiu sigur dar o sa mai intru seara daca am net dar momentan stau cam prost cu netu multumesc mult pentr-u intelegere.
Mad_Mike Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Nickname: Mad_Mike Rank:5 Timp de inactivitate: 2 zile
Zombine Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Nickname:Orez Rank : 5,cred Timp de inactivitate:Depinde, cred că 2 săptămâni, nu mai pot sa intru pe samp deoarece s-au stricat sistemul de operare sau OS-ul la PC, trebuie sa îl duc la reparații. Extra: Killow daca mai am r6 dă-mi R5 sau cat vrei tu pt inactivitate. Va pwp, mult orez, am scris de pe telefon.
iKilloW Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 Nickname:Orez Rank : 5,cred Timp de inactivitate:Depinde, cred că 2 săptămâni, nu mai pot sa intru pe samp deoarece s-au stricat sistemul de operare sau OS-ul la PC, trebuie sa îl duc la reparații. Extra: Killow daca mai am r6 dă-mi R5 sau cat vrei tu pt inactivitate. Va pwp, mult orez, am scris de pe telefon. Cerere de inactivitate acceptata!
Zombine Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Cred ca mai mult de 2 saptamani... Dureaza , acum stau pe un Chromebook dar nu pot pune samp deoarece nu este windows. Pana pe 8-10 ianuarie, sunt offline. Vorbiti cu liderul LSPD sa imi dea unvite pentru inactivitate, asta e dovada. Pana atunci sarbatori fericite, inteleg faptul can pot primi unvite din clan.
iKilloW Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Cred ca mai mult de 2 saptamani... Dureaza , acum stau pe un Chromebook dar nu pot pune samp deoarece nu este windows. Pana pe 8-10 ianuarie, sunt offline. Vorbiti cu liderul LSPD sa imi dea unvite pentru inactivitate, asta e dovada. Pana atunci sarbatori fericite, inteleg faptul can pot primi unvite din clan. Nu-ti voi acorda uninvite, in momentul in care inactivitatea ta este anuntata si ai un motiv real care te impiedica sa intrii, nu-i o problema. Cerere de inactivitate acceptata!
Zombine Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Ma las de samp.Nu mai am timp să mai stau. Îmi pare rău dar vreau să păstrez banii cu nrg-ul cine știe poate am sa revin. Îmi poți da unvite din clan.
Recommended Posts