Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

• Nickname: Mad_Mike

• Rank:4

Timp de inactivitate: o saptamana si cateva zile cred nu stiu sigur dar o sa mai intru seara daca am net dar momentan stau cam prost cu netu multumesc mult pentr-u intelegere.

• 1 month later...
Posted

Nickname:Orez

Rank : 5,cred

Timp de inactivitate:Depinde, cred că 2 săptămâni, nu mai pot sa intru pe samp deoarece s-au stricat sistemul de operare sau OS-ul la PC, trebuie sa îl duc la reparații. Extra: Killow daca mai am r6 dă-mi R5 sau cat vrei tu pt inactivitate. Va pwp, mult orez, am scris de pe telefon.

Posted

Nickname:Orez

Rank : 5,cred

Timp de inactivitate:Depinde, cred că 2 săptămâni, nu mai pot sa intru pe samp deoarece s-au stricat sistemul de operare sau OS-ul la PC, trebuie sa îl duc la reparații. Extra: Killow daca mai am r6 dă-mi R5 sau cat vrei tu pt inactivitate. Va pwp, mult orez, am scris de pe telefon.

Cerere de inactivitate acceptata! 

Posted

Cred ca mai mult de 2 saptamani... Dureaza , acum stau pe un Chromebook dar nu pot pune samp deoarece nu este windows. Pana pe 8-10 ianuarie, sunt offline. Vorbiti cu liderul LSPD sa imi dea unvite pentru inactivitate, asta e dovada. Pana atunci sarbatori fericite, inteleg faptul can pot primi unvite din clan.

Posted

Cred ca mai mult de 2 saptamani... Dureaza , acum stau pe un Chromebook dar nu pot pune samp deoarece nu este windows. Pana pe 8-10 ianuarie, sunt offline. Vorbiti cu liderul LSPD sa imi dea unvite pentru inactivitate, asta e dovada. Pana atunci sarbatori fericite, inteleg faptul can pot primi unvite din clan.

Nu-ti voi acorda uninvite, in momentul in care inactivitatea ta este anuntata si ai un motiv real care te impiedica sa intrii, nu-i o problema.  

• Cerere de inactivitate acceptata! 
  • 1 month later...
Posted

Ma las de samp.Nu mai am timp să mai stau. Îmi pare rău dar vreau să păstrez banii cu nrg-ul cine știe poate am sa revin. Îmi poți da unvite din clan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp